Şimdi Ara

Hasta Muhabbet Kuşu !!! Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 aylık Muhabbet kuşum dün akşam saaatlerinde önce yemini kusmaya başladı, bütün halinde kustu yemleri kusmuk şeklinde değil, sonra yeniden yemini yedi biz kusunca acıktı herhalde dedik ama 2-3 saat sonra onları da kustu ama bu sefer beyaz beyaz kustu, sıvımsı şekilde. gece çok geçti saat 3 falandı, açık veteriner kliniği yoktu aradıklarımız da cevap vermedi, biz de kendimiz bir şeyler yaptık, elime alıp ısıttım bir müddet,bir şey yiyip, içmiyordu, yediğini de kusuyordu saat 5 gibi kafesine koydum daha sonra uyudu. sabah kalkıp baktım saat 10'da kafasını sırtına sokmuş uyuyordu. hemen alıp veterinere götürdüm veteriner baktı, steteskopla dinledi, soğuk algınlığı dedi sorunların bir kısmını ben söylemeden saydı. doğru da söyledi aslında çünkü açık camın yanında kalmıştı. ben evin içinde çok sıcaktan etkilenir diye koyuyordum oraya:(. bir ilaç verdi veteriner şırıngayla yarım çay bardağı suya,yarım ölçü damlatın dedi. dediklerini yaptık ama su içmeme problemi devam etti kuşun. bir yudum içti sadece. veteriner içmezse şırınga veya kaşıkla verin demişti, ilaçladığımız içme suyunu başka bir şırıngayla çekip içirdik iki kez ama şu anda yok bir iyileşme belirtisi.bir de içtiği ilaçtan sonra da biraz kustu. veterineri aradım öyle pat diye iyileşmez birazcık ilaçla, zaman geçmesi lazım, bünye meselesi dedi. şimdi yine kafasını sırtına gömmüş uyuyor salıncağında.

internette gördüğüm kadarıyla ölümcül derecede hasta olan kuşlar uçmaz, kafesin diplerine çekilir orda kalırmış. bizimki çıktığında yine uçuyor biraz, kafesteyken de salıncağında kalıyor. bu yine de iyi bir şey ama korkmamı engelleyemiyorum. ilaç yanlış falan olamaz değil mi ? çünkü ilaçtan hemen sonra da kusması korkuttu açıkçası beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandro roncatto -- 22 Ağustos 2012; 17:31:43 >

Orijinalden alıntı: furkanustunbas

teşekkürer :) bu mesajı attıktan on on beş dakika sonra, uzun zamandır ilk defa yem yedi ve yedikten sonra da kusmadı, ilaçlı sudan da içti, uyuyor şimdi. umarım iyileşecek :)

inş
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.