Şimdi Ara

Harry Potter: Puzzles & Spells beğeni topluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sinema dünyasının en çok izlenen ve en uzun serilerinden birisi olan Harry Potter uzun süredir oyun dünyasında da aktif. Geçtiğimiz hafta indirmeye sunulan Harry Potter: Puzzles & Spells renk eşleşme oyunu ilgi görüyor.



    Harry Potter: Puzzles & Spells neler sunuyor?



    Aha önce Jam City tarafından geliştirilen Harry Potter: Hogwarts Mystery rol yapma oyunu ana karakterleri seçme imkanı vermediği ve Harry Potter karakteri daha az göründüğü için eleştiriliyordu. Zynga tarafından geliştirilen Harry Potter: Puzzles & Spells ise ilk hafta 5 milyon indirmeye yaklaştı.



    Ayrıca Bkz.Amiral gemi katili Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro tanıtıldı



    Mobil dünyada sayısız renk eşleştirme oyunu yer alıyor ve mekanikler hemen hemen aynı. Bu bakımdan sunulan hikaye, atmosfer ve karakterler farklılaşma açısından önem taşıyor. Zynga da bunu iyi kullanmış.



    Harry Potter: Puzzles & Spells hikayenin en başına gidiyor ve Harry Potter’ın çocukluk döneminden başlıyor. Bölüm geçtikçe hikayenin bir sonraki aşaması açılıyor. Böylece serinin tüm bölümleri yaşanmış oluyor. Ara geçişlerde serinin önemli sahneleri canlandırılırken Daily Prophet sihir gazetesi de ilerlemenizi sayı sayı aktarıyor.



    Bölümlerde puan kazandıkça büyüler de açılıyor ve bunlarla zor kısımlar hallediliyor. Ayrıca farklı güçlendirmeler de mevcut. Bölüm sonu hediyeleri ve kartlarıyla büyüleriniz de gelişiyor. Yine hikayedeki pek çok sihirli yaratık ilerleyen bölümlerde yardımınıza koşuyor. Günlük ve belirli zaman etkinlikleri ile heyecanı arttıran oyun ücretsiz.



     





     



     





     



     






  • Candy Crush'a yeni eklenti paketi gelmiş heralde.

  • Bunlar reklam kokan hareketler mike. Bunlara gerek yok.

  • Ahh donanimhaber ah. Ne oldu sana anlamadım. Eskiden çok güzel haberler çıkardı teknoloji ile ilgili. Şimdi bakıyorum da magazin sitesinde dolanıyor gibi hissediyorum kendimi. Yöneticiler hiç mi takip etmiyor bunları.

  • Reklamlar.

  • Yazıktır ya şu siteye. Yakında bal da satarsınız siz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.