Şimdi Ara

Hatasiz boyasiz araba dururken, hatali boyali araba aldim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
7
Favori
17.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • boyanan yerler kazadan mı çizikten mi boyanmış önemli olan o.
    kazadan boyandıysa nasıl bir kaza ? doğru toplandı mı ? değişen parçalar orjinal mi ?
    bu soruların cevabını 100% bilmiyorsanız risk almışsınız demektir.
    çoğu insanın bu riski almaması da normal. ülkedeki ustalığın kalitesi ortada
  • Kız dururken dul almak gibi bişey olmuş Kafalar pırılıdıyo maşallah. Hayatın her evresinde bu mantıkla hareket etmezsiniz umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Nisan 2019; 3:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kayınpederde vardı 88 doğan mavi renk full orjinal ilk sahibiydi km daha 40 binde, bacanak bunun aklına girdi arabayı yenile millet gülüyor sana vs... adam haftada 1 sanayide yıkamaya sokuyor arabayı evde kapalı garajda tık ses yok az tıkırtı duysun hemen orjinaliyle değiştiriyor parçayı kapı koluna kadar yan sanayi hiçbir parça yok.

    neyse büyük gün geliyor bende başka şehirdeyim sattığından haberim bile olmadı arabayı galeride kangoo ile takasa sokuyor, doğanı 3,5 bine sayıyor üstüne nakit hop bizimki biniyor arabaya kuş gibi, tabi kangooda ilk sahibinden km 60 binde vs...

    aradan 1 ay zaman geçiyor yaz tatili ziyarete gittik bunların memlekete, 1 sene olmuş neredeyse adam bizi görmemiş ama kapıdan girdik sesi soluğu çıkmıyor, bir baktım salonda oturmuş gözleri dolu dolu sigara içiyor (20 sene önce bırakmış ağzına sürmemiş)

    Selamun Aleyküm Aleykümselam yalandan ağız ucuyla hoş beş derken baba noldu hayırdır yaramaz bir durum mu var dedim, 7-8 kişi binmiş a.... koymuşlar diyor lan diyorum kim kime binmiş noluyor a.. k... amele hepsi hemde inşaatta kullanıyorlar diyor, gittim kayınvalideye noldu anne mevzu ne adam ameleler biniyor falan ne diyor bu dedim, mavi doğanı sattı ya bu eee (1 ay olmuş ama bizim 2 gün önce haberimiz oldu) bizim kayınpeder o gün sabahtan çarşıya gidiyor alışverişe neyse işini görmüş birde traş olmuş berberden çıkmış araba otoparkta, Bismillah deyip biniyor arabaya tam arabayı çalıştırmış dışarıdan küt diye bir ses bu hemen inip koşmuş tabi kaza var diye, sonra bir bakıyor ki bunun sattığı doğanı yolun kenarındaki mantara vurmuşlar tamponu parçalanmış arabadan 1 kamyon adam iniyor kırılan tamponu çatır çutur söküp binip gidiyorlar, kayınpeder şoka girmiş tabi, 25 sene gözüm gibi baktığım arabaya 1 ayda resmen tecavüz etmişler, her tarafını çizmiş tamponu kırmışlar arabanın..... diye uzunca süre böyle söylendi, hala konusunu açıp dalga geçerim kaç kişiydiler pasta cilayla kapanmaz mıydı çizikler diye

