Şimdi Ara

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
43
Favori
45.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Harry Potter evreninde geçecek olan Hogwarts Legacy'nin 1 Eylül'de çıkabileceğine dair söylentiler ortaya çıktı.


    1 Eylül, Hogwarts öğrencilerinin okula döndüğü gün olarak biliniyor ve bu günün oldukça anlamlı olduğu söyleniyor.

  • @AccountNgt Mart ayı içerisinde Playstation Experience tarzı büyük bir event olacağını ve Hogwarts Legacy'den yeni görüntüler gösterileceğini söylüyor. Bu arkadaşın söylediği her şey doğru çıkmasada bende kesinlikle önümüzdeki etkinlikte oyundan bir şeyler göreceğimizi düşünüyorum. oyunun bu sene çıkacağını vurguladılar ama en son gördüğümüz trailer 1.5 yıl önce yayınlandı.




    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023accountngttwitter
    “Heard about new stuff today... Yes, you can 100% expect a new trailer in March https://t.co/HCmSTpFv0c https://t.co/HrbuK0uhnr”
    https://twitter.com/accngt/status/1497547293700104196
  • https://twitter.com/playstation/status/1503370414122274821



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 14 Mart 2022; 17:5:6 >
  • 17 Mart'da Hogwarts Legacy'ye yer verecek.!


    Avalanche Software ve Warner Bros. Games, tamamen Hogwarts Legacy'ye adanmış State of Play'in özel bir sürümünü size sunmak için PlayStation ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyar. Yayın, 17 Mart Perşembe günü 14:00 PT / 17:00 ET / 22:00 CET'de başlayacak .

    Hogwarts Legacy'yi ilk ortaya çıkardığımızdan beri, fragman PlayStation YouTube kanalında 28 milyondan fazla kez izlendi. Bu yıl daha fazlasını paylaşacağımıza söz verdik ve sonunda bu sözü yerine getirmeye hazırız.


    Gösteri yaklaşık 20 dakika sürecek, PS5'te çekilen 14 dakikadan fazla Hogwarts Legacy oyununun yer aldığı ve Avalanche Software'de Wizarding World'ü hayata geçiren ekibin birkaç üyesinin içgörüleriyle sona erecek.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023




    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023playstation.blog
    Live the Unwritten in Thursday’s Hogwarts Legacy State of Play
    https://blog.playstation.com/2022/03/14/live-the-unwritten-in-thursdays-hogwarts-legacy-state-of-play



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Mart 2022; 17:7:36 >




  • Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023WB Games Avalanchetwitter
    “Two more days! We can’t wait to finally show you the magic we’ve been creating in @HogwartsLegacy. Thursday, March 17 @PlayStation #StateofPlay https://t.co/uTJkXD1UfK”
    https://twitter.com/AvalancheWb/status/1503762978641903621
  • Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023Hogwarts Legacytwitter
    “Tomorrow - discover how you will live out your legacy as a Hogwarts student. @PlayStation #StateofPlay https://t.co/C3fkq1AmUm”
    https://twitter.com/HogwartsLegacy/status/1504125345510866944
  • Hogwarts Legacy | State of Play | March 17, 2022 [ENGLISH]


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023PlayStationyoutube
    Avalanche Software and Warner Bros. Games are happy to partner with PlayStation to bring you a special edition of State of Play entirely dedicated to Hogwarts Legacy. The show will run for about 20 minutes, featuring over 14 minutes of Hogwarts Legacy game-play captured on PS5, and concluding with some insight from a few members of the team at Avalanche Software who are bringing the Wizarding World to life. Regarding Co-streaming and Video-On-Demand (VOD) Please note that this broadcast may include copyrighted content (e.g. licensed music) that PlayStation does not control. We welcome and celebrate our amazing co-streamers and creators, but licensing agreements outside our control could interfere with co-streams or VOD archives of this broadcast. If you’re planning to save this broadcast as a VOD to create recap videos, or to repost clips or segments from the show, we advise omitting any copyrighted music. #StateOfPlay #HogwartsLegacy
    https://www.youtube.com/watch?v=wKbHWgiGIYU
  • çok detaylı bir oyun yapmışlar

  • Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
  • Grafikler biraz daha iyi olabilirmiş ama içerik olarak bayıldım oyuna. Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 

  • Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023GamersPreyyoutube
    Gameplay Demo New PS5 of Hogwarts Legacy. Subscribe for all the latest trailers and gameplay: http://goo.gl/8LO96F Become a member! https://www.youtube.com/channel/UClFuUQ2pO1ED3BNorWf9huA/join Join our Discord server: https://discord.gg/7J9puGC Follow us on Twitter: http://goo.gl/aBy2yP Like us on Facebook: http://goo.gl/ahkcSu Become a patron: https://goo.gl/TnnC4I #GamersPrey
    https://www.youtube.com/watch?v=V-4kOFYcmOY
  • Hogwarts Legacy - State of Play Official Gameplay Reveal | PS5, PS4


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023PlayStationyoutube
    Become the student you’ve always wanted to be as you experience life at Hogwarts and embark on a journey through the wizarding world. Discover magical beasts, craft potions, and master spell casting as you uncover the mystery of Ancient Magic. Next, the magical minds at Avalanche Software take you through a behind-the-scenes look at how their vision of Hogwarts was brought to life in an open-world video game. Your legacy at Hogwarts begins now. Live the Unwritten. https://www.playstation.com/games/hogwarts-legacy/
    https://www.youtube.com/watch?v=2AZmuZNu5LA

    Hogwarts Legacy - Official Behind the Scenes 4K | PS5, PS4


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/hogwarts-legacy/ Every legacy begins somewhere - here's your first behind the scenes reveal of the magic that brought Hogwarts Legacy to life.
    https://www.youtube.com/watch?v=X1Ouktec28I



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Mart 2022; 0:32:44 >
  • Piyasaya sürülme tarihini net söylemediler, bu SoP'da tamamen göstermelerini umuyordum
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

    Holiday dediklerine göre Aralık ayı içinde olur.

  • Hogwarts Legacy: Genişletilmiş Oyuna İlk Bakışınız


    Çeviridiri :


    Asalar büyücülük düellolarına, büyülü canavarlara, karakter özelleştirmesine ve daha fazlasına hazır.


    Lumos!

    Merhaba, ben Chandler Wood. Ben bir Slytherin ve burada Avalanche Software'de Topluluk Yöneticisiyim. Hogwarts Legacy'yi ilk ortaya çıkarmamızın üzerinden epey zaman geçti. O zamanlar hala stüdyoya katılmamıştım bile. Şimdi, oyunumuzun ortaya çıkmasının beklemeye değeceğinden emin olmak için çok çaba sarf eden bu inanılmaz ekibin bir parçasıyım. Sonunda burada olduğu için daha heyecanlı olamazdık.


    Hepimiz mektuplarımızı almayı, Hogwarts'a katılmayı ve kendi mirasımızı oluşturmayı hayal etmişizdir. Büyücülük Dünyası hayranları olarak, hikayelerimizin bir kitabın sayfaları arasında bulunmasının nasıl bir şey olduğunu merak ettik, çünkü o sihirle dolu dünya her zaman bizimkine yakın hissettirdi. Hogwarts Legacy, büyücülük dünyası bilgisine sıkı sıkıya bağlı olan sizin hikayenizdir ve olmak istediğiniz cadı veya büyücüyü yaratmakla başlar. 


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    House Robes 360 GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/highlevelleftamericantoad



    Otantik Bir Büyücülük Dünyası


    Avalanche'a 2021'in sonlarında katıldım, ancak ekip yıllardır çok sıkı çalışıyordu. Büyü, büyü, canavarlar, insanlar, hikayeler ve büyücülük dünyasının harikasını yakalayan bir proje üzerinde çalışmaya başladığım için hâlâ şaşkınım. Topluluk Yöneticisi olarak, sizi gerçek bir büyücülük dünyası macerası yaratan hayranlarla dolu bir geliştirme ekibiyle tanıştırmaktan mutluluk duyuyorum.


