Bildirim
Hata alıyorum .
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ses kartıyla ilgili bişeyi silmişler galiba bi bak ses kartı yazılımı yüklümü bide ses geliyomu -
quote:
Orijinalden alıntı: duketemre
ses kartıyla ilgili bişeyi silmişler galiba bi bak ses kartı yazılımı yüklümü bide ses geliyomu
Ses gelmiyor . -
quote:
Orijinalden alıntı: İntel_Core_İ5
quote:
ses kartıyla ilgili bişeyi silmişler galiba bi bak ses kartı yazılımı yüklümü bide ses geliyomu
Ses gelmiyor .
tmm ses gelmiyosa driver ı silmişlerdir anakartın cd sini tak onda ses driver ı var onu kur -
quote:
quote:
quote:
Ses gelmiyor .
tmm ses gelmiyosa driver ı silmişlerdir anakartın cd sini tak onda ses driver ı var onu kur
Bilgisayar 2007'den kalma .Googleden filan indireyim ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Ses gelmiyor .
tmm ses gelmiyosa driver ı silmişlerdir anakartın cd sini tak onda ses driver ı var onu kur
Bilgisayar 2007'den kalma .Googleden filan indireyim ?
benimki da eski ama hala cd leri var :) googleden indir bulamassan anakarttin modelini yaz sitesinden indir audio driver yazanı oda olmadı modeli yaz ben bulurum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ses gelmiyor .
Bilgisayar 2007'den kalma .Googleden filan indireyim ?
benimki da eski ama hala cd leri var :) googleden indir bulamassan anakarttin modelini yaz sitesinden indir audio driver yazanı oda olmadı modeli yaz ben bulurum
Bulamadım kardeş .Anakartım bu olması lazım .
Bu anakartın driver indirme linkini atarsan sevinirim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntel_Core_İ5 -- 7 Ocak 2013; 17:44:43 >
-
Up up up lütfen arkadaşlar yardım edin .Şimdi hiç format attıramam . -
quote:
Up up up lütfen arkadaşlar yardım edin .Şimdi hiç format attıramam .
http://www.programciamca.com/download/func-startdown/943/
-
sorun çözüldü galiba bidaki sefere teknik yardıma konu aç -
quote:
sorun çözüldü galiba bidaki sefere teknik yardıma konu aç
Evet çözüldü herkese teşekkür ederim yardımlarınız için .Aynen bir daha oraya açacağım saolun .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X