Şimdi Ara

HARD FORMAT ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Symbıan ceplerin bazılarına uygulanan HARD FORMAT son çare mi?

• SON ÇARE...
  • patesi sana birşey soracağım da hard format için uygulanan sistemi bana yazar mısın benim bildiğim bu

cep telefonu kapalıyken >>>> * kare 3 yes ve açma kapama tuşu <<<<< bu mu yoksa

>>>>>* 3 yes açma kapama tuşu mu? <<<< hangisi ben uyguladım olmuyor,daha önce bir cep shop ta yapıldı bu hard format fakat takip edememiştim hangisi ile yapıldığını...şuanda zor durumdayım cep telin format olması gerek(hard format) bana yardımcı olabilir msn bu konuda acil = ?
    cevabını acil bekliyorum ...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerilim -- 14 Ocak 2006 16:57:53 >
  • telefonun sarji bitmis olmasin
  • konuyla ilgili rıza fb ye ya da telefonumabak a danılşabilirsin...bu konuda yetkin bi bilgim yok yanlış bi bilgi vermek istemem
  • telefon kapalıyken ellerin * yes ve 3 tuslarıyla kapama acma tuslarına basılı olsun telefon acılınca kapama acma dugmesınden elını cek ama * 3 yes den cekme.tavsiye etmem hard formatı.6630um mp3 calmamaya basladı fw update yaptırıcam
  • bence arkadasin telefonunun sarji bitik..sarja takip yapsa olur.. deckin dedigi bicimde yapacak
  • şarzın çok olmalı arkadaşım. bi de rehberi yedeklemeyi unutma sim kartına
  • ben cep telefonuma bir kez hard format yaptım bu 2. kez şart olduğu için yapıyoprum.ayrıca her türlü cep telefonları için sample müzikler ve demolar yapan birisiyim riza_fb şarjım tamamen full :) ...7610 içindeki tüm software ve diğer veriler çalışmıyor cep zaten açılmıyor,açılsa bile pin kod ardından güvenlik kodunu öyle bir yavaş istiyor ki anlatamam(3 dk belki) ...o yüzden hard format gerek...bu arada en son işlem şekliyle yaptım en az 4 kere yaptım olmuyor...bu işlemi kim tam olarak anlatabilir bu sitede cebi getirsem yazılanlar gibi uygulama kim yapar onu merak ettim? haber bekliyorum ...işin şakası yok !
  • kardes yapamiyosan sorun sende..git telefoncuya yaptir..belki telefon rahmetli olmustur.falsh attirman gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

kardes yapamiyosan sorun sende..git telefoncuya yaptir..belki telefon rahmetli olmustur.falsh attirman gerek

symbian maniaq
    "her tulu symbian sorunu icin msn& mail: riza_fb@mynet.com "

her türlü sorun yazıyorsan resimli açıklamayı koyabilirsin..çözümsüz bırakmadan...
  •  HARD FORMAT ?

buyue arkadasim.olmazsa flash attirmalisin..baska turlu duzelmez.
  • saol riza_fb ...ÖLÜME çare yok sadece...işte böyle dayanışma...teşekkürler..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerilim -- 14 Ocak 2006 18:06:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gerilim

saol riza_fb ...ÖLÜME çare işte böyle dayanışma...teşekkürler..:)

yardimci olabildiysem ne mutlu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.