    İlk yaptığım şeylerden biri Oyun Direktörü Alan Tew'e hayranların Büyücülük Dünyası'ndan neleri sevdiğini ve ne beklediğini sormak oldu. Ortaya çıkan konuşmalarımız ciltler dolusu yazı doldurabilirdi ama iki cümleye sığdırmasını istediğimde bana dedi ki, Büyücülük Dünyasının her zaman mevcut olan kısmı, büyüsüdür ve farklı kurallarının oyuncu doğası ve "gerçekliği", onu keşfedenlerin birleşik kaynaklarını test eden şaşırtıcı, karanlık bir gizemi körüklemelidir. Ancak aynı derecede önemli olan, hayranların büyüdüğü ve ezbere bildiği, küçük ve büyük yüzlerce unutulmaz anı deneyimleme fırsatlarıdır: Büyük Salon'da Seçilmekten, Hogwarts'ta yeni bir gizli oda keşfetmekten veya Çok Özlü İksir ile başkalarını taklit etmekten. ; masumları tehlikeli bir trolden korumaya, bir Macar Boynuzkuyruğundan ateş toplarından kaçmaya ya da dost canlısı bir Hipogrif'in sırtında gökyüzüne yükselmeye."


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    Broom Flight GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/firsthandeminentamoeba



    Tüm bu unsurlar deneyim için zorunludur, ancak hepsinin merkezinde keşfedilecek sırlarla ve çözülecek gizemlerle dolu tamamen keşfedilebilir bir Hogwarts vardır. Hogwarts versiyonumuz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir uzmana gitmem gerekiyordu.


    Hogwarts Çevre Lideri Boston Madsen, büyük bir Harry Potter hayranının hayatını yaşadı. Hem aşinalık hem de keşif duygularını kucaklayabilen bir Hogwarts tasarlamak söz konusu olduğunda çok önemli bir kaynak olan kitapların içini dışını biliyor. Boston, “Hogwarts'ı biz hayranlar olarak kendimiz keşfetmek istedik inşa ettik” dedi. "Sanatçı olsun ya da olmasın, kitapları okuyan herkesin kafasında Hogwarts'ın bir versiyonunu inşa ettiğini düşünüyorum." 


    Bu bizim Hogwarts versiyonumuz olmasına rağmen, anında tanıyacağınız bir dünya. Boston, “Büyük Salon, saat kulesi ve hastane kanadı gibi tanıdık yerler var, aynı zamanda hareketli mutfaklar gibi tamamen yeni yerler var” dedi. "Bu oyunun geliştirilmesi sırasında kendimi bu salonlarda bir öğrenci gibi hissettiğim için, dürüstçe söyleyebilirim ki, hala karşılaştığım ve daha önce bilmediğim alanlar var."


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    Restricted Section Peeves GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/bluefastbergerpicard


    Sadece mimari ve tasarımın ötesinde, Hogwarts'ımızın , kütüphanenin Kısıtlı Bölümüne gizlice girerken Peeves'den kaçınmak gibi ders dışı etkinlikler de dahil olmak üzere, her zaman katılmak istediğim büyülü okul gibi hissettiğine sürekli olarak şaşırdım . Hogwarts'ta hayat, büyü yapmayı ve iksir hazırlamayı öğrenmek kadar gizli odaları bulmak ve valilerin banyosuna gizlice girmekle ilgilidir. 

    Hangi Hogwarts evinde bulunduğunuza bağlı olarak, her ortak salonun farklı mimarisini, dekorunu ve girişlerini göreceksiniz. Slytherin arkadaşlarım, ortak salon girişimizin devasa bir taş yılanın sürünen gövdesinin arkasında bir duvara dönüşmesine özellikle bayılacaklar. Ayrıca, sık görülmeyen Ravenclaw ve Hufflepuff ortak salonlarını size göstermekten heyecan duyuyoruz. Bu yılın ilerleyen zamanlarında ortak odalara daha derinlemesine bakabilirsiniz.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    Broom Flight GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/firsthandeminentamoeba



    Kendimi kaleyi keşfetmekten alıkoyamıyorum, ancak bu oyun Hogsmeade köyünü ve çevresindeki kırsal bölgeyi keşfetmek için Hogwarts duvarlarının çok ötesine geçiyor. Hogsmeade, zengin hikayeleri ve kendilerine ait kişilikleri olan büyüleyici yeni karakterlerin yanı sıra, eğitiminiz ve diğer maceralarınız için ihtiyaç duyduğunuz malzemeleri sağlayacak satıcılara ev sahipliği yapmaktadır. 