    18 yaşından beridir araba sahibiyim seneye 20. senem olacak Allah nasip ederse, arabayı hiçbir zaman ulaşımımı sağlayan ayağımı yerden kesen bir araçtan fazlası görmedim. hava güzelse tek başıma çıkıyorsam yolu uzata uzata yürürüm, ekonomisi gazı benzini vs... için değil sağlıklı olduğu için. o yüzden yine siz bilirsiniz ama arabaya fazla anlam yüklemeyin, hiçbir şey insan sağlığından psikolojisinden önemli değildir. yok çizilecek yok eskiyecek vs... tabiki eskiyecek sağlam kalması eşyanın tabiatına aykırı, koru kolla ama kendinide heba etme, en kötü 3-5 aşağısına satarsın çok kollamazsan. Allah yeter ki kaza bela vermesin bizlere (amin) gerisi dünya malı insanın işini kolaylaştıran güzel birer araç sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gerçekten SUV herşeye çözüm altı sürtçekmi derdi yok gerekirse kaldırıma tırmanıp park edilir boyalı değişenli olsa bile satması kolay para kaybı az piyasada talep fazla çünkü 90-2000 arası suv'lar bile 50den aşağı değil trafikte sen değil yere yapışık giden arabalar korkuyor :) [crossover'lar suv sayilmaz]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Nisan 2019; 7:42:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomobil bu. Ulaşım aracı. Aşk vs duymak bana garip geliyor. Kolon dibi park olayıda varmış. 2 park yerini ortalayıp koyanı gördüm ama kolon dibi parkta değişikmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı arkadaşların arabalarıyla ilişkisi oldukça komik, açıkçası kim kime biniyor tam anlamadım.

    Parayı kolay kazanıyorum sanmayın. Sabah 8 akşam 6, ayrıca yeri geliyor akşam 9a kadar çalışıyorum, yeri geliyor hafta sonu sabah 7 akşam 6ya kadar. Beni bilen bilir ne kadar çok çalışarak alın teriyle kazandığımı parayı. Baba parası falan da değil.

    Aracımı 2015'te sıfır aldım. Dan dun girerim toz toprak yola, diğer araçlar üzerinden geçmeyecek kadar düzgün park yeri varsa "kapıya vururlar" diye düşünmeden park ederim. İki kişilik yere park edenler de bu arabasına kıyamayan kişiler sanırım. Hani biri yanlışlıkla gelip sürtse aracına oturup çocuk gibi ağlayacak demek.

    Malınıza değer vermeyin demiyorum ama kölesi de olmayın. Açıkçası milyon dolarlık aracım da olsa benim için araba arabadır. Bakımını zamanında kalite malzemeyle düzgün ustada-serviste yaptır, bitti gitti. Senin pamuklarla sildiğin arabaya gün gelir alkoliğin biri bir patlatır çekicinin üstüne alınırken oturur düşünürsün "değdi mi şimdi" diye.

    Benzinlikteki otomatik fırçalar kovalasın bir de sizi...




