Bildirim
Hardisk Bölerken Veri Kaybolurmu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bölmek istediğiniz kısımlarda yeterli alan açarsanız, windows üzerinden bölebilirsiniz sorun olmaz. _____________________________ -
sorun olmaz _____________________________ -
Yorumlar için teşekkürler... Bende öyle biliyorum bişey olmaz diye, Ama mac os x kurulum videosunda adam bi programla böldü ve ''siz yinede tedbir amaçlı yedekleyin'' gibisinden bişey dedi. _____________________________ 
Call of Duty -
bence de verilerini yedekle. bölerken sorun olmaz ama mac os yüklerken sıkıntı yaratabilir. windowsun yanına linux yükleyim dedim, bütün veriler silindi. verilerin çoğunu kurtardım ama önemli dosyalarım gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
dostum HDD bölme işleminde veriler zarar görmez, çünkü bölme işlemini zaten verinin olmadığı alanda yapabilirsin sadece. yani atıyorum 500 GB lik bir HDD nin 300 GB si dolu ise sen bölme işleminde en fazla 200 GB lik boş alan oluşturabilirsin mantıken.
İzlediğin videoda verileri yedeklemen gerektiğini söylemesinin nedeni; disk bölümleme ile ilgili değil, iki işletim sisteminin birbiriyle uyumlu olmaması, dolayısıyla da diğer işletim sisteminde o verileri açmaya çalıştığında bir sistem hatasının meydana gelebilecek olmasıdır. Yani sorun bölümleme ile ilgili değil, sistemle ilgilidir._____________________________ Bir insanın aynada kendini güzel veya çirkin görmesinden çok daha önemlisi, orada kendisine rastlayıp rastlayamamasıdır... -
quote:
Orijinalden alıntı: celibar
bence de verilerini yedekle. bölerken sorun olmaz ama mac os yüklerken sıkıntı yaratabilir. windowsun yanına linux yükleyim dedim, bütün veriler silindi. verilerin çoğunu kurtardım ama önemli dosyalarım gitti.
Mac os x mavericks i bölünen yeni bölüme yüklüycem çift işletim sistemi kullanmak istiyorum windows 8.1 ve mac os x mavericks olarak yani windowsdaki bölüme dokunmuycamki böldükten sonra neden sorun yapsın? bide linux yükledikten sonra naptın neler oldu geniş anlatabilirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: soulstriper
dostum HDD bölme işleminde veriler zarar görmez, çünkü bölme işlemini zaten verinin olmadığı alanda yapabilirsin sadece. yani atıyorum 500 GB lik bir HDD nin 300 GB si dolu ise sen bölme işleminde en fazla 200 GB lik boş alan oluşturabilirsin mantıken.
İzlediğin videoda verileri yedeklemen gerektiğini söylemesinin nedeni; disk bölümleme ile ilgili değil, iki işletim sisteminin birbiriyle uyumlu olmaması, dolayısıyla da diğer işletim sisteminde o verileri açmaya çalıştığında bir sistem hatasının meydana gelebilecek olmasıdır. Yani sorun bölümleme ile ilgili değil, sistemle ilgilidir.
sizde biraz açarsanız hocam yani ben mac os x e girdiğimde ve orda windows yuklu harddiskimdeki program filesden exe uzantılı bişeyi açtığımda veriler silinir gibimi? ama alakasını anlamadım windowsdada açamayacağım uyumsuz dosyalar oluyo ve açamıyor sadece yani veriler neden silinsinki ?_____________________________ 
Call of Duty
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

Hızlı