Şimdi Ara

WEB TASARIM - WEB YAZILIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WEB TASARIM - WEB YAZILIM


    360° dijital iletişim ajansı

    İşimiz sadece web tasarım değil. Burası 360° dijital iletişim ajansı. Projelerimizde strateji, kullanıcı deneyimi, tasarım, yazılım, sosyal medya ve seo ekipleri en başarılı işi çıkarmak için tek vücut olarak çalışır. Web tasarım, iyi yaptığımız işlerden sadece birisi...
    seo ve kullanıcı deneyimi odaklı tasarım

    Biz işlerimizi sizin için değil, potansiyel müşterileriniz için yaparız. Yani kullanıcı deneyimi ve arama motoru uyumu ilk önceliğimiz. Çünkü amacımız sadece güzel görünen bir web sayfası yapmak değil, gerçekten işinizi geliştiren, satışlarınızı arttıran bir web tasarım projesi yapmak…

    herkes profesyonelim diyor, fakat ...
    Web tasarım projelerinin %60`ından fazlasının müşteri memnuniyetsizliği ile sonuçlandığını biliyor muydunuz? Peki çalışacağınız ajansın profesyonelim demesi yeterli mi? Biz diyoruz ki, bizi müşterilerimize sorun, onlara nasıl işler yaptığımıza bakın.

    Web Tasarım ve Web Yazılım

    Web Tasarım alanında Türkiye’nin lider ajanslarından olan Biltek Tasarım, müşterileri için kurumsal web tasarım, web yazılım, kurumsal kimlik tasarımı ve dijital pazarlama alanında çözümler üretmektedir.

    Web Tasarım ve Web Yazılım çalışmalarında her zaman global olarak en trend çizgileri kullanarak görsel tasarımları oluşturan Biltek Tasarım, yazılım konusunda da güncel frameworkler ve kod yapılarını kullanarak, hem hızlı açılan web siteleri hemde SEO uyumlu web tasarım yapmaktadır. Sizde modern web arayüz tasarımları ve SEO uyumlu, dönüşüm oranı yüksek web siteleri yaptırmak istiyorsanız, ilk tercihiniz; Biltek Tasarım olmalıdır. Web tasarım fiyat teklifi almak için fiyat teklif formunu doldurabilir ya da iletişim sayfasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnkebutGroup -- 22 Ekim 2018; 17:49:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.