Merhaba arkadaşlar internetten yüklediğim oyunu açıyorum new game diyorum film ilerliyor bitiyor tam oyuna giricekken çalışmayı durdurdu diye hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bilen yok mu ?
cragini degiştir yada yeniden yükle
HARRY POTTER 8 ÇALIŞMAYI DURDURDU SORUNU ÇÖZÜLMÜŞTÜR..
oyuncozumm.blogspot.com VEYA oyuncozumm.blogspot.com/2012/07/blog-post_1713.html
quote:
Orijinalden alıntı: chayıcen
Merhaba arkadaşlar internetten yüklediğim oyunu açıyorum new game diyorum film ilerliyor bitiyor tam oyuna giricekken çalışmayı durdurdu diye hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler
dostum bu son oyunu mu ?
eğer new game de(yani oyuna başlarken) bir hata yaşıyorsan sürücü güncelleme yada oyunu tekrar kurmak gerekiyordur...
AMA OYUNUN 3. PARTINDAN KESİN BİR SORUN VAR BUNUN ÇÖZÜMÜ oyunncozumm.blogspot.com'dan ulaşabilirsn ...
harry potter 8 serinin sonuncusudur...
quote:
Orijinalden alıntı: asd79
eğer new game de(yani oyuna başlarken) bir hata yaşıyorsan sürücü güncelleme yada oyunu tekrar kurmak gerekiyordur...
AMA OYUNUN 3. PARTINDAN KESİN BİR SORUN VAR BUNUN ÇÖZÜMÜ oyunncozumm.blogspot.com'dan ulaşabilirsn ...
dostum ben oyuna başlıyorum new game den video bittigi yerde oyundan atıyor çözümü oyunu tekrar kurmak mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: asd79
dostum ben oyunu tekrar yüklüyorum videodan sonra oyundan atıyor sonra crack yapıcam geçer yine geçmese ne yapmalıyım ?
seneler sonra yukleyıp bidaha oynayayım dedım fakat oyundan atıyor cozumu varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme