Şimdi Ara

Hanz De Fuko Tedarikçiliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar dostlar,
    Sizlere güzel bir haberim var. Hanz de fuko'nun tüm ürünlerini uygun fiyata ve güvenilir bir şekilde almak herkesin istediği birşeydi ve tabiki bu markayı kullanan birisi olarak benimde istediğim birşeydi ve bende bu meseleyi İmpa Ticaret ile görüştüm. Kendileri Hanz De Fuko ile iletişime geçti ve olumlu yanıt aldı. 100 tl gibi bir fiyata tüm ürünlerini biz tüketicilerle buluşturacak. Ancak kendisi ne kadar talep var bunu görmek istiyor. Bu iş gerçekleşirse hem İstanbuldan dükkanından direk elden satın alabileceksiniz yada kargo yoluyla istediğiniz şehire ürün/ürünler yollanacak. Hadi dostlar herkes sesini çıkarsın ve İmpa Ticaretde bu işe girsin.
    Bu arada kim bu İmpa Ticaret diyecek olursanız. Kendileri tüm tıraş malzemelerini satmaktadır. Bir çok markayı bünyesinde barındırmaktadır. Geltir.com adlı forumda tüm kullanıcıların tercih ettiği bir satıcıdır.
    Kendilerinin web sitesi buyrun:https://www.extrashaving.com/
    Ayriyetten geltir.com'daki İmpa Ticaretin Hesabı:http://www.geltir.com/member.php?action=profile&uid=1693







  • Valla kardeş 100 lira da pahalı işin matematiğe dökünce sonuçta abdde 17 18 dolar avrupada 20 euro yani niye bizde 100 lira o ülkelerin asgari ücretine vurursan adsmlsr 17 18liraya alıyor bu ürünleri işte problem bu yani normal satış fiyatı 50 lira olsa anlarımda yine adamlar yüzde 400 kar elde ediyor yani sen koşturmyşsun emek vermişsin saygım sonsuz şahsen ne kadar eleştirsem de ben alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vlknmnkse

    Valla kardeş 100 lira da pahalı işin matematiğe dökünce sonuçta abdde 17 18 dolar avrupada 20 euro yani niye bizde 100 lira o ülkelerin asgari ücretine vurursan adsmlsr 17 18liraya alıyor bu ürünleri işte problem bu yani normal satış fiyatı 50 lira olsa anlarımda yine adamlar yüzde 400 kar elde ediyor yani sen koşturmyşsun emek vermişsin saygım sonsuz şahsen ne kadar eleştirsem de ben alırım

    Hocam haklısın 100 lira pahalı ancak olaya o şekilde bakmamak lazım ürün dışarda 20 dolar bizim paramıza çevrilince 75 tl oluyor. Doların durumu ortada. Ve bizim gümrüğümüzde ise büyük sıkıntılar var. Gümrükte yasal yollarla ticaret yapmaya kalkışıldığında kozmetik ürünleri için %100 vergi alınıyor. Yani 75 tllik ürün ülkeye yasal yollarla 150 tlye giriyor. Kargosu vb. herşeyi hariç bunun hesabını yaptım yani. O yüzden 100 tlye uygun. Ancak o ürünü dışarda 20 dolara alıyorlar. Biz 100 tl vericeğiz. Hdf kullanıcısı olarak benimde bu durum zoruma gidiyor. Ancak elden gelen birşey yok. Benzin ülkeye 1 tlye giriyor. Aldığımız fiyat ortada :). Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prove -- 23 Ocak 2018; 23:57:15 >




  • Vallaha getiriyorsa alalım haber var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vlknmnkse

    Vallaha getiriyorsa alalım haber var mı

    Getirecek ancak talep olursa bu işe girmeyi düşünüyor(devamlı). Ürün hakkında bilgisi olmadığı için hemen sipariş verilmedi. Ancak şöyle çoğu insan yorum yaparda isterse ürünlerin siparişi verilir. Tabi sadece wax değil biliyorsunuz çok iyi şampuan ve saç kremide mevcut tüm ürünlerden karışık olarak sipariş verilecek.
  • O iş yaş biraz sen ürünü getirmeden kimseye satamazsın hele bi getirsin bi piyasaya sürsün de sonra gerisini düşünür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.