Şimdi Ara

HATAY'DAKİ YANGINLARI PKK TERÖR ÖRGÜTÜ UZANTISI ÜSTLENDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
2
Favori
20.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
311 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün adilerin apoya özgürlük günü ondan yapmış olabilirler. Dünya da böyle alçak savaşan bir topluluk yok, ha bir de ermeniler olabilir. Adamlarda kaç yıldır kuyruk acısı var dinmedi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: meReek

    Hocam seçim sonuçlarına bakmadım sadece eğerki öyleyse dedim yoksa vatansever vatan evlatlarıysa çok üzüldüm tabiki geçmiş olsun çok.



    Alıntıları Göster




  • pkk ya ypg ye saddam hüseyin tarzı kimyasal bir temizlik şart .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • revilationer R kullanıcısına yanıt

    tabi tabi tabi pkk'yı bitiriyordu akp tabi. al arkadaşların ile ağla biraz. bu pkk'ya can suyu vermeye benziyor ama gene sen bilirsin.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 10 Ekim 2020; 21:30:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

    pkk ya ypg ye saddam hüseyin tarzı kimyasal bir temizlik şart .

    Kuzey Irak ve YPG mevzileri yuva belli.Peki neden saldıramıyorlar sor bakalım ha Birde İran tarafından Kandil'i temizlemen lazım.


    Bu sorunu halletmektense bu sorunu koz olarak kullanmak halkı korkutmak daha çok işlerine geliyor.


    Koskoca ordun var yahu 40 yılda dağda yetişen parazitler elbette hallolurdu kökü bile kazınırdı demi peki neden yapılamıyor.Bir düşünmek lazım.Ban ABD avrupa demeyin.İstesen 1 ayda içinden geçersin.İşlerine geliyor ülkenin başına geçenlerin.

  • 2010-2011 Mayıs ayları arası askerlik görevim için 1 yıl Hatay'da bulundum. Çok güzel bir şehir. Amanos dağları şehri paralel olarak ikiye bölerek Akdeniz'e uzanıyor. Son 15 yılda terör örgütü maalesef bu dağları mesken tuttu, geçiş guzergahi olarak da Suriye'den girerek Hassa ve Kırıkhan ilçelerini kullandı. Muhtemelen onlar yapmıştır. Çünkü; Hatay ve rakımı oldukça yüksek olan Belen ilçesi halkı, asla ormanlara zarar vermeyecek kadar eğitimli ve bilinçli. Yangın görüntülerini görünce içim parçalandı. Hatay anlatmakla bitmeyecek güzellikte. Umarım yangın bir an önce söndürülür ve hiç bir can kaybı yaşanmadan şehir eski haline kavuşur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misugi Jun kullanıcısına yanıt

    Yanarken hiç can bile çekişmemis hayvancagiz. Hayvanlar kadar olamadı bu insanlık.


    Sivil PKK lilari temizlemeden işimiz çok zor. Pisliği bitmiyor bu ülkenin, adiler havadan ok gibi avlanıyorlar diye alçaklık yaparak nefes alıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heliosis

    Ormanları hep terör örgütleri yakıyor onu anladık ama nedense yakılan yerlere villa ve otelleri hep malum partililer dikiyor onu anlayamadık...

    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 18 Nisan 2021; 19:17:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt

    Onlar yok mu onlar...


    Şu PKK Piçlerini bir güzel sivil şekilde temizlemek lazım. Bunlar eskiyi yine çok özlemeye başlamışlar belli. Sağlam bir iradeyle bu piç kurularına tekrar hatırlatmak lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heliosis

    Ormanları hep terör örgütleri yakıyor onu anladık ama nedense yakılan yerlere villa ve otelleri hep malum partililer dikiyor onu anlayamadık...

    Ne yazsam anında siliyorlar, uzun uzadıya yazdığım ve Twitter'dan derlediğim bilgileri içeren yazımı sildi "yeşil" toplar

