Şimdi Ara

hat çekmiyor iptal de ettirmiyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk telekom kullanıcısıyım 50 tl' lik bir faturalı tarife kullanıyorum. Kullandığım tarife 1000 dk 1000 sms 8gb internet var. Ama gelin görün ki 1 yıldır oturduğum bölgede 8 gb interneti belki sadece gece ve bir ayda 500 mb anca kullanabiliyorum.

    İşin garibi ne biliyor musunuz. Hattım 3g+ ful çekiyor. Arama sms sorun yok. Ama İnternet hızı sabah 07:00 itibari ile KESİN OLARAK 0,5-0,7 megabit arası. Bakın kesin dememdeki amaç şu: İsterseniz 07:00 dan gece 00:59 a kadar test yapın hepsinde aynı sonuç çıkacak. Yani asla 1mbit olmayacak. Ve saat 01:10 itibari ile internet hızınız bi anda bakın çok eminim 10-15 dk içinde 6-7 mbite ulaşacak. Ve gece ilerleyen saatlerde 02:00 civarı 24-30 mbit olacak.

    Şimdi bunun sebebi hatta gündüz kullanıcı yoğunluğu olabilir deniyor. Ki resmi bi açıklama bu yönde değil. Resmi açıklama da bu durumla alakalı tek şey güçlendirme yapılması gerek bunun için yeni bir baz istasyonu lazım ama o bölge yeni yatırım yapacağımız bölgeler arasında da yer almıyor.

    Şimdi size sormak istediğim 2 soru var.
    Birincisi tamam santral yani baz istasyonu gün içerisindeki kullanıcı sayısına oranla yetişemiyor ve hız düşüyor. Amma velakin 10-15 dk içinde birden bire bu hız artışı ve devamında da bu artışın gittikçe artmasının sebebi nedir ? Bakın her gün aynı olay oluyor. Sanki akk sınırı varmış da 01:00 de kalkıyormuş gibi bir şey bu.

    İkincisi ise şu. Benim 5 aylık daha tahattüt üm var. Bu tahattütü "çekmemesini" bahane gösterip daha ucuz yada bedel ödemeden bozma şansım yok mu? Sonuç itibari ile 8 gb interneti evimde kullanamıyorum. Buna neden para ödemek zorunda bırakılıyorum.







  • Telefonun 3g full mu çekiyor

    çekmiyor mu

    Yazdığınla çelişiyorsunuz



    Çekmese bozma hakkın var dı

    Sürekli evdemisin başka yerlerde o saatlerde hız nasıl gündüz vs saatlerde hız alabiliyor musun



    20 bn nüfus lu yerde en kötü anda bile 1mbps alıyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g full cekem yerde muhtemelen 4.5g de cekiyordur. 4.5g kullanio musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçük yerleşim yerlerinde 4G henüz yok sadece 3G var.orada eğer bir fabrika varsa gündüz kapasite yetmiyor. nüfus az görüldüğü için 4G de kurmuyorlar. genelde senaryo bu oluyor.
  • Şöyle durumu özetleyım. Ben sadece evim ve çevresindeki 1 km bölgede bu sorunu yaşıyorum. Belki alan biraz daha geniş olabilir. Hattım full 3g+ çekiyor. Ama internet hızım gündüz çok yavaş ve ne şans dir bilmiyorum ama sabahın 7 sinden akşam 00:55 e kadar çok yavaşken yani 0,5 mbt iken gece 01:10 geçe birden hızlanıyor.



    Şimdi 0.5 mbit internet kullanmak da çekmemesı gibi bişey deil mi sonuçta çekse de girmiyor yavaş giriyor yani.
    hat çekmiyor iptal de ettirmiyolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3p0lis -- 11 Nisan 2017; 9:22:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • benim anlamadığım olay madem bazda kapasite yetersizliği var demekki müşteri çok ne diye yatırım yapmıyorlar onu anlamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.