arkadaşlar ya bu ne hatası?? bide pc de adsl var kendi kendine kopup duruyo.. ayrıca internette acaip yavaş
senin sisteminde dostum sorun.onarmayı dene bence ama pekte bi şansın olamayabilir.........format gibi.
ya baba ben bu makineye daha yeni format attım.. 2 günlük xp var makinede.. Adsl modemi kurduktan sonra bu hale geldi makine
Sisteminde SpyWare war Ad-Aware veya SpyBot gibi programlara taratıp silebilirsin.Birdaha olmaması için Zone Alarm vb. FireWall yükleyip o şekilde internete girmen gerek ya da (pek tavsiye etmemekle birlikte) SP2 kurulumu yapmalısın. Kolay Gelsin
hadi ama bi kişi de bilmio mu?
sisteminde spy (trojan ve benzeleri) var onlar için norton pek işini görmez kaspersky ve diğer antispy programları kullan sp2 kurmayı unutma.
arkadasım adsl modemi aygıt yöneticisinden sil. bil kapat aç. modem cd sini tak. sorun büyük ihtimalle donanımı yanlış tanıtmandan kaynaklanıyor.
bilgisayarındaki açık portun birinden reklamcı uyanıkların biri mesaj gondermiş. sağlam bir firewall programı ile rahata kavuşursun
%100 spywaredir. microsoft anti spyware yada ad-aware ile büyük ihtimal halledersin bence de..
herkesin solediği gibi bu bir spy arkadaşım başlangıç programlarından birine ilişmiş muhtemelen msn ye herhangi bir spyware programı ile tara pc ni muhtemelen bulacak ve silecektir sende bu dertten kurtulacaksın kolay gelsin
ne spy ne virüs nede trojan powerstormun dediği gibi açık portlrdan birinden reklam yapılıyor. yuklediğin bir programdan kaynaklanır muhtemelen. yapman gereken şey ya sp2 kurmak yada firewall kurmaktır uzun zaman önce bu sorun yuuznden DONANIM HABERE üye olmuştum sakın formata kalkma aynı şey tekrar olur değişen birşey olmaz.
kolay gelsin.
@selenvirus @powerstorm saolun arkadaşlar gerçekten çok yararlı odunuz format atmayı düşünüyodum.. ama böle düzelmeyeceğini öğrendim tekrar teşekkürler.. diğer arkadaşlara da zaman ayırdıkları için teşekkür edrim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme