Şimdi Ara

Harman Kardon AVR 161S+HKTS16 mı Sony BDV-N9200WB mi? ACİL TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sturkyilmaz

Sonuç olarak hiçbir şey anlamadım. :)

Ben standart bir ev kullanıcısıyım. Sadece izlediğim filmi ve dinlediğim müziği çok iyi kalitede duymak istiyorum. Ses sistemleri kurmak, modifiyeler yapmak gibi şeylerden hiç anlamıyorum. Al-sat olaylarından da anlamam. Aldığım ürünü de yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanmak istiyorum.

Bu yüzden de siz dostlara danışıyorum. Yaklaşık 2500-3000 TL arası limitim var.

1- Eğer hazır takım alacaksam hangisini almalıyım? Harman Kardon 161s ya da Sony Bdv-N9200 mü yoksa bu fiyatlara daha iyi bir hazır set var mıdır?

2- Kendim kuracaksam bu fiyat aralığında hangi parçaları alıp birleştirmeliyim?

Teşekkürler.

Merhaba, ben de ses sistemleri konusunda acemi sayılırım, belki sizden 1 tık üstte olabilirim. O da forumları çok okurum, yabancı siteleri ve incelemeleri dibine kadar okur araştırırım. Sonra imkanım varsa gider avm de dinlerim. Bundan yıllar yıllar önce hdmi ilk çıktığı zamanlarda Philips hts3115 adında dvd playerlı hazır bi set almıştım. Sesi de gayet iyi geliyordu. 2-3 yıl kullandım sonra teknoloji geliştikçe benim cihaz yetmemeye başladı. USB den taktığım filmlerin seslerini çözmemeye başladı. Ardından filmlerin bazılarını hiç oynatmamaya başladı vs vs derken ben cihazı aldığım fiyatın 4 te birine 2.el olarak sattım. el--Elimde hiç bişey kalmadı. O günden beridir de yok sinema sistemi yok avr yok hoparlör araştırıp duruyorum. Bir türlü sistem kuramadım. Size naçizane önerim içinde bluray player olan hazır setler yerine, mutlaka ayrı amfili bi set almanız. BUu karman kardon 161 seti olabilir bence. Yıllarca güncelliğini koruyacak ve sizi idare edecektir. Hem de emin olun hangi hazır sistem olursa olsun çok daha rafine ses alacaksınız.
    İyi günler dilerim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.