  • Dünya malı dünyada kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığım araç hatasız boyasız iken ufak bir kazaya karıştım, iki parça lokal boyanmak zorunda kaldı. Gittim değer kaybı talebi yaptım, oradan biraz para geldi, şimdi satarken o kadar ucuza koyacağım. o yüzden kafa rahat.
  • Ne güzel yazmışsın öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malın malı olmayacaksin, 2000 model ford fiesta aracim var 2 yil once 15 bin e aldim. Hafta sonlari arkasina 3 bisiklet takip yola gidiyoruz, ister istemez pedallar arka bagaji ve tamponu ciziyor, hic umrumda degil. Gecen komsu bize takildi, oda almis bir tasiyici neyse pedallar cizmis bagaji, ici gitti. 2018 toyota adamin araci benim olsa bende uzulurdum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 16 Nisan 2019; 10:21:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la kardeş yazdığını bi okudun mu sen? 1 sınıfa giden çocuğunamı yazdırdın hiç bişi anlaşılmıyor saçma sapan devrik cümleler kafayı kırmış mm
  • arabayı 0 aldın plakayı taktın 1 km gittin al sana 2.el araba zararını gör direk öyle çizilmesine falan gerek de yok yani. Araba dediğin şey senin ulaşımını kolaylaştıracak bir araç sadece yani farklı anlamlar yüklemek gereksiz. Ha tabii bu demek değil ki leşi çıkmış seni sanayiden çıkartmayacak bir şey al ama çok da abartmamak lazım. Bütçen ve ihtiyaçların doğrultusunda al bir tane devam et bu kadar yani
  • araba alırken hatasız boyasız olsun 100bin km geçmesin vb. gibi bir ton sapkınlığa varan düşenlerle arabalar aldım. Arabalara gözüm gibi bakardım.
    ilkinde düm düz yolda gözüme perde indi bariyerlere sürttüm boydan boya çizildi 2000 tl ye boyattım aldığım fiyatın 4000 tl altına sattım.
    diğer arabamda buzda kayıp ön panjuru direğe vurdum orijinal ön panjur parası evlat acısı oldu bana.
    en son bel altı boyalı hasar kayıtlı araba aldım arabaya çelik kapı sığdırdım üstüne 3 kişi koyup köye götürdüm. Daha önce asla yapmayacağım bir ton yük taşıdım. Yayla yolunda bir tane teyze otostop çekiyordu durdum aldım elinde çuval vardı koltuğun üstüne koydu köy pazarında ceviz satmaya gidiyormuş çuvalın suyu çamuru olduğu gibi koltuğa geçti. Önceden koltuklar kirlenmesin diye ailemden çok kişinin kalbini kırmıştım ama 300 tl ye detaylı temizlik yaptırdım sıfır gibi oldu satarken alan adam ne kadar temiz kullanmışsın dedi :)
    En önemlisi avm otoparklarına park ederken korkan değil korkulan arabam vardı psikolojik olarak bu rahatlık anlatılamaz.
    Bu arabayla yılda 50bin km yol yaptım aldığım paraya sattım. Şimdi yeni araba alacam arabaya olan bakış açım o kadar değişti ki 301 egea c eleyse gibi şirket arabası alacam.




  • boyası yeni yapılmış gıcır gıcır araba hatalı, çizik dolu araba hatasız oluyor bizim memlekette :D
  • 2009 senesinde bende sıfır araç almıştım. Sizin kadar olmasada bende biraz sizin gibiydim takii

    Tatile gitmiştik sahilde işimiz bitti arabaya binecektik araba ile aramızda kızgın kumlar vardı. terlikler kum olur sonra o kumlar arabama gelir arabamda pis olur diye terliği çıkardım kızgın kumun üzerinde çıplak ayak ayağım yana yana yürüyerek arabaya gittim. Eşim ne manyaksın araba canından kıymetli mi kirlenirse kirlensin dedi bende arabam çok kıymetli bir yerine bir zarar gelse mahvolurum dedim .
    Derken arabaya bindik geri vitese taktm gaza bastım. ÇAAATTTT diye bir ses arkada çaprazda 0 çöp konteyneri varmış arka far yerle bir oldu.
    Eşim yanıma geldi iyimisin mahvoldunmu diye sordu
    O an anladım mahvolunmuyormuş. Ama ayaklarımın yanması Devam ediyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 16 Nisan 2019; 11:51:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Araba dediginiz seye neden bu kadar anlam yukluyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum.

    Bir bisikletten farki nedir? Bir leptoptan farki nedir? Bir kahve makinesinden farki nedir?

    Sizi A noktasindan B noktasina goturen bir seye neden bu kadar anlam yukluyorsunuz arkadas? Ya gercekten butcenizi cok asip fazla para oduyorsunuz, ve haliyle sizin icin cok degerli oluyor. Ya da psikolojik sikintilariniz var.

    Nasada adamlar binlerce kisi yillarca got kadar roket insaa ediyor, an oluyor ve kaza vs de bu roketler - uzay araclari parcalaniyor. Bu adamlar sizin kadar uzulmuyordur gece yatarken.
  • Ha bu arada eylulde satin aldigim araci halen yikatmadim beyler.. Gerek yok cunku surekli yagmur yagiyor
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
  • Birde bakmışsın kazalı araba almak moda haline gelivermiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.