    Hogwarts Legacy'nin büyüsünün bir kısmı, Hogsmeade'in Hogwarts'a ne kadar yakın olduğu veya gün ışığında Yasak Orman'ı görmek gibi tanıdık yerleri yeni bir ışık altında keşfetmektir. Ancak gerçekten bir özgürlük duygusu sunmak için, kaleyi çevreleyen arazi hakkında bildiklerinizin kapsamını genişletmek istedik. “Keşfedilecek yeni yerlerin olmasını istedik; Kara Göl'ün çevresinde ve ötesinde ne olduğunu görmek, Hogsmeade'in ötesindeki manzarayı süsleyen konutlarda yeni cadılar ve büyücülerle tanışmak ve Hogwarts'ta ya da İskoç Dağlık Bölgesi'ne dağılmış diğer keşfedilmemiş odaları öğrenmek," dedi Alan.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    Beasts Niffler Graphorn GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/raggedpepperyicelandicsheepdog



    Oyun geliştiricileri olarak, oyunun hala eğlenceli bir deneyim olmasını sağlarken orijinalliği korumak için çok çalıştık. Alan, “İlgi ve oynanış arasında yapılması gereken yüzlerce seçim ve hatta her film ve kitap arasındaki bazı farklılıklar vardı” dedi. "Oyuncular için büyücülük dünyasının yeni bir yorumunu sunmak istesek ve eğlenceli bir oyuna kitap ya da film özgünlüğünden önce öncelik vermiş olsak da, onu bu şekilde tanımlamak, yaptığımız her şeyde özgünlük ve anında tanınma için ne kadar kapsamlı bir şekilde çabaladığımızı asla anlayamaz."


    Yazılmamışı Yaşa


    1800'lerin sonlarındaki büyücülük dünyasındaki mirasınız birçok yönden Harry Potter serisiyle ilgili sevdiğiniz her şeye aşina olacak - sihri keşfetmek, yeni arkadaşlar edinmek ve bir kahraman olmak. Anlatı Lideri Moira Squier bana bu paralellikler hakkında biraz fikir verdi. 


    "Oyuncular, Harry'nin yeni bir büyücülük okuluna başlamasının ve hiç kimseyi tanımamasının nasıl bir şey olduğunu deneyimleyecek. Ve Harry gibi, oyuncunun karakteri de beşinci sınıftan başladıkları ve hayatta kaldıkları için en başından beri biraz ünlü...” Üzgünüm Moira, spoiler yok! Diyelim ki Hogwarts'a gelişiniz oldukça olaylı geçti.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    Ranrok 360 GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/unitedmisguidedappaloosa



    Kadim bir sihirle olan bağlarınız, sizi Ranrok'un önderliğindeki bir goblin isyanıyla ve her ikisi de tüm büyücülük dünyasına çetin tehditler sunan Kara büyücü Victor Rookwood ile olan ittifakının da yardımıyla bir çarpışma rotasına sokar.


    "Ranrok, büyücülerin kendilerinden bile saklamaya çalıştığı bir sihir parıltısı gördü ve özellikle bu gücü istiyor. Dünya görüşü büyücülere olan nefretiyle çarpık, bu da Victor Rookwood ile ittifakını özellikle zayıf kılıyor," dedi Moira. "Ranrok istediğini aldığında, kimse onu durduramayacak ve büyücülük dünyasının sonu gelecek."


    Kadim büyünün ardındaki gizemleri ortaya çıkarmak ve Ranrok'un isyanını durdurmak için yol boyunca size rehberlik edecek bir arkadaşa ve akıl hocasına ihtiyacınız olacak. Bir goblin isyanı söylentileriyle ilgili soruşturmaları, Sihir Bakanlığı'ndan ona huzursuz bir şüphecilik kazandıran Profesör Eleazar Fig'e girin. 




