Şimdi Ara

HarmonyOS işletim sistemi %2'lik pazar payına ulaştı: Geleceği pek parlak görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HarmonyOS işletim sistemi %2'lik pazar payına ulaştı: Geleceği pek parlak görünmüyor
    Pazar araştırmaları şirketi Strategy Analytics, uluslararası akıllı telefon pazarındaki işletim sistemlerine ilişkin yeni istatistikler paylaştı.

Ayrıca Bkz.Android telefonlar için yeni düzenleme geliyor: Kullanıcıları sevindirecek

Analistlerin keşfettiği en ilginç gerçeklerden biri, Huawei ve Honor akıllı telefon ve tabletlerinde Android'in yerini alan HarmonyOS işletim sisteminin bir kilometre taşına ulaşmış olması.

ABD yaptırımları büyümesini engelleyebilir

HarmonyOS, 2022 yılında tüm akıllı telefon satışlarının %2'sine ulaşarak analistlerin "tüm beklentilerini" aştı. Aynı zamanda  Android %81, iOS ise %18'lik bir paya sahip. Bununla birlikte analistler, Huawei'nin şu anda ABD yaptırımları nedeniyle akıllı telefon alanında yaşadığı zorluklar göz önüne alındığında HarmonyOS'un durumunu oldukça "kasvetli" buluyorlar. 

HarmonyOS işletim sistemi %2'lik pazar payına ulaştı: Geleceği pek parlak görünmüyor
    Kasım ayında şirket, HarmonyOS yüklü 320 milyon Huawei cihazı olduğunu bildirmişti. Çinli devin işletim sisteminin ABD yaptırımlarından ne kadar etkileneceği ve ne kadar daha büyüme gösterebileceğini ise önümüzdeki dönemlerde görebileceğiz.

Kaynak:https://www.strategyanalytics.com/strategy-analytics/blogs/devices/smartphones/smart-phones/2022/12/12/huawei-harmony-os-beats-expectation-but-its-outlook-remains-gloomy

• ABD ambargosu olduğu sürece ne yapsalar boş. Şimdi de Arm ambargosu geldi. Yazık günah ya :/

• Yıllardır android hangi seviyelere geldi ki bu hamsios gelsin :)

• Bir fanboy kardeşimiz belirdi hemen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zort

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLasTeaR kullanıcısına yanıt

EDİT:

sen hangi açıdan bakıp konuştun ben hangi açıdan bakıp konuştum bu önemli

valla kusura bakma ama androidin içinden geçiyoruz ekip olarak

youtube= tr Tools pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 15 Aralık 2022; 22:30:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %2 gayet iyi bir rakam, analistler neden geleceğini parlak görmüyor açıklasalardı da bizde anlasaydık.

ayrıca analistlerin beklentisini geçmiş. yani analistler yanılmış. yine yanılabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 15 Aralık 2022; 22:12:07 >
  • İlerde %90 herşeyini kendi yapar.
    Ben Huawei matepad 11' den memnunum.

• Amerika ile ters gitmeyeceksin yoksa yavaş yavaş bitersin.

• O da bir başarı

• Nede içi boş bir yorum, Haberi okusaydın bari birazHarmonyOS işletim sistemi %2'lik pazar payına ulaştı: Geleceği pek parlak görünmüyor 

Aynı zamanda Android %81, iOS ise %18'lik bir paya sahip.

• Android ve İos u bitirecekti bazı editörlerin hayallerinde... Keşke Çin dışındaki global pazardaki pazar payını da yazsalardı artık yüzde mi olarak ifade edilir, binde yada on binde mi onu bilemiyorum.

• yeni apple olacaktı cart curt vb. allahın çinli köylüleri premium telefon yaparsa anca böyle olur.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Apple'ın senede 4 model ile senede 10 bin model çıkan android cephesine ancak bu kadar yapardı zaten. Apple'ın oranı inanılmaz iyi. uzun sürede de 1.ligi vermeyecej

• HarmonyOS fikren çok güzel olsa da kullanım olarak Çin dışına hitap etmemesi işletim sistemini öldürüyor. Halen daha Çince yazılar, reklamlar görülüyor. Bir Çince'den kurtulmuş tam global sürüm çıkaramadılar. Ayrıca HarmonyOS'un asıl fikri olan Super Device meselesini veya beyaz eşyalarda bile kullanılacak olmasını halen göremiyoruz. Hani kettle bile HarmonyOS ile çalışacaktı, evdeki tüm akıllı cihazlar tek bir süper cihaz olarak "harmony" içinde çalışacaktı... Çıkışından yıllar geçti, halen değişim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 16 Aralık 2022; 03:07:26 >
  • Dört ay önce yaptığınız haberde 470 milyon cihaza yüklendi diye bir bölüm geçiyordu. Şu an 320 milyon ise aslında neredeyse %30 oranında düşmüş. Hem de dört ayda.

• isakoc kullanıcısına yanıt

bu forumun suçu değil. onlar da yabancı batılı kaynakların haberlerini yazıyorlar.

batının yalancı iki yüzlü oyunlarından biri ve bu konuda medyayı iyi kullanıyorlar. amaçları: algı oluşturup, rakipleri ortadan kaldırmak...

• İlk çıktığından da aynı düşüncedeydim, dünya yapısı 2 büyük ekosisteme hazır değil. Şahsen, Harmony OS'u kullanmadım ama, diğer store'larda olan bana lazım bir app için kolayca bırakırdım. İşletim sisteminin adı önemii değil benim için. tamamen işlevselliğine bakıyorum.

Diğer insanlar da benzer düşünüyorlar sanki.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    internette ne yazıyorsa copy paste translate haber yapılması, haberin doğru olup olmadığına bakılmaması problem değil o zaman sizin için?

• zaman lazım ama çok da uzarsa kayıplar artar rusya ve hindistan pazar tarafına da yatırım yaparlarsa dil desteği v.s verirlerse zamanla tutar.sadece abd pazarını hedef almasınlar tüm dünya geneli almaya başlasınlar 3 bir sistem gerek dünyaya abd ye bağımlılıktan kurtulması gerek dünyanın.abd bunu ekonomik bir savaş olarak kullanıyor ama kendisinede zarar veriyor.zamanında çinliler tızen destek verselerdi şimdi 3 sistem yaygınlaşırdı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.