Şimdi Ara

Hatalı Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa bir öğrenci olarak maddi durumum ancak buna yetiyor.
    AMD ATHLON II X2 270 AM3 3.4GHZ 2MB CACHE 45NM İŞLEMCI

bu işlemciyi alsam pişman olurmuyum ?
    inteldeki e7500 ile aynı performansı verirse düşünmeden alabilirim.
    ama nasıl bir işlemcidir hiç bir bilgim yok.lütfen yardım edin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• o işlemciyle güncel tüm oyunları hiç kasılmadan oynayabilirsiniz. hiç pişman olmazsınız alın.
  • Arkadaş biraz abartmış...Internet, günlük işler vs... basit(içeriğinde fizik efektleri az olan...), online oyunlar için yeterli işlemcidir.AC,BF3 gibi oyunlar için alınası işlemci değildir.
    Şansın varsa 4ghze overclock yaparsın.
  • onların hepsi para tuzağı. internet cafemizde hep athlon işlemciler kullanıyoruz bir tane müşteriden şikayet gelmedi. hemde her türlü oyun oynatıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auronus -- 22 Ocak 2013; 15:43:16 >
  • Bütçeni 25TL daha arttırabilirsen Athlon x3 455 var o daha iyi olur

Ekran kartınız yoksa, A4 alabilirsen aşağı yukarı aynı performansta olurlar ve entegre grafik birimiyle makul ayarlarda oyunda oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 22 Ocak 2013; 17:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek_Arasi_Kofte=2.5tl

sa bir öğrenci olarak maddi durumum ancak buna yetiyor.
    AMD ATHLON II X2 270 AM3 3.4GHZ 2MB CACHE 45NM İŞLEMCI

bu işlemciyi alsam pişman olurmuyum ?
    inteldeki e7500 ile aynı performansı verirse düşünmeden alabilirim.
    ama nasıl bir işlemcidir hiç bir bilgim yok.lütfen yardım edin

o işlemciyi alırsanız bir de anakart almanız lazım.
  • arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim.elleriniz dert görmesin.diğer parçalarıda söylüyorum.

anakart : asus m5a78l-le
    ram: kingston 4 gb 1333 mhz
    e.kartı: gtx460 gigabyte çift fanlı oc
    hdd: 1tb 7200 rpm wd
    power: 500 watt axilance gibi bir markası var sanırım.
    ekran: 1366 * 768 çözünürlüğünde

ögrenciyim hafta sonu vatandan ATHLON II X2 270 108 TL anca param yetiyor.Athlon x3 455 bu işlemciyi mi almamı öneriyorsunuz ?
  • o anakartın turbo boost özelliği var yani masaüstünden otomotik overclock oluyor. sen athlon 270 al tek tıkta overclock yaaprsın pc roketler. oyun oynamadığın zaman ise yine tek tıkla normale dönersin.

o turboboost programında 3 türlü overclock var. sen ROKET logosu olanı seç en yükseği o.

hiç 3 çekirdeğe heves etmene gerek yok. overclock la onu geçersin. zaten onun önbelleği 1.5 mb ama senin 270 inki 2 mb.
  • xtpczs,eminmisin benim anakartta böyle bir özellik olduğuna,çok şaşırdım şimdi :) daha önce bu anakart üzerinde x4 955 kullandım.okul nedeni ile satmıştım şimdi beni bf3 gibi oyunlarda üzmeyecek bir işlemci istiyorum fakat param sınırlı olduğu için şuanlık x4 işlemcilerden uzak kaldım.geçen vatan sitesinde %25 indirimli görünce bu işlemciyi,konu açmadan almak istemedim çünkü pişman olmak istemiyorum.bu dediğin özelliği biostan mı yapıcam yoksa ?
  • x3 ün 4.çekirdeği açılınca önbellek 2mb oluyo yada a4 te alabilrsin o sınf işlemcilerde intele para verilmez
  • a4 dediğiniz nedir ? e7500 örnek verme sebebim,e7500 gün içerisinde kardeşimin bilgisayarında kullanıyorum.çok iyi bir işlemci.en azından onun gibi bir işlemci olmasını istedim diye örnek verdim.
  • quote:

a4 dediğiniz nedir ? e7500 örnek verme sebebim,e7500 gün içerisinde kardeşimin bilgisayarında kullanıyorum.çok iyi bir işlemci.en azından onun gibi bir işlemci olmasını istedim diye örnek verdim.

