Şimdi Ara

hat taşıma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ay başında hattımı vodafone'a taşıdım fakat hiç memnun kalmadım 3g'si doğru düzgün çekmiyor yetmezmiş gibi normal şebekeyle bağlanınca da internet hızı aşırı derecede düşük doğru düzgün kampanyası vs yok sinema felan kampanyası var ama oda yetmiyor sürekli sinemaya giden biri değilim zaten pişmanlığı zirvede yaşıyorum. Sormak istediğim hattımı tekrar avea'ya taşımak için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor zamanla alakalı bi şart var mı? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şart şurt yok istediğinde başvuru yapabilirsin. Geçiler 3 ile 6 gün arasında yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranAlemdar

Şart şurt yok istediğinde başvuru yapabilirsin. Geçiler 3 ile 6 gün arasında yapılıyor.

yani yarın avea'ya gidip ben avea'ya dönmek istiyorum dediğimde bi sıkıntı çıkmaz mı? Eskiden hattını taşıyınca 3 ay kullanmak zorundasın tarzı bir şey vardı (yanlış hatırlamıyorsam) onun için sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattı sıfırdan ilk aldığında evet 90 günlük süre zorunluluğu var ama 90 gün dolduktan sonra istediğin op'a istediğin zaman geçebilirsin. ;)
  • Bende 3 ay kullanman gerekir diye hatırlıyorum.
  • Verdiğim bilgi tamamı ile doğrudur arkadaşlar. Örneklendirelim;

Yeni bir hat alındı ve farklı operatöre geçmek isteniliyor: 90 gün bekleme süresi var.

Yeni bir hat alındı ve 90 gün geçti farklı operatöre geçmek isteniliyor: Geçiş yapılabilir.

90 gün kullanım süresi dolan ve farklı bir operatöre geçiş yapılan numara: Dilediğince operatörler arasında süre kısıtı olmadan geçiş yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranAlemdar

Verdiğim bilgi tamamı ile doğrudur arkadaşlar. Örneklendirelim;

Yeni bir hat alındı ve farklı operatöre geçmek isteniliyor: 90 gün bekleme süresi var.

Yeni bir hat alındı ve 90 gün geçti farklı operatöre geçmek isteniliyor: Geçiş yapılabilir.

90 gün kullanım süresi dolan ve farklı bir operatöre geçiş yapılan numara: Dilediğince operatörler arasında süre kısıtı olmadan geçiş yapabilir.

teşekkürler cevabınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.