Şimdi Ara

Harry potter 8 çalışmayı durdu hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internetten yüklediğim oyunu açıyorum new game diyorum film ilerliyor bitiyor tam oyuna giricekken çalışmayı durdurdu diye hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar bilen yok mu ?
  • cragini degiştir yada yeniden yükle
  • HARRY POTTER 8 ÇALIŞMAYI DURDURDU SORUNU ÇÖZÜLMÜŞTÜR..

oyuncozumm.blogspot.com VEYA oyuncozumm.blogspot.com/2012/07/blog-post_1713.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: chayıcen

Merhaba arkadaşlar internetten yüklediğim oyunu açıyorum new game diyorum film ilerliyor bitiyor tam oyuna giricekken çalışmayı durdurdu diye hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler

dostum bu son oyunu mu ?
  • eğer new game de(yani oyuna başlarken) bir hata yaşıyorsan sürücü güncelleme yada oyunu tekrar kurmak gerekiyordur...

AMA OYUNUN 3. PARTINDAN KESİN BİR SORUN VAR BUNUN ÇÖZÜMÜ oyunncozumm.blogspot.com'dan ulaşabilirsn ...

harry potter 8 serinin sonuncusudur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asd79

eğer new game de(yani oyuna başlarken) bir hata yaşıyorsan sürücü güncelleme yada oyunu tekrar kurmak gerekiyordur...

AMA OYUNUN 3. PARTINDAN KESİN BİR SORUN VAR BUNUN ÇÖZÜMÜ oyunncozumm.blogspot.com'dan ulaşabilirsn ...

dostum ben oyuna başlıyorum new game den video bittigi yerde oyundan atıyor çözümü oyunu tekrar kurmak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asd79

eğer new game de(yani oyuna başlarken) bir hata yaşıyorsan sürücü güncelleme yada oyunu tekrar kurmak gerekiyordur...

dostum ben oyunu tekrar yüklüyorum videodan sonra oyundan atıyor sonra crack yapıcam geçer yine geçmese ne yapmalıyım ?
  • seneler sonra yukleyıp bidaha oynayayım dedım fakat oyundan atıyor cozumu varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.