A4 dediğimiz çift çekirdekli dahili grafik belleği olan modeli ama sizin GTX460 gibi güçlü bir kartınız var,

AthlonX2 ile ile ekran kartınızı azda olsa sınırlarsınız alabiliyorsanız AthlonX3 alın sizin için daha da iyi olur.
  • kimi Athlon x3 455 al diyor kimi ATHLON II X2 270 bunun ortak bir noktası olsa,kesinleşse iyi olacak.çünkü ona göre ikisinden birini alacağım.

Athlon x3 455 -- ATHLON II X2 270 bu 2 işlemci arasındaki fark nedir ? ben genelde oyun için alıcam işlemciyi.hangisini önerirsiniz bana nedenini ile açıklarsanız daha iyi olur çünkü gerçekten verdiğim parayı hak etmeli,öğrenciyim.
  • quote:

kimi Athlon x3 455 al diyor kimi ATHLON II X2 270 bunun ortak bir noktası olsa,kesinleşse iyi olacak.çünkü ona göre ikisinden birini alacağım.

Athlon x3 455 -- ATHLON II X2 270 bu 2 işlemci arasındaki fark nedir ? ben genelde oyun için alıcam işlemciyi.hangisini önerirsiniz bana nedenini ile açıklarsanız daha iyi olur çünkü gerçekten verdiğim parayı hak etmeli,öğrenciyim.

Kardeşim x3 450 al 3-5 kuruş daha katıp. Çekirdek ve önbellek açılırsa phenom 2 işlemcin olur. olmazsa 3 çekirdek azda overclockla üzmez seni.
  • güncel oyunlar 4 çekirdekli işlemci istiyor farcry3 bo2 bf 3 gibi...o sebeple x2 düşünme
  • Elinde eğer AMD anakart yok ise ve yeni işlemci vs. alacaksan, Intel'in LGA1155 D.Core işlemcilerine bak derim, Amd'nin X2-X3 gibi işlemcilerinden daha performanslıdır...

G620 işlemci:http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8611
    H61 çipset anakart:http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7596
    4gb ram:http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6837

G620 & X3 455 testi: http://www.anandtech.com/bench/Product/202?vs=406

• tabiki gönül ister 4 çekirdekli işlemci fakat bu aralar maddi durum yok.işe başlayana kadar beni idare etsin yeter.işe girince çok iyi bir işlemci alırım.
    +
    anakartım var.
  • arkadaşlar 2 .el AMD Athlon II X2 255 3.1 GHz işlemci alsam daha mı iyi ?
  • quote:

arkadaşlar 2 .el AMD Athlon II X2 255 3.1 GHz işlemci alsam daha mı iyi ?

Athlon II x3 Alırsan çok daha iyi olur şansın varsa 4. çekirdeği açar stabil olarak kullanırsın hiç acelesi yok biraz daha para biriktir daha sonra pişman olmassın Athlon II x2 250 Kullanıyorum o.c potansiyelinden hiç memnun değilim 3,5 ghz de stabil olarak kullanmaktayım.
  • quote:

arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim.elleriniz dert görmesin.diğer parçalarıda söylüyorum.

anakart : asus m5a78l-le
    ram: kingston 4 gb 1333 mhz
    e.kartı: gtx460 gigabyte çift fanlı oc
    hdd: 1tb 7200 rpm wd
    power: 500 watt axilance gibi bir markası var sanırım.
    ekran: 1366 * 768 çözünürlüğünde

ögrenciyim hafta sonu vatandan ATHLON II X2 270 108 TL anca param yetiyor.Athlon x3 455 bu işlemciyi mi almamı öneriyorsunuz ?

Anakartın olduğuna göre 3-5 daha ekleyip Athlon II X3-455 al derim. Güncel oyunları yeterli seviyede çalıştırır. GTX460 ve 1366x768 çözünürlüğü çok çok rahat kaldırır. Bu çözünürlükte ikisi ile her oyunu oynarsın.

Ayrıca çekirdekleri açılırsa Phenom II X4 ayarı bir işlemcin olur. Frekans artırarak Phenom II 955 civarına gelebilir. Ancak cache sadece 2 MB Level-2 cache olur. 6 MB level-3 cache olmaz.

İkinci ele de bak. Ben Phenom II X2 550 BE 3.1 GHz işlemciyi (çekirdekleri açılmıştır. 4 çekirdek 3.6 GHz ile 975BE ayarı olmaktadır) 90 lira fiyatla satıyorum mesela. Sanalpazarda sanırım müşteri onaylamış. Benzer şekilde bulabilirsin. 110 lira verip Athlon II X2 almaktansa ikinci elde aynı fiyata Phenom II X4 840,925,945 vb bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 28 Ocak 2013; 10:55:06 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.