Bildirim
hareket sorum ÇÖZÜLDÜ :)))
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
http://sketchtoy.com/58763493 al bakalım kusura bakma güzel yazamıyorumda -
eyvallah hocam da ama cevap 20 ? -
hata yapmışım demekki herhalde o tarz bi yoldan çıkabilir üstad bende merak ettim çözdürünce haberdar edermisin beni -
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5
hata yapmışım demekki herhalde o tarz bi yoldan çıkabilir üstad bende merak ettim çözdürünce haberdar edermisin beni
tamam hocam haberdar ederim -
evet arkadaşlar yardım lütfen -
up -
Önce ivmeye bakalım: Vs² = Vo² - 2gh, buradan 1600 = 2*100*a yani a = 8 m/s² olur.
Şimdi 3 saniyede aldığı yola bakalım. x = Vo.t - 1/2*a*t² -> 40*3 - 1/2*8*9 yani buradan x = 84 metre çıktı. Bu 3 saniyede aldığı yol, fakat bize 3. saniyede aldığı yolu soruyor. Yani bizim 3 saniyede aldğı yoldan 2. saniyede aldığı yolu çıkartmamız gerekir. x' = 40*2 - 1/2*8*4 buradan x'= 64 metre çıktı. Aradaki mesafe olan (84-64=20 metre), 3. saniyede alınan yoldur -
eyvallah hocam şimdi anladım -
hadiya sonradan kopmuşum desene güzel soru teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X