    İskenderun sahilinde eskiden işgalci ordunun bir birimi vardı; sahilin bütünlüğünü bozuyor diye herkes kapatılmasını istemişti, yerine bir süre çocuk parkı yapıldı ve geçici olarak tepkileri söndürüp sonra yerine çok çirkin, zevksiz ve gereksiz bir cami diktiler. Üstelik son yılların en şaşalı otel + AVM yatırımı karşılarındayken, ben bile bu deneysel yapıya bilgisizliğimden dolayı karşıydım ama fark ediyorum ki bazı şeyleri sindiremiyorlar, illa ki her şeye konacaklar, kendileri yapınca hakları yerleşik halk yapınca terörist oldu bir anda Hatta şehrin en gözde yerinde devlete ait bir kurum vardı, yerine ucube Millet Parkı yaptılar ve eminim ki gelecekte kesinlikle aynı şey olacak. Son günlerdeki orman tahribatının İssume 2 için yapıldığı söyleniyor. Konu hakkında bilgi sahibi olanlar ormanı oluşturan ağaçların evrimleşmiş olduğunu ve kısa sürede kendisini toparlayacağını söylüyorlar Eğer yüzey kazınır ve ağaç dikme şarlatanlığı yapılırsa art niyet var demekmiş. Bakalım ne olacak

    İnanın hiç konuşulmayan şeylerden biri de sırf İskenderun'da AK Parti adayı belediye başkanı olsun diye ilçe sınırlarıyla oynanıp yeni yerleşim birimlerinin açılmış olması, adi CHP'lilerle birlikte buraya öylesine mikrop yaratıkları doluşturdular ki bu yangın sessiz çığlığımızı yarmış oldu aslında, bir de tabanlarına ışık kaçırmasınlar diye yayın yasağı getirdiler

    Hatay'da AKP, MHP, CHP ve HDP resmen yiyişmekteler, doluşmak için şehre AKın AKın geliyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 10 Ekim 2020; 21:58:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Devletin görevi, varoluş sebebi ülkesini kalkındırmak, korumak, huzurunu sağlamaktır.


    PKK denen terör örgütü ise suç işler.


    Bir devlet doğal zenginliklerini koruyamadığı zaman vatandaşları tarafından eleştirilir. Demokrasi ile yönetilen her yerde bu işleyiş bu şekildedir.


    Bir suç örgütü bu örnekte olduğu gibi orman yaktığında aynı vatandaşlar devletinden bu suçluları yakalayıp cezalandırmasını bekler. Devletin vatandaşına, vatandaşın ise devletine karşı sorumlulukları vardır. Suç örgütleri ise adı üstünde, suç işler. Devletin görevi de suçları olabildiğince önlemek, suç işleyenleri yakalayıp cezalandırmaktır.


    Bu orman yakan piçler kendi ateşleriyle cayır cayır kutsansa keşke.


    Fırsattan istifade hemen araya kendi siyasi rövanşlarınızı sokuşturmaya çalışmayın. Bu konunun içerisinde çevre hassasiyeti gösteren birçok kişi gelip yorum yazmış. Gelip bu konuda da yazıyorlar. Ancak diğer konularda çevre hassasiyeti gösterdiği görülmemiş arkadaşlar şimdi sanki çok hassasmış gibi bir de ders vermeye kalkıyor.


    Bu konu bir "çevre" konusu olmanın ötesinde bir "suç" konusudur. Önlemi de eleştiri değil, polisiye tedbirlerdir.





  • Ne doğaya ne insana saygısı olmayan yaratık sürüleri şimdide ciğerlerimize saldırıyorlar !

  • Bir hataylı olarak bu görüntüleri görünce içim kan ağladı resmen, inşallah tez vakitte bunun sorumluları cezalarını çeker .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 15 Ekim 2020; 7:23:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süleyman soylu terörü bitirmişti hani? Bu bitmiş hali mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pembe gözlü solcu tayfadan ses çıktımı acaba, hükumeti eleştirebilecek her olayda ortaya çıkan, doğa aşığı,sahte ağaç sevicisi sanatçı tayfa nerelerde? Neden pkk aşağılık bi terör örgütü diyemeyip kem küm ediyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk hava kurumunun Türkiye için ne kadar önemli kurum olduğu anlaşılıyor eğer içi boşaltılmasa, uçakları terk edilmese bu tür yangınlara Türkiye'nin dört bir yanına daha fazla uçak helikopter ile müdahale edilebilir ve söndürülebilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbm333 -- 10 Ekim 2020; 22:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devletin sivillerden seferberlik istemesi için 2. dünya savaşı gibi bir şeyin olması gerekiyor, o işler eskidendi artık savaşlar mini ordular ile yapılıyor.



    en güzelini amerika yapıyor, silahı veriyor, eğitiyor salıyor milletin başına.

  • sacma sapan bir konu olsa öne cıkardi..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 29 Ekim 2020; 15:26:19 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.