Tüm forum selam Uzun süren araştırma ve okumalar sonunda yukarıdaki sistemi Media marktan 1000 ytl ye aldım. esas amacım AVR145 + HKTS 7 + DVD 37 almaktı .Ama bu sistem yaklaşık 1000+900+400 ytl toplam2300 ytl tutuyordu. HS300 de ise yine HKTS7 hopörler kullanılmış. Sistem media markta 1400 ytl etiket fiyatı ile satılık olarak duruyordu. Satıcı çocuk tezgahtaki ürün olduğu için bu 1400 ytl olduğunu söyledi. Ben indirim istediğimde amirini aradı ve 1000 ytl ye bıraktılar. Sistem ile ilgili denemeleri yapıyorum sorusu olan olursa yanıtlamaya çaılşırım.
nası yaa.. MediaMarkt ile pazrlık mı yaptınız.. hayırlı olsun çok iyi
evet etiket fiyatı tam olarak 1400 ytl idi ve indirimli fiyat imiş. Ama biz daha indirim olmazmı deyince amirini aradı ve bizimde beklemediğimiz şekilde fiyat indirdiler. Bu arada bu ürün rafta yaklaşık olarak 6 ay duruyordu . Bunu da unutmamak lazım. Ama ürün garantili olarak aldık.
Hayırlı olsun.Bende Kef3005'i bu şekilde aldı.Normal fiyatı 4000 YTL iken 3/1'i fiyata almıştım.Hem 2 yıl garantisi var
bendede var güzel kolon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme