Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.552
Cevap
49
Favori
335.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Giriş tarafında değil, çıkış tarafında olur ışık. Ama çıkışta da yoksa, o zaman arızalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pure Acoustics Slim Dream 5.0 hoparlörler seti , woofer ve yanına çok pahalı olmayan 2.el bir amfi arıyorum. Bu şekilde hepsini 2.el satan veya bu ürünlere eş değer ürün satanlar var ise özel mesaj atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar arkadaşlar, pioneer vsx-832 ve harman kardon hkts 30 ile aranıza katıldım. bilmem gereken yada şu ayarı unutma dediğiniz bişey varmı? teşekkürler.
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorsunuz yeni AVR aldım, yola çıkmış haftaya gelecek. Ben cihazı illaki TV'ye bağlıyorum. Harman Kardon AVR 151'i elektrik kesilmesinden dolayı digitürk'ün bozduğunu servis söylemişti. Sizin linkini verdiğiniz akım koruma hiç bir yerde bulunmuyor. Bunun yerine ne kullanabilirim? Çünkü bölgemde sık sık elektrik kesintisi yaşıyoruz.
    https://www.hepsiburada.com/tuncmatik-akim-korumali-prizi-2-li-576-joules-tsk0758-pm-bs3608
  • arkadaşlar merhabalar Harman Kordon Aura Studio 2 ve jbl xtreme 2 arasında kaldım harman kordon 1849 tl ye kadar jbl xtreme 2 yi ise 1702 tl ye kadar buldum. ürün özellikleri fiyat ses kalitesi vs. dikkate alındığında hangisini almamı önerirsiniz kullanan veya test eden arkadaşlardan yardım alabilirsem sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  • iyi günler. Benim bilgisayarımda S/PDIF çıkış var. bu çıkıştan optik kablo yardımıyla Sony STR db-790 amfinin optik girişleriyle bağlantı yapıp güzel bir şekilde ses alıyordum. Hatırladıkça hala titrerim. Sorunum şu amfim 2 ay kadar önce aşırı zorlanmadan dolayı sizlere ömür. Bende araştırdım yeni bir amfi buldum. Fakat sorun yeni amfinin optik girişi AC-3 kabul ediyor. Test etme imkanım yok.Bilgisayarımda S/PDIF çıkışından Harman kardon ADP 303 ün ac-3/pcm digital in optik girişine bağlantı yapabilirmiyim. Kafamı karıştıran, birinden S/PDIF çıkış var diğerinde ac-3/pcm digital giriş var. şimdiden teşekkürler. HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtongucx -- 20 Şubat 2019; 15:16:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: battlestar

    Merhaba

    HK 161s + HKTS 16 ile aranıza katıldım. Benim şöyle bir sorunum var.

    Bilgisayar ekran kartı üzerinden HDMI kablo ile AVR'nin MHL/HDMI 1'e bağlı
    AVR HDMI kablo ile Sony TV ye bağlı (ARC to ARC)

    Bilgisayarda bir film izliyorum, 3-5 dakika pauslayıp geri geldiğimde play yapınca ses gelmiyor (Görüntüde sıkıntı yok)

    AVR den farklı bir kaynağa geçip tekrar geri HDMI 1 seçince ses gelmeye başlıyor. Veya AVR yi standbye alıp tekrar açınca ses gelmeye başlıyor.

    Sanki bilgisayarda filmi pauslayınca bir süre sonra AVR ses sinyali alamayıp kendini beklemeye alıyormuşta sonrada gelen ses sinyalini algılayamıyormuş gibi. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Problem ne olabilir?

    PC'de win10 kurulu, media player classic, XBMC veya firefox üzerinden webden dizi izlerken farketmiyor, aynı sorunu yapıyor.

    Teşekkürler
    Benim kurulumum da aynı şekilde ve birebir aynı hatayı alıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?




  • Harman Kardon Onyx Mini cihazım şarj olmuyor. Kendim tamir edebilir miyim acaba? Bu gibi aletlerin yedek parçasını nasıl getirtiyoruz?
  • Ben HK 3770 kullanıyorum. volume - olmasını anlayamıyorum. Ayrıca +10'dan fazla ses açılmıyor nedeni ne olabilir?
  • Merhaba arkadaşlar;

    Geçen Hafta sonu Mediamarkt'tan Harman Kardon 161s + HKTS 16 BQ ses sistemi aldım. Tüm kablolamasını ve kurulumunu yaptım herşey çok güzel gidiyordu ancak bir müddet sonra iki sorun baş gösterdi.