    Fig, yolculuğunuzda rol oynayacak birçok karakterden sadece biri. Arkadaşınız olsun ya da olmasın, size yeni büyüler öğreten profesörler veya Hogwarts duvarlarının dışında yaşayanlardan bazı yardımlar olsun, yardım eli ya da hoş bir dikkat dağıtmak için dost canlısı yüzler sıkıntısı yoktur. Hatta bir veya iki Weasley gibi bazı tanıdık isimlerle karşılaşabilirsiniz.


    Savaş Tarzınızı Tanımlayın


    Hogwarts'taki eğitiminiz, kalenin duvarlarının ötesinde ve hatta içinde gizlenen gizemleri ve tehlikeleri aşmanıza yardımcı olacak. Profesörlerinizden ve sınıf arkadaşlarınızdan öğrendikçe, Hogwarts Legacy boyunca savaşta ve bulmacalarda kullanabileceğiniz yeni büyüler ve yetenekler kazanacaksınız.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    Ancient Magic Finisher GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/jealousbabyishindiancow



    Çeşitli büyüler, savaşa yaklaşmak için farklı yollar sağlar. Incendio ile onları patlatmadan önce bir düşmanı yakına çekmek için Accio'yu kullanarak asaları parlayarak mı gidiyorsunuz? Yoksa daha sinsi bir yaklaşım benimsemek ve sessiz bir Petrificus Totalus indirerek düşmanları bitirmek için Hayal Kırıklığı Büyüsü mü kullanıyorsunuz? Her karşılaşmayı çekici hissettirmesi gereken düşmanın güçlü ve zayıf yönlerine karşı koymak için farklı teknikler gerekecektir.


    Kendime biraz meydan okumayı seven bir oyuncu olarak, Hogwarts Legacy'deki dövüşün, onu isteyen oyuncular için bir derinlik ve mücadeleye sahip olduğundan emin olmak için çok çalıştığımızı söylemekten mutluluk duyuyorum. İster hikayeyi deneyimlemek ister asanızın her vuruşunu ve vuruşunu önemli kılmak isteyin, oyuncuların oyunu kendileri için en zevkli şekilde deneyimlemelerini sağlayan çeşitli beceri seviyelerini karşılamak için bir dizi zorluk seçeneği sunulacak.


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    Combat Combo GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/pinkdeficientanemonecrab



    Büyücülük dünyasına aşina olan herkes, sihrin sadece asa işinin ötesine geçtiğini bilir. Büyülü bitkiler ve iksirler, her dövüşe daha da fazla alet getiriyor. Şifa için Wiggenweld iksirleri hazırlayabilecek ve çığlığıyla düşmanları etkisiz hale getirmek için bir Mandrake fidesi kullanabileceksiniz. Hogwarts'ta eğitiminize devam ederken, iksirler için daha fazla tarif ve çeşitli büyülü bitkilerin nasıl ele alınacağını öğreneceksiniz.


    Tek Oyunculu Aksiyon RPG'si


    Hogwarts Legacy State of Play sunumumuz birkaç başka şey daha gösterdi: Gereksinim Odası, büyülü canavarları evcilleştirmek, dünya çapında yağmalayıp kazanabileceğiniz özelleştirilebilir teçhizat ve çok daha fazlası. Lansmandan önce bu konuların çoğuna ayrıntılı olarak dalacağız. Ancak, açıkça ele aldığımızdan emin olmak istediğim bir şey daha var:


    Hogwarts Legacy, tek oyunculu bir açık dünya aksiyon RPG'sidir. NPC yoldaşlarınızın maceralarınızda size katılmasını sağlayabilirsiniz, ancak hikaye kendi mirasınızla ilgilidir.

    Bunlar Hogwarts Legacy'de inşa ettiğimiz muazzam deneyimin sadece parçaları. Oyun Direktörü Alan Tew, her şeyin nasıl bir araya geldiğini en iyi şekilde özetliyor: 


    Hogwarts Legacy ile büyücülük dünyasında istediğimiz herhangi bir hikayeyi anlatmak için inanılmaz bir fırsatımız oldu Bir fantezi göze çarpıyordu. Birçok Harry Potter hayranı, kendi Hogwarts mektubunu almanın, sıralamaya girmenin ve Hogwarts'a katılmanın nasıl bir şey olacağını hayal etti. Her şeyden çok, bunca yıldan sonra hayranların en sevilen büyücülük ve büyücülük okulunda kendi hikayelerini, yollarını anlatmalarına izin vermek istedik. Fantezilerimizin genişliğini yalnızca bir açık dünya aksiyon RPG'si yakalayabilir.


