Şimdi Ara

Hastanede Bile Maske Takmayan Türk İnsanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maskesi olmayani hastaneye almamalari lazim
    Aciller ve yogun bakimlar grip ve covid vakalarindan yuzde yuz kapasite calisiyor entubeler dolu yogun bakimlara yeni yatak koyuyorlar
    Ust katta polikliniklerde insan seli var var maske takan yok kan sirasi aldik 120+ kisi vardı önümüzde
    Hele var ya millet çocuğunu bile maskesiz salmis herkes aksiriyo tiksiriyo öksürüyor hapsuruyor

Asansör kullanimi gene bilinmiyor harala gurele

En gıcık oldugum da cocuguna bu ortamda bile inatla bir seyler yedirenler
    Bir tane anne (!)(?) Çocuğu getirmiş tabiki maske yok bir eline almis meyve suyu bir eline vermis tutku bisküvi annelik yapıyorum sanıyor hem sekerli zehir veriyorsun hem maske yok hem cocuk sağa sola koltuklara degiyor o eliyle bisküvi yiyor...

Yav abiii yav abi bu insanların cehaleti beni çıldırtıyor Allah tüm iyi doktorlarimiza ve iyi sağlık calisanlarimiza sabir versin şu tımarhanede ayda 50k verseler durmam her sey para değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav arkadaş hastaneye giden mi var 2024 yılında bir bana bir şey olmuyor.

• Maske takmak zorunda mıyım? Ben takmayı sevmiyorum, herkesin hür iradesidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam cehaletten değil aslında. Herkes salmış artık hayattan bezmişler ne olacaksa olsun kafasındalar. Bu duruma gelmeyen insanlarda haklı olarak sizin gibi düşünüyorlar. Allah herkesin yardımcısı olsun valla durumlar kötü.

• Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Hiiiiiic alakasi yok hocam

O kadar depresyonda olan hastaneye de gelmez asansorle 1 kat inmek icin saglam oldugu halde kavga da çıkarmaz bu dünyaya cocuk da getirmez her yer aglayan bebeklerle dolu

Her seyi acitasyona baglamak kadar sacma bir sey yok her sey ekonomi değil oyle olsa bizden kötüsü olmaz zaten burada

Tam saf ve kesif bir cehalet var başka bir sey yok

• Laazzz kullanıcısına yanıt
    Covid olup 40 50 gün saglik sistemini meşgul edeceksin sorun o yoksa ölmen bile umrumuzda değil

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Allah’a şükür bugüne kadar corona morana olmadım :) iyi günler dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle

• Almanyada geçen doktora gittim ne doktorlar maske takıyor nede hastanede maske zorunluluğu kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 12 Ocak 2024; 0:54:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun 30 katı hergün başka sebeplerden ölüyor sen merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan sert bi influenza ve covid salgını var ama umrunda değil insanların. covid öncesi influenza ortalığı hoplatırken kimse umursamazdı covidle beraber bi pandemi oldu zorunluluklar koyuldu falan insanlar maskeye de aşıya da evde kalmaya da mecbur kaldı. şimdi covid de normale bindiği için insanlar önlem almamayı tercih ediyor. yine de 10 kişiden 2 kişi maske takıyor bir süredir şu soğukların da iyice bastırmasıyla yarı yarıyayı bulur diye düşünüyorum. ben insanlarla temas eden birisi olmadığım için dışarda olsam bile yine yalnız olduğum için maske takmam ama örnek veriyorum öğrenci olsam derslerde takarım o da insanların zangır zangır hapşurup öksürmesinden rahatsız olup onların pis havasını içime almamak için.

• Maske virüslerden korumaz.

Ama pandemi ayağına maskecileri zengin ettiler...

• maske cidden önemli pazartesi devlet hastanesine gitmiştik neredeyse sadece arkadaşla ben maske takıyorduk koca hastanede. gencinden yaşlısına millet kafayı yemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 12 Ocak 2024; 10:12:35 >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Almanya ile Türkiye'yi mi kiyasliyon omg

Bizde hastanede 10000 kisi var belki de ayni anda alman hastaneleri bombos

• Up

• Son up

• Valla Cin'e laf ediyorlar devamli da bu kadar cehaletle devletin cok sert otoritesi olmadan mucadele edemezsin. Eleman maske takarim takmam bana ne demis. Bu adama laf anlatamazsin. Zorla taktiracaksin.

O devletin tokadi da yetiskin olunca degil 4-5 yaslarinda okulda, kreste baslayacak. Adab-i muaseretten yoksun oldugunu tespit ettigin cocugu alikoyacaksin aileden. Nufus planlamasi vs zaten girmiyorum, cocuk sahibi olmak ve sayisi ehliyete tabi olacak.

Durum gercekten vahim. O is de gercekten o paralara yapilmaz. Defol git medeni bir ulkede kanalizasyon temizle, daha refah icinde ve ruh sagligin yerine yasarsin.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Yüzde 100 katılıyorum ok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.