Şimdi Ara

Hattı kapanan bimcell i tekrar aktif etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
18.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bimcell e merakimdan gecmistim ve gectigimde de eski hattima uzun sure tl yuklememistim.. simdi hattimi aradigimda numara kullanilamamaktadir diyor. degerli bir numaraydi geri almak icin neler yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bimcell Kapanan Hattı Tekrar Aktif Etme

Bimcell hatları, fatura ödenmediğinde veya belirli bir süre kullanılmadığında otomatik olarak kapanabilir. Kapanan Bimcell hatlarını yeniden aktifleştirmek için çeşitli seçenekler mevcuttur.

Bimcell Kapanan Hat Nasıl Açılır?

• Müşteri Hizmetlerini Ara: 0532 532 00 00 numaralı telefondan Bimcell müşteri hizmetlerini arayabilir ve hattını yeniden aktifleştirmek istediğini belirtebilirsin.
    • Bayiye Git: Yakındaki bir Bimcell bayisine giderek, kimlik kartınla birlikte hattını açtırma talebinde bulunabilirsin.
    • Online İşlemler: Bimcell'in web sitesinden veya mobil uygulamasından "Hesabım" bölümüne girerek, "Kapanan Hattı Açtırma" seçeneğini kullanabilirsin.

Bimcell Kapanan Hat Açtırma Ücreti

Bimcell, kapanan hatları yeniden aktifleştirmek için bir ücret talep etmektedir. Bu ücret, hattın kullanım süresine ve kapatılma nedenine göre değişebilir. Güncel ücret bilgileri için Bimcell müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

Bimcell Hattım Kapandı, Nasıl Açabilirim?

Yukarıda belirtilen yöntemleri kullanarak, kapanan Bimcell hattını yeniden aktifleştirebilirsin. İşlem sırasında kimlik kartın ve fatura bilgilerine ihtiyacın olabilir.

Eğer hattın uzun süredir kapalıysa ve kullanım süresi dolmuşsa, hattın yeniden aktifleştirilemeyebilir. Bu durumda, yeni bir hat satın alman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yanlış hatırlamıyorsam, hattın prefix'i hangi operatördeyse, onun bayisinde belli bir ücret karşılığı tekrar aktif edebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

yanlış hatırlamıyorsam, hattın prefix'i hangi operatördeyse, onun bayisinde belli bir ücret karşılığı tekrar aktif edebiliyorsunuz.

ücret kısmı kesin mi dostum? ucret verecek kadarda kiymetli bi hat degil. nerdeyse hic kullanmiyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

yanlış hatırlamıyorsam, hattın prefix'i hangi operatördeyse, onun bayisinde belli bir ücret karşılığı tekrar aktif edebiliyorsunuz.

ücret kısmı kesin mi dostum? ucret verecek kadarda kiymetli bi hat degil. nerdeyse hic kullanmiyorum zaten.

ücret olarak her operatör farklı alıyor. geçen sene vodafondan eski numaramızı 15 liraya çıkarmıştık. turkcell'de 30 küsür lira civarına yakın bir meblağ alındığını duymuştum. avea'da ne kadar alındığını bilmiyorum, ama tahminimce onlar da bu civarlarda alırlar. çünkü hattı yeniden aktif ettikleri için devlete yeniden yeni hat vergisi veriyorlar.

ama siz emin olmak için müş. hizmetlerini arayıp kesin bilgi almanız daha iyi olacaktır. prosedürler değişmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 3 Temmuz 2012; 22:05:21 >

• anladim ilginiz ve mesajlariniz icin tesekkurler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

anladim ilginiz ve mesajlariniz icin tesekkurler :)
    Hattım iptal olmuştu, yeniden açmak için ne yapmam gerekiyor?
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Numaranın prefixi

53x se turkcell e

54x vodafon

50x t.telekom

a başvurman gerekir. Benim de telekomdaki 542 li hattım kapandı( telekom hattınız kapanacaktır uyarısı vermiyor) Vodafone bayii ne sordum 20 tl açılış ücreti+30 tl sim kart ücreti dedi.Beklemedeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Numaranın prefixi

53x se turkcell e

54x vodafon

50x t.telekom

a başvurman gerekir. Benim de telekomdaki 542 li hattım kapandı( telekom hattınız kapanacaktır uyarısı vermiyor) Vodafone bayii ne sordum 20 tl açılış ücreti+30 tl sim kart ücreti dedi.Beklemedeyim
    tmm teşkürler Benimki BİMCELL konturlu aynı parayı verceksek yenı numara almak daha mantıklı gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.