|
Bildirim
Bir fanboy kardeşimiz belirdi hemen.
|
Android ve İos u bitirecekti bazı editörlerin hayallerinde... Keşke Çin dışındaki global pazardaki pazar payını da yazsalardı artık yüzde mi olarak ifade edilir, binde yada on binde mi onu bilemiyorum. |
Nede içi boş bir yorum, Haberi okusaydın bari biraz Aynı zamanda Android %81, iOS ise %18'lik bir paya sahip. |
Yıllardır android hangi seviyelere geldi ki bu hamsios gelsin :)
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EDİT: sen hangi açıdan bakıp konuştun ben hangi açıdan bakıp konuştum bu önemli valla kusura bakma ama androidin içinden geçiyoruz ekip olarak youtube= tr Tools pro < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 15 Aralık 2022; 22:30:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 15 Aralık 2022; 22:12:07 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Nede içi boş bir yorum, Haberi okusaydın bari biraz Aynı zamanda Android %81, iOS ise %18'lik bir paya sahip. |
Android ve İos u bitirecekti bazı editörlerin hayallerinde... Keşke Çin dışındaki global pazardaki pazar payını da yazsalardı artık yüzde mi olarak ifade edilir, binde yada on binde mi onu bilemiyorum. |
|
Apple'ın senede 4 model ile senede 10 bin model çıkan android cephesine ancak bu kadar yapardı zaten. Apple'ın oranı inanılmaz iyi. uzun sürede de 1.ligi vermeyecej < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 16 Aralık 2022; 03:07:26 > |
bu forumun suçu değil. onlar da yabancı batılı kaynakların haberlerini yazıyorlar. batının yalancı iki yüzlü oyunlarından biri ve bu konuda medyayı iyi kullanıyorlar. amaçları: algı oluşturup, rakipleri ortadan kaldırmak... |
İlk çıktığından da aynı düşüncedeydim, dünya yapısı 2 büyük ekosisteme hazır değil. Şahsen, Harmony OS'u kullanmadım ama, diğer store'larda olan bana lazım bir app için kolayca bırakırdım. İşletim sisteminin adı önemii değil benim için. tamamen işlevselliğine bakıyorum. Diğer insanlar da benzer düşünüyorlar sanki. |
|
|