    İlki yaklaşık 6dk ara ile ekran göz kırpmaya başladı.

    ikincisi ise her kanal değiştirmemde hatta neredeyse AVR kumandasına her basışımda subwoofer'dan güp diye bir ses gelmeye başladı. (AVR'nin ses modunu değiştirdiği durumlar da diyebiliriz. sterodan 5.1'e geçmek gibi vb)

    Ben de hem AVR'yi he de subwoofer'i alarak medimarkt'a gittim. Oradaki yetkili göz kırpmanın HDMI 2.0 ın altında kablo kullanmaktan kaynaklanacağını söyledi. Ayrıca parazit önleyici mıknatıslı olanlarından kullanmamı tavsiye etti. Şuana kadar denemedim ancak bana da mantıklı geldi. Çünkü kullandığım HDMI kablolar baya eskiydi.

    Subwoofer dan gelen sesi ise nedense orada yaşamadık. ya da tam kurulum yapmadığımız için oluşmadı ya da ortam biraz gürültülüydü o güp sesini duyamadım. Ancak eve geldiğimde güp sesinin devam ettiğini gördüm.

    Göz kırpma sorununu çözebileceğimi düşünüyorum ancak gerçekten bu güp sesi çok can sıkıcı. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Çözebildiniz mi? Yardımcı olursan sevinirim.




  • Arkadaşlar selam. Ben de biraz daha kaliteli ses istiyorum, kafamdaki bir kaç markadan biri de bu marka. Öncelikle öğrenmem gereken bir husus var. Ben evde TV+, Android box ve PS4 kullanıyorum ağırlıklı olarak. Şimdi normalde bu cihazları TV e bağlıyorduk. AV Receiver alırsam TV den sesi buraya buradan da hoparlöre mi yoksa tüm bu ses kaynaklarını HDMI ile Receiver a oradan da HDMI ile TV e mi aktarıyorsunuz? İnternetten gördüğüm kadarıyla çoqu AV Receiverın arkasında HDMI giriş portu yok gibi.
  • aozyalcin A kullanıcısına yanıt
    Ya cihazlara bağlı olan ya da evinin herhangi bir yerindeki uzatma kablosu ya da elektrik tesisatının herhangi bir yerinde nötr ile toprak köprü bağlı ve nötr üzerinden geri dönen voltaj var. Sorun ondan kaynaklanıyor. Uzatma kablosunu değiştir dene. Yine düzelmiyorsa, bir elektrikçiye nötr ile toprağın köprü yapılıp yapılmadığına baktır ve varsa hemen iptal ettir. Sorun düzelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar harman kardon aura 2 almak istiyorum.Evimde güzel bir ses sistemim var.Ama işyerimde de müzik dinlemeyi seven biriyim.İnternetten çok araştırdım bluetooth olarak en iyi ses veren aura 2 diyorlar.Ama bir arkadaşım jbl ninde modellerine bakmamı tavsiye etti.Siz ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba Harman kardon Bluetooth ses sistemi almak istiyorum iki ürün arasında kaldım yardımcı olurdasınız sevinirim
    Harman Kardon Onyx Studio 5
    Harman Kardon Go&Play
    İkisinin arasında sadece 200₺ fiyat farlı var yalnız go&play biraz daha eski bir cihaz
    İkisinin de batarya dayanma süreleri aynı
    Go&play in 25wX4 ses çıkışı var
    Onyx studio 5 te ise 50w biamp
    İnternetten ses karşılaştırması yaptığımda ikisininde gücü birbirine çok yakın görünüyor Benim için sesin daha çok temiz ve güçlü çıkması önemli
    Sizce hangisini seçmeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozan4370 kullanıcısına yanıt
    Onyx 5 bas daha fazla.Eğer seviyorsanız tercihiniz 5 olsun.

    Ben almıştım ama keşke 4 alsaydım dedim sonradan.Çünkü fazla bas pek hoşuma gitmiyor.Yine de pişman değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar
    Harman Kordon 3770 kullanıyorum subwoofer ne bağlayabilirim; subwoofer aktifmi pasifmi olmalı öneriniz varmı?
    birde ecolayzer bağlanabilirmi bu cihaza
  • Go&play in 100w
    Onyx 5 in ise 50w gücü var bu Go&play in daha güçlü olduğu anlamına gelmiyor mu
    İstediğim zaten çok yüksek ses ve bas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaslar
    Uzunca bir suredir hkts5 kullaniyirum:; bir suredir subwoofer bozuldu, garip bir cizirti / boguk ses geliyor sadece. Yabanci forumlarda video ile cozum gordum, genel bir problem gibi anlatiyor. Bir sure sonra board uzerindeki yapiskan yaniyor ve iletken oluyor vb diye
    1. Benzer sorun yasayan var mi, nasil cozdunuz, nerede
    2, onereceginiz kadikoyde uygun fiyat ve guvenilir tamirci neresi var acaba?
    Cok tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, AVR161S ve HKTS 16 ile ben de aranıza katıldım. Cihaz hakkında ilk izlenimlerimi sormak isteyen olursa mesaj atabilir. Bir de eğer bilgili olan varsa alıntılarsa birkaç sorum olacaktı.
  • PesimistOrkestra P kullanıcısına yanıt
    Siz sorularınızı iletin. Bilenler yazar zaten

    Bu arada hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.