Şimdi Ara

Harici diskime virüs bulaştı lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar harici harddiskimi yabancı bir bilgisayara bağlamak durumunda kaldım ve oradan da virüs bulaştı. Ne virüsü olduğunu bilmiyorum ancak harddiskimin içinde kendi kendine içi boş klasörler oluşturuyor, harddiski pcye bağladıktan sonra pc aşırı yavaşlıyor ve bazen bir şeyleri kapatmak için görev yöneticisine girmeye çalışınca görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı gibisinden şeyler söylüyor. Aynı şekilde çalıştırdan cmd yazıp komut satırına girmeye çalışınca da aynı uyarıyı veriyor.

    Combofix ile taratınca pc düzeliyor kendine geliyor, görev yöneticisi de açılıyor. Ancak harddiski temizleyemedim. Karspersky'nin 30 günlük deneme sürümüyle pcyi tarattım yine virüsler çıktı onları da sildim, şimdi de harddiski tarıyor ancak tarama başlayalı 3 saat olduğu halde hala taramayı bitiremedi. İşin ilginç yanı 2.5 saattir falan %95'de duruyor, taranan dosya sayısı arttığı halde sayaç hiç ilerlemiyor ve hiç virüs bulunamamış görünüyor.

    Harddiskimde 800 gb'dan fazla oyun, müzik, film, dizi vs var ve bunları kaybetmek istemiyorum. Tavsiyesi olan var mı acaba nasıl hem pc'yi hem harddiski temizleyebilirim?







  • Malwarebytes ile taratın...ücretsiz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.