Şimdi Ara

Hararet İbre Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bende Symbol 2009 benzinli araç var motor ısındıktan sonra yani ibre 90 a geldiikten sonra aracın ön camlarını kapattığımda ( elektrikli ) hararet ibresi iki yada üç kademe yükseliyor camlar kapatiktan sonra ibre eski yerine geliyor konu ile bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürlerimi sunarım saygılarımla

Not ; Fan açıyor , fan rölesi değişti, Şahse yerleri zımparalandı, Hararet müşürü değişti ama sorunum çözülmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğanKayan -- 3 Ekim 2025; 12:28:25 >

• elimi cam düğmesinede indirdiğimde derken camlar açıkken gösterge doğru kapalıyken yanlış mı gösteriyor yoksa sadece cam açma kapama dümesi ile mi alakası var ben gösterge panelinde bir arıza olduğunu düşünüyorum spesifik olarak cam indirme kaldırmayla alakalı değil uzunları açıp kapayın aynısını yapar muhtemelen voltaj dalgalanmasından etkileniyor.

Camları kapattigimda oluyor sanki arac zorlanıyor elekteik guc yetmiyor gibi uzunlar denemedim onuda deneyip size yazarim, evet dediğiniz gibi voltaj dalgalanması oluyor elektrikciye motorcuya gosterdim sorunu bulamadilar ne yapmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğanKayan -- 3 Ekim 2025; 12:31:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam gösterdiğiniz yerler çok ehemmiyet göstermemiştir iyi bir elektronikçiye gidin sorununuzu çözecektir ancak yüksek ücretler isteyebilir camlar zor kalkıyorsa far ışıkları titriyorsa zor marş alıyorsa akü değişim vakti gelmiş olabilir kaliteli bir akü alabilirsiniz ancak eğer voltaj dalgalanmasından olduğunu ben tespit etsem.önce voltaj dalgalanmasını çözer sonra gösterge panel anakartını incelerdim tekniğe girmeye gerek yok ama çözümü zor değil ama ücret çok çıkarabilirler güvenilir yerleri tercih edin değiştirici değil tamirciyi bulmalısınız.

Hararet sorunu
    6 ay önce açıldı
    Fluence Hararet Göstergesi Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.