Şimdi Ara

Hat Değerlerim[YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum internet download hızı ile alakalı internet sağlayacım TÜRK TELEKOM dur.
    Bulunduğum bölge ilçenin merkezi olmasına rağmen sadece adsl hattı destekliyor.Hipernet veya fiber malesef hala yok rezil bir durum ve download hızım maksimum 1.4 oluyor.
    1.4 download hızı almam normal mi akk dolduğunda ise bu hız 500 lere kadar düşüyor kafayı yememek elde değil gerçekten anlayan arkadaşlar hat değerlerime bakıp maksimum alabileceğim hızı veya yapmam gereken bir şey varsa söylerlerse sevinirim.
    Araştırmalarıma göre snr margin downstream çok düşük olduğunu farkettim eğer doğru anladıysam bunla alakalı ne yapmam gerekiyor veya farklı bir sorun mevcut mu?
    Modemim tp-link TD W8101G

Hat Değerlerim[YARDIM]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DariusVictusS -- 7 Kasım 2018; 18:34:9 >

• hocam hız testinde kaçı görüyorsun.muhtemelen 12-13 mb falandır bu değerlerle 1.4 indirme hızı normaldir malesef.
  • chaplinn kullanıcısına yanıt
    13-14 görüyorum dediğiniz gibi ve işin enteresan tarafı 8mbps hat desteği var bursa gemlik ilçesi merkezde göbekteyim 2018 yılındaki aldığımız hizmete ve altyapı kalitesine bakarmısınız hemde çarşı göbeğinde delirmemek elde değil. peki birşey danışıcam uydunet vs.. nasıldır yüksek hız onda alma ihtimalim varmı yoksa oda bu altyapıyımı kullanıyor.
  • DariusVictusS D kullanıcısına yanıt
    diğer iss lerin kendi altyapısı yokda telekomun kini kullanırlar değişen bişey olmaz yani.
    belki vdsl olabilir araştır bi istersen altyapı sorgulama diye.
    araştırdım 8mbps den başka bulamadım telefon numarası ve adresten sorguladım. uydu nettede fark olmaz mı
    www.milleni.com.tr
    Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

bu adresten bi sorgula bakalım
  • İnternet hattınız VDSL var diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hat Değerlerim[YARDIM]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turk telekom müşteri hizmetlerini aradım altyapınız sadece adsl destekliyor hızını normal diyor.

Turk Telekom il ilçe müdürlüğüne gidin

• Dostum türk Telekom benim bulunduğum yer için en fazla 16 alırsınız ama 8 kesin alırsınız dedi şuan millenicom da 35 MB kadar olani kullanıyorum 31 32 rahat görüyor

• forum_m F kullanıcısına yanıt
    Milenium saglayici mi nasıl memnunmusunuz? İlgileniyorlar mi birde fiyatlar nasıl

• Arama yaptım ama ilçe müdürlüğüne şahsen gitsem farklı sonuç alır mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: DariusVictusS

Milenium saglayici mi nasıl memnunmusunuz? İlgileniyorlar mi birde fiyatlar nasıl
    Genel olarak memnunum hocam bütün iss olduğu gibi aksamlari hız düşüyor ama yapacak bir şey yok Turknet dışında Netspeed millenicom oris alt yapiya uygun olarak inceleyin Türknet e inanmayın Fiyat çok uygun fakat kesinlikle hizmet yok

Turk Telekom müdürlüğünde alırsınız VDSL Port var mı yok mu bakarlar

• Şmdi milenium ıle görüştüm 35 mbps kadar destekliyor hattınız fakat boşta port bulunmadıgi için turk telekom Size adsl altyapisindan hizmet veriyor dedi.dilerseniz biz sizin yerinize port acmak icin on başvuruda bulunalim veya siz en yakın Telekom mudurlugune gidip dilekçe ile port için başvuruda bulunun dedi.hatta biz portu actirirsak bizden almak zorunda değilsiniz turk telekoma vdsl e geçmek istediğinizi söyleyin dedi port açıldıktan sonra direk kendi saglayicinz hesabndan devam edebilirsinz dedi.ama mileniumda akn siz kotasız 35 mbps kadar 69 tl dedi suan 1.4 mbps hiz için 60 tl ödüyorum zaten sizce ne yapmaliyim fikirlerinizi bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.