    Hikayen, diğer büyücü kahramanlar kadar heyecan verici olmayı hak ediyor. Size beşinci yılın sonunda başlıyoruz, böylece keşfetmek isteyebileceğiniz macera türlerini (ve temaları) geride bırakmanıza gerek kalmaz. Efsanenizin asla başka bir kahramanın gölgesinde kalmamasını sağlamak için sizi 1800'lere yerleştiriyoruz. Ve yeni bir karanlık gizem icat ediyoruz, böylece çatışmanız asla daha önce gördüğünüz bir şeyin tekrarı gibi hissetmez. Devam eden desteğinizle gelecekte daha fazlasını keşfetmeyi umuyoruz!


    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023gfycat
    Hogwarts Timelapse GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/qualifiedhomelyhoverfly



    Dünyanın dört bir yanındaki hayranlar için yepyeni bir büyücülük dünyası deneyimi yaratma özgürlüğüne sahip olmaktan onur duyuyoruz. Bir hayran ve oyuncu olarak, Hogwarts Legacy'nin Büyücü Dünyası hayranlarına ve oyuncularına getireceği inanılmaz deneyim hakkında yıl boyunca sizinle daha fazla konuşmak için sabırsızlanıyorum. Avalanche Software'deki hepimiz, umarız oyuna bu bakışı beğenmişsinizdir ve size daha fazlasını yakında göstermek için sabırsızlanıyoruz.


    Kaynak :

    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023playstation.blog
    Hogwarts Legacy: Your First Look at Extended Gameplay
    https://blog.playstation.com/2022/03/17/hogwarts-legacy-your-first-look-at-extended-gameplay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Mart 2022; 1:13:22 >




  • Hocam "holiday" ibaresi beni biraz korkutmadı değil. Çoğu kişinin beklentisi, tamamem açıklaması doğrultusundaydı. "Hoilday"den 2023'e mi aktaracaklar?" sorunsalı gerçek bir fenomene dönüşmez temennim. 2022'de çıkacaksa da E3 gibi bir oyun odaklı fuarda bir kez daha video yayınlayıp, çıkış tarihini açık etme ihtimalini de gerçek kılabilirler tabii ki




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 18 Mart 2022; 0:59:30 >
  • Aşmış bir oyun geliyor. Bu kadar detay inanılmaz. Yılın oyunu için Elden ringe sıkı bir rakip geliyor
  • Oyuna güzel hypelandım. Umarım o yıllardır beklenen büyücülük dünyası oyunu olur.
  • console-master kullanıcısına yanıt

    Hocam combat için bir kaç aksilik çıkmazsa, Hogwarts dünyasını genişçe ve kusursuza yakın bir şekilde sunacaklar gibi duruyor. Zaten evreni, içeriği bu kadar dolu olan; istenilse çok sayıda mecelleyi toplayabilecek denli yapımı herhangi bir zümre neden çıkıp da şanına yakışır kalacak bir şekilde ele alamıyordu, anlamak pek mümkün değildi. Avalenche stüdyosu handikapları bir kenara atıp doludizgin mükemmellikler katmış oyuna. Videoda gösterilen; kendi evini oluşturma, gizli keşiflerle yeni yerlere yolculuk, "duvar arkasına bakış" odaklarıyla biçim alan bir Wizard evreni ortaya çıkarma düşüncelerine şimdiden vakıf olabiliriz. Ama işte bunlar oyun oynanmaya başlanınca da masadaki şamdan içinde yer alan, sönmemiş mumlar olarak kalabilecek mi, bunlar daha da kayda değer şeyler. Kötü bir iş çıkarma lütfen Avalenche ekibi. Ki sağlıklı bir Harry Potter evrenine ait oyun oynayabilelim, lütfen.. Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 18 Mart 2022; 11:23:38 >




  • Oyun beklediğim gibi çok güzel görünüyor. Çıkana kadar ölmezsek iyi ama Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.