Şimdi Ara

haşırt to the blackboard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Haşırt the Blackboard" Anlamı ve Kullanımı

"Haşırt the Blackboard" ifadesi, genellikle hayal kırıklığı, kızgınlık veya şaşkınlık duygularını ifade etmek için kullanılan argo bir deyimdir. Kelimenin tam anlamıyla "karatabayı haşırtmak" anlamına gelir.

"Haşırt the Blackboard" deyimi, bir şeyin beklenmediği veya hayal kırıklığı yarattığı durumlarda kullanılır. Örneğin:

• "Ödevimi bitirdim sandım, ama öğretmenim bana 'haşırt the blackboard' dedi." (Öğrenci, ödevini tamamladığını düşünüyordu, ancak öğretmen ödevi eksik buldu.)
    • "İş görüşmesine gittim, ancak şirket bana 'haşırt the blackboard' dedi." (İş görüşmesine giden kişi, işe alınmayı bekliyordu, ancak şirket ona işi reddetti.)

"Haşırt the Blackboard" deyimi, günlük konuşmalarda sıklıkla kullanılır. Ancak resmi veya profesyonel ortamlarda kullanmaktan kaçınmak en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu tarz saçmalıklarla çözüme değil ayrıma gidilir.

sokaktaki itin-serserinin partisi olmaz, genelleme yapmak çok yanlış.

birazdan bi akp li gelir sen ne diyon lan değişik der olur bite
  • Yılbaşında polis arabaları yakılmıyo en azından.

Orijinalden alıntı: tkutsall

Yılbaşında polis arabaları yakılmıyo en azından.

Biber gazıda sıkılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Böyle zırvalıklara alkış tutanlar var.

Orijinalden alıntı: 01001101

bu tarz saçmalıklarla çözüme değil ayrıma gidilir.

sokaktaki itin-serserinin partisi olmaz, genelleme yapmak çok yanlış.

+ yatık 8
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • İçinde düşünce barındırmayan, sıradan rekabet cümleleri. Ya da uzatılmış slogan diyebiliriz. Anlamsız. Günahım kadar sevmiyorum ben o kastedilen partiyi ama böyle bir muhalefet anlayışıyla devam edersek oradan kolay kolay inmezler. İnsanları genellemeyin.
    AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
    Samsung S23 Ultra 12/512
  • yazmıyım konuşmıyım diyorum da bu yapılan gezi parkı mezi parkı olayı değil tamamen yoldan çıkmışlık.tepki böyle konulmaz.milletin arabasını yakıp yol üzerine araba devirip kaldırım taşlarını söküp milletin malına zarar vermekle tepki olmaz.tamamen art niyetli kişilerin yaptıkları şeyler.vatanın ormanını seviyorum diye eylem yapıp vatanın malına zarar vermek otobüs durağını parçalamak yollarını yürüdüğün kaldırım taşını kaldırmak vatana hıyanettir.yaşadığın toprağa ihanettir.eğer ibret almak istiyorsanız o savunduğunuz heriflerin gidin taksimi ne hale getirdiğini bir canlı görün.inönüden gümüşsuyundan taksime çıkın askeri hastanenin o yolunun ne hale geldiğini bir görün.ondan sonra çıkıp savunun yapılanları.ne savunduğunu bilmeden o kadar çok konuşan varki sinir olmamak elde değil.

Orijinalden alıntı: cadillaccts

yazmıyım konuşmıyım diyorum da bu yapılan gezi parkı mezi parkı olayı değil tamamen yoldan çıkmışlık.tepki böyle konulmaz.milletin arabasını yakıp yol üzerine araba devirip kaldırım taşlarını söküp milletin malına zarar vermekle tepki olmaz.tamamen art niyetli kişilerin yaptıkları şeyler.vatanın ormanını seviyorum diye eylem yapıp vatanın malına zarar vermek otobüs durağını parçalamak yollarını yürüdüğün kaldırım taşını kaldırmak vatana hıyanettir.yaşadığın toprağa ihanettir.eğer ibret almak istiyorsanız o savunduğunuz heriflerin gidin taksimi ne hale getirdiğini bir canlı görün.inönüden gümüşsuyundan taksime çıkın askeri hastanenin o yolunun ne hale geldiğini bir görün.ondan sonra çıkıp savunun yapılanları.ne savunduğunu bilmeden o kadar çok konuşan varki sinir olmamak elde değil.

izmir için konuşuyorum;

akşam tomalar giremesin diye kaldırım taşları sökülüp barikat yapılıyor.ve çokta güzel geçiyor sadece slogan atıyorlar yakıp yıkmak yok

sabaha karşıda taşları yerlerine koyup günlük yaşama dönüyorlar

5-6 gündür bu döngü devam ediyor

polis bi müdahalede bulunmayınca bi sorun çıkmıyor

fakat provakatörlük yapan, denildikleri gibi araba cam indiren hayvanlar maalesef mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: mywin1646

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

yazmıyım konuşmıyım diyorum da bu yapılan gezi parkı mezi parkı olayı değil tamamen yoldan çıkmışlık.tepki böyle konulmaz.milletin arabasını yakıp yol üzerine araba devirip kaldırım taşlarını söküp milletin malına zarar vermekle tepki olmaz.tamamen art niyetli kişilerin yaptıkları şeyler.vatanın ormanını seviyorum diye eylem yapıp vatanın malına zarar vermek otobüs durağını parçalamak yollarını yürüdüğün kaldırım taşını kaldırmak vatana hıyanettir.yaşadığın toprağa ihanettir.eğer ibret almak istiyorsanız o savunduğunuz heriflerin gidin taksimi ne hale getirdiğini bir canlı görün.inönüden gümüşsuyundan taksime çıkın askeri hastanenin o yolunun ne hale geldiğini bir görün.ondan sonra çıkıp savunun yapılanları.ne savunduğunu bilmeden o kadar çok konuşan varki sinir olmamak elde değil.

izmir için konuşuyorum;

akşam tomalar giremesin diye kaldırım taşları sökülüp barikat yapılıyor.ve çokta güzel geçiyor sadece slogan atıyorlar yakıp yıkmak yok

sabaha karşıda taşları yerlerine koyup günlük yaşama dönüyorlar

5-6 gündür bu döngü devam ediyor

polis bi müdahalede bulunmayınca bi sorun çıkmıyor

fakat provakatörlük yapan, denildikleri gibi araba cam indiren hayvanlar maalesef mevcut

taksimde bir aracı yakmışlar gördüğüm bir adet ntv aracı hurdaya çevirmişler bir adet binek aracı hurdaya çevirip ters döndürmüşler bu sabah üstünde tepiniyorlardı bir adet yeni servis minibüsünü hurdaya çevirmişler gümüşsuyundan taksime en az 10 15 tane 1 1.5 metreden yüksek barikatlar yapmışlar çevrede ne buldularsa yakıp yıkmışlar taksimi savunmak yerine resmen yerle bir etmişler.hepsi işsiz heriflerin teki kimsenin taksimi parkı düşündüğü yok.düşünüyorum diyen yalan söyler.herkes ekmeğinin derdinde.para kazanmanın ev geçindirmenin ne olduğunu bilmeyen bilinçsiz şuursuz heriflerin yaptıkları bir eylem başka hiç birşey değil.bu bilinçte olup etrafa zarar verenleri Allah bildiği gibi yapsın.

• Cevaplardan biri:
    - Gaçıyorlar kine elletmiyorlar

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.