Şimdi Ara

Hatalımıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir kızın yazın saat 9 kışın 7,5 - 8 den sonra 10 dklık yol olan mahalle arkadaşına gitmesinde sonra gece 11 - 12 gibi tek başıan geri gelmesınde hatta gece sahurda karşı bınaya geçip diğer arkadaşının evine sahura geçmesinde , kız arkadaşlarıyla akşam gezmeye gitmesinde bir sakınca varmı ? ben bu duruma karşıyım hatalımıyım ? siz böyle bi durumda izin veriyormusunuz yada verirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: liveforgs

Beyler bir kızın yazın saat 9 kışın 7,5 - 8 den sonra 10 dklık yol olan mahalle arkadaşına gitmesinde sonra gece 11 - 12 gibi tek başıan geri gelmesınde hatta gece sahurda karşı bınaya geçip diğer arkadaşının evine sahura geçmesinde , kız arkadaşlarıyla akşam gezmeye gitmesinde bir sakınca varmı ? ben bu duruma karşıyım hatalımıyım ? siz böyle bi durumda izin veriyormusunuz yada verirmisiniz ?

Bahsi geçen kız sizin evladınız ise şahsen ben olsam bende aynını yapardım
  • Kıza güvenirim ama hava karardığında dışarıda olması içimi rahat ettirmez. Tinercisi var, balicisi var, hırsızı, tecavüzcüsü var..Allah korusun başına bir şey gelse ben ne yaparım? Bu nedenle sakıncalı bulurum. Ama kıza güvenim sonsuzdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ama arkadaşlar kızlar bazen bu konuda sorun çıkartıyor tamam sözümü dinliyor ama tripler felan çekilmiyor.Güvenim tam her zaman şimdi bu yazılanları gösterirsem belki beni anlar mağlum 2.5 yıldır anlaşamadığımız en büyük sorun
  • Senin güveninle alakası yokki bu konunun. Ortalıkta iti sapığı çok. O saatlerde yanında kocası babası olanlara bile laf atan taciz eden sapıklar çıkabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Samwise-

Bahsettıgınız kısı kızınızsa biraz serbest gibi ama kız arkadasınızsa ve gittiği yerleri biliyosaniz size haber vermek kaydıyla bence bı mahsuru yoktur.

eskiden karışmazdım ama iş ciddiye binince 2.5 3 yil olunca işler değişti keşke elimde olsada karışmasam

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bahsettıgınız kısı kızınızsa biraz serbest gibi ama kız arkadasınızsa ve gittiği yerleri biliyosaniz size haber vermek kaydıyla bence bı mahsuru yoktur.

eskiden karışmazdım ama iş ciddiye binince 2.5 3 yil olunca işler değişti keşke elimde olsada karışmasam

Madem is ciddi o zaman gittiği yeri iyice öğren eğer öğrenme konusunda sıkıntı yaşıyorsan yanı söylemiyorsa kem kum ediyorsa falan gönderme

• Anladığım kadarıyla kızınızın gece dolaşmasına kızıyorsunuz eğer yanında birisi yoksa haklısınız.

quote:

quote:

Madem is ciddi o zaman gittiği yeri iyice öğren eğer öğrenme konusunda sıkıntı yaşıyorsan yanı söylemiyorsa kem kum ediyorsa falan gönderme

o konuda sıkıntı yok ki olsa bile whatsappdan resim at derim ki bu zamana kadar gerek duymadim :) güvende sorun yok asla yalan olmaz ama işte insan içi rahat olmuyor dişariya karşi bu durumuda ona anlatmak oldukçada zor oluyor malesef..
    bu arada biraz tuhaf yazmışım kızım olarak algılıyor herkes kız arkadaş kendisi 2009 kasimdan beri olan bi iliski 1 yil hic karismazken sonradan böyle oldum .. kendimin ciddi olduğum için böyle davranmam gerektiğini düşündüğüm için olsa gerek umarım yanlış değildir yaptigim

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı...

• Kızınız kızınız demeyin bence.kaba bir tabir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

o konuda sıkıntı yok ki olsa bile whatsappdan resim at derim ki bu zamana kadar gerek duymadim :) güvende sorun yok asla yalan olmaz ama işte insan içi rahat olmuyor dişariya karşi bu durumuda ona anlatmak oldukçada zor oluyor malesef..
    bu arada biraz tuhaf yazmışım kızım olarak algılıyor herkes kız arkadaş kendisi 2009 kasimdan beri olan bi iliski 1 yil hic karismazken sonradan böyle oldum .. kendimin ciddi olduğum için böyle davranmam gerektiğini düşündüğüm için olsa gerek umarım yanlış değildir yaptigim

Bir kızın diye başlayınca öyle algılanıyor hatta kız genç kız, tartısmıssınız sonra buraya gelip ''Forumdaşlar bir kızın gece vakti sokakta dolaşması olacak is mı Allah aşkına'' der gibi bı hava sezdım ben

Bence dediğim gibi ben ayselere fatmalara gidiyorum demesi yeterlidir bence.
    Ayselerdeyım deyip Fatmalarda çıkmasında

(Abi kız arkadaşınmis ama şaka yapınca alınıyosan yapmayalım :) )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.