Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
51
Favori
526.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu ölmüş herkes soru sormuş cevap veren yok. Alıp kullananlar yorum yapsa keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu canlandıralım.. fotoğraf arşivi için 1tb lık harici disk alacağım, hangi marka model önerirsiniz
  • bu bölüme sağlam bi yönetici lazım
    kimse bilgi paylaşmıyor
    herkes öneri istiyor
    ama ses yok
  • Ben de 1 tblik almak istiyorum kimse yok mu?
  • Konuya bakan olursa bana da 1TB taşınabilir hdd lazım f/p olan. Ne önerirsiniz?
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    https://urun.n11.com/tasinabilir-disk/seagate-expansion-1tb-stea1000400-P11890804

    şu ürün işinizi görecektir.

    not: 2,5 istediğinizi düşünerek tavsiyede bulunuyorum.
  • merhaba,

    uzun süredir harici hdd kullanan biri olarak tavsiye isteyen arkadaşlara şunu önerebilirim. 1 tb ve 2 tb lık modellerde wd ve seagate markaları en çok tecih edilen markalardır. ben kendi kullandıklarımda ( 8 adet ) seagate tercih ediyorum ancak wd de oldukça başarılıdır. toshiba hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemiyorum belki kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlerse daha faydalı olur.

    bu iki marka arasında kalmışsanız bence cebinize göre karar verin.
  • Merhaba,

    Harici disk alacagim. Biraz arastirma yaptim bu konuda ve en sonunda bu iki urun arasinda kaldim. Kirmizi renkli ve 2 TB depolama alanina sahip olmasini istiyorum. Inceledigim kadariyla cesitli renk secenekleri sunan Toshiba Canvio var. My Passport Ultra'yi ise dusunmuyorum! Bu baglamda her ne kadar kirmizi olarak anilsa da WD My Passport'un cirtlak pembe oldugunu gordum.

    Bu arada WD My Passport sanirim sifre sifrelemesi yapan tek harici disk. Ote yandan, bahsettigim Seagate Backup Plus Slim adli urun kan kirmizi renkte ve muthis bir gorunume sahip ama 2013'te uretilmis ve WD'deki gibi sifre sifrelemesi ozelligi sunmuyor.

    Kafam karisti acikcasi.

    Bir husus da hangisi olursa olsun harici disklerin cok kirilgan ve dayaniksiz oldugu yonunde. Ne kadar dogrudur bilmiyorum.

    Sizce WD My Passport mu yoksa Seagate Backup Plus Slim mi?

    Ayrica, harici diskler hakkinda deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

    Saygilar.




  • merhabalar bende disk arıyordum bırakın malıyetı en ufak seyde ıcınden bırseyler alamama rıskı bende daha agır bastı tercıh meselesı suan ne yaptım yandısk ceptekı yuklemelerı wıfıden sınırsız yaparsan otomatık olarak lımıtsız yapıyor boylece tum dıjıtal medıalarımı yandıske yukledım tv de de uygulaması var ertesı gun tv den ızlıyorum 3 kayıt yaptım klasor paylastım boylece tek yerden mukemmel çözum oldu guvenlık bılmem ne dersenız kım guvende zaten her haltımızı gormuyorlarmı onun harıcı ben dosya tasıyacagım veya baska bırseyler yapıcam dersenız bılmem benım fıkırlerım bu yalnıs dogru her fıkrıde duymak ısterım konu pek aktıf degıl ama soylıceklerım bunlar saygılar
  • Uzun araştırmalar sonucu Seagate Backup Plus Slim 2.5" 5TB USB3.0 Taşınabilir Disk STDR5000200 - 609,00 TL satın aldım...

    Arşivlerimin bulunduğu 1.5 TB iki adet toplamda 3 TB Seagate 3.5" SATA diskleri buna yedekleyecegım... Tavsiye ederim... Fiyatı piyasadaki hatta amazondan bile uygun ve garantli guvenlı... ;)
    http://www.hepsiburada.com/seagate-backup-plus-slim-2-5-5tb-usb3-0-tasinabilir-disk-stdr5000200-p-HBV000003WS7Y





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diplomat61 -- 17 Ocak 2018; 14:58:11 >




  • ARkadaşlar merhaba, limitsizamca.org sitesinden bluray film arşivi yapmak istiyorum, yıllar önce wd marka 1 TB harici diskim vardı ve içindeki veriler ile birlikte çökmüştü, bundan dolayı wd almak istemiyorum, sony almak istiyorum ama sony'nin de en fazla 2 TB kapasitelisi var, bunun dışında seagate alabilirim, ama ona da güvenemiyorum, bluray arşiv yapacağımı da düşünürsek hangi marka ve hangi kapasite de bir ürün önerirsiniz, bu arada fiyatı diğerleri ile arasında çok fark olmazsa çok da önemli değil, kalite ve hıza daha çok önem veriyorum
  • 1 tb lık wd garanti günü dolmasına 1 gün kala bozulmuştu çok da kullanmazdım hani dururdu köşede.Bu sebepten ben yine alacak olsam wd almam
  • 1 TB Harici diskime aldığım zaman dosyaları atmıştım sonra laptopa format attıktan sonra harici diskin içindeneki resimleri açamıyorum, veri kopyalayamıyorum. İzinleri de verdim ama sıkıntıyı çözemedim sıkıntıyı çözmeyi bilen var mıdır acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, arkadaşlar bende yakın zamanda bir depolama diski daha almak istiyorum. Malumunuz bir arşivci için en önemli ekipmanlardan birisi depolama alanıdır ve bendeki 8 TB. alanın dolmasına 800/900 GB. falan kaldı.

    Aklımda Seagate IronWolf Pro 10TB 7200 RPM 256MB Cache almak var ama bu gün araştırırken Seagate Enterprise (Helium) 10TB SATA 7200Rpm 256MB Cache ile karşılaştım. IronWolf' u az çok tanıyorum 1.2M saat (fabrika verileri) çalışma ömrü vaat ediliyor. Enterprise Helium' da ise 2,5M saat (fabrika verileri) gibi bir süre vaat edilmiş. Aranızda bu diskleri karşılaştırabilecek ve bana "şunu al" diyebilecek olan var mı? Açıkçası ben Enterprise Helium' un varsa artılarını ve eksilerini öğrenmek istiyorum. Seagate firmasının Türkiye distribütörlüğüne bir türlü ulaşamadım. Adamlar sanki bulunmak istemiyor : ).

    Beni bu konuda aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ToTeM

    Merhabalar, arkadaşlar bende yakın zamanda bir depolama diski daha almak istiyorum. Malumunuz bir arşivci için en önemli ekipmanlardan birisi depolama alanıdır ve bendeki 8 TB. alanın dolmasına 800/900 GB. falan kaldı.

    Aklımda Seagate IronWolf Pro 10TB 7200 RPM 256MB Cache almak var ama bu gün araştırırken Seagate Enterprise (Helium) 10TB SATA 7200Rpm 256MB Cache ile karşılaştım. IronWolf' u az çok tanıyorum 1.2M saat (fabrika verileri) çalışma ömrü vaat ediliyor. Enterprise Helium' da ise 2,5M saat (fabrika verileri) gibi bir süre vaat edilmiş. Aranızda bu diskleri karşılaştırabilecek ve bana "şunu al" diyebilecek olan var mı? Açıkçası ben Enterprise Helium' un varsa artılarını ve eksilerini öğrenmek istiyorum. Seagate firmasının Türkiye distribütörlüğüne bir türlü ulaşamadım. Adamlar sanki bulunmak istemiyor : ).

    Beni bu konuda aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler ...

    Her ikisi de harika diskler, benim de özellikle 12TB olanlarında gözüm var, fiyatlarının düşmesini bekliyorum acelem yok :)

    Diski arşiv için alıyorsanız seçiminiz Helium modelinden yana olmalı.




  • Arkadaşlar uzun zamandır kullandığınız ve rahatlıkla tavsiye edebiliceğiniz 1TB'lik Harici harddiskiniz nelerdir ? PS4 için kullanacağım.
  • 1OO KİŞİDEN 50Sİ WD DEN 50 Sİ SEAGATEDEN PISMAN BUNA DAYANARAK seagate backup plus 6tb stel6000200 MODELINI N11 DEN 550 YE ALDIM 3 GUN BOYUNCA YUKLEME YAPDIM BIKAC KERE SOKUP TAKTIM EN SON MODEME BAGLAYIP BULUT YAPAYIM DEDIM FTP DEN HIC BISEY GOZUKMEDI MODEM FIRMASINI ARADIM DESTEKLEMIYODUR DEDI SONRA PC YE TAKTIM BIDE NE GÖREYİM ICI TAMAMEN BOŞ 4 TB YOK OLMUS BI SURU 4K FILM GITTI 1 HAFTALIK CIHAZ SEAGATE RECOVERIY UYGULAMASINI INDIRDIM 4 GUNDUR KURTARMAYA CALISIYO BAKALIM VERILERI KURTARIP GERI IADE EDECEGIM
  • Arkadaşlar yaklaşık 100-110 gb civarında verimi yedeklemem gerekiyor ve en az 1-1.5 yıl bunların başına bir şey gelmemesi gerekiyor. Dayanıklı güvenilir bir harici hdd tavsiyesi yapabilir misiniz? 500gb yeter de artar
  • Arkadaşlar selam,

    9 yıldır western digital 1,5 tb harici harddisk(adaptörlü hantal bir hdd) kullanıyorum.Halen taş gibi çalışıyor ancak artık yetmiyor ve içindeki verileri de yedeklemek istiyorum.Bunun için minimum 4-5 tb lık bir hdd arıyorum.

    Aşağıdaki linkteki harici harddiski buldum, kullanan var mı? Fiyatı uygun gibi geldi.

    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_wd-elements-%C2%A04-tb-2-5-usb-3-0-siyah-harici-harddisk-1176071.html#teknik-bilgiler




  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.