Bu ürünü 10 gündür takip ediyordum fiyatı 130dan sepette indirimle 76 ya düştü. Altlimitsiz 25tl kuponla sepet indirimi birleşince 54 tl gibi bi fiyata aldım. Hepsiburada fiyatı hala 130! Ürün videosu: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-viento07 -- 24 Kasım 2020; 17:14:14 > |
Arkadaşım sen kendine has kuponun sayesinde 54 e ürün almışsın. Şimdi benim kredi kartımda 54 tl bonus olsa ürünü hepten bedavaya getirsem 130 tl yerine bedava diye ilan mı açayım? Herkesin alabileceği fiyatı yazarsan daha mantıklı olur. İlan başlığı yanıltıcı olmuş |
Bizede kupon bul o zaman
|
evine de teslim edeyim mi? |
Adam haklı herkesin kuponu mu var |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam haklı herkesin kuponu mu var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
uyduruk bir cihaza benziyor bim'e gelen daha iyi bundan |
Arkadaşım sen kendine has kuponun sayesinde 54 e ürün almışsın. Şimdi benim kredi kartımda 54 tl bonus olsa ürünü hepten bedavaya getirsem 130 tl yerine bedava diye ilan mı açayım? Herkesin alabileceği fiyatı yazarsan daha mantıklı olur. İlan başlığı yanıltıcı olmuş |
çek satışta adamlar satıyor alırsınız 3 liradan ürün 130dan düşmüş diyorum kuponsuz alsan iyi ihtiyacı olana - adam bana da kupon bul diyor enteresan insanlar var bu forumda |
rapor ettim seni ve engelledim. kendim de aldım bu üründen 20 dk önce kanıtlasam utanmazsın, ondan uğraşmayacağım |
benzinlikte hava bedava bu nasıl sıcak fırsat |
ben fırsat paylaşmışım işine nerden geliyorsa ordan alırsın. sizin gibilere çok bu site. |
aynen öyle, rica ederim. kendim de aldım, nasıl bi ürün gelir bilmiyorum kötü gelirse iade ederim bu kadar basit. |
Sıcak hava pompası da neymiş ellaaam diyip, konuya dalanlar beğensin. |
videoda aynı üründe ekran göstergesi var gözüküyor hocam eğer ordakinin aynısı gelirse iyi |
başlık düzeltildi. bana has kupon değil çek satışa girerseniz adım başı o kupondan var 2-3 tl'den satıyorlar... |
Evet video öyle ama Hepsburada'da satılan dijital değil. Resimlerinde öyle görünüyor. Muhtemelen bu da öyledir. Yoksa alacaktım. Gerçi belki böyle de işe yarar ama ne bileyim kafama yatmadı. Aslında fiyat her türlü uygun. 25 indirim ile gayet iyi fiyat ama performans nasıldır bilemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |