Şimdi Ara

Hani dersin ya ben bu ligden yukarıyı hakediyorum ama çıkamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O brand böyle gidip yükselirde plat oldu diyelim hakettiği yerdemi olucak adam bile kabulleniyor free win aldığını o plat oldu ben bronz 5 oldum diyelim ondan her türlü iyi oynuyorum diyelim daha bilinçiyim tfde iyi focus yapıyorum doğru baron call veriyorum vs o ise farm yapmayı bilmiyor roam ne bilmiyor tfde ne yapıcağını bilmiyor oyunu satıyor plat oldu o hakediyor ben bronz 5 de kaldım diyelim bende bronz 5'i hakediyorum öylemi oluyor? Ben dakika 9 da 90 farm yapmıştım brand daha 12 farmdaydı ve 4 kere ölmüştü 1 tane skillshot tutturamıyordu last hit yapamıyordu anca ağlıyordu counter aldın o yüzden eziyorsun .s.s.s adam first pick brand aldı ben ne yapıyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 13 Haziran 2014; 10:05:16 >
  • aynen haklısın hiçbir maçta feedlemiyorum yinede yeniliyorum riot benim taşımamımı bekliyor anlamıyorum
  • Her champ. ile oyun taşıyamassın birde killerin hepsini sen alma bir süre sonra zaten sana iyi gold vermez.Bırak takım arkadaşların kassın.bende konu açtım 2-3 gün önce banada aynı şeyleri söylediler.mid alıyorsun aşağıdaki adam 10 kill almış geliyor tek atıyor.yani elinden hiçbir şey gelmez.Adama diyorumki kule altı kal dinlemiyor laneyi ortaya kadar pushluyor gitme minionlar sana gelsin diyorum gidiyor ve ölüyüyor.Yaşları10-15 arasındaki ufak çocuklar bunlar anlatırsın anlamaz ya da dinlemez offtank bi hero bul kendine bir şekilde taşıman lazım kill almakla olmaz bu işler.bende çıkmak üzereyim bronzdan 3 gün önce 4 teydim şimdi 2 deyim.1-2 haftaya çıkarım.
  • Senin hatan TF da takim arkadaslarina yardim etmemek. Bu yuzden Bronze 2 desin ve yukselemiyorsun. Bu oyunda 1 kisi oyunu kazandirmaz ama 1 kisi yuzunden oyun kaybedilir ve sende kaybetme sebepleri olmusun. Oyunda Kill ile bir yere varmaya calisiyorsan yaniliyorsun. Bence gercekten iyi bir oyunun kill den cok asisti olmalidir. Oyunda hep kendine calisip belliki assasin gibi girip,kill alip cikmisin fightlardan ama takima TF larda destek oldugun veya push yaptigini bu skorla soylemek cok zor.
  • Kim ne derse bu oyunda şans faktörüde var.Sen ne kadar iyi oynasanda bir yerde tıkanıyorsun.Burda devreye şans giriyor.Ya iyi takım ya kötü takıma düşüyorsun. @Lulu ' nunda dediği gibi tüm takımı taşıyabilmek için Challenger olmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lulu

    Şimdi adamlar diyor ki buna rağmen taşıyamadıysan o ligi hakediyorsun.

    Biri de demiyor ki aga beni kim taşısın hammal mıyım ben? Yook, ancak gel ez, ligiyle yargıla adamı. Abicim adam 4 kişiyi taşıması için challenger falan olması lazım ciddi manada. Yani hem kendi adamlarına savaş verecek hem de karşısıyla yüzleşecek, karşısı da hep gerzek oluyor ya zaten taşıyamayınca noob oluyorsun. Karşıdan iyi oynayan olmuyor mu hiç ama kafanız almaz ince düşünmeyi(!)Adamda belki gold performansı gösteriyor ve yetmiyor. Şimdi taşıyamadı diye adam noob mu oluyor bayağı bayağı?

    Gerçi kime anlatıyorum ki forumun çoğu liseli.

    4kişiyi taşıma olayı değil bu, karşındaki adamlar da bronz. Ha silver hak edebilir ona lafım olmaz. Ama silverdan fazlasını hak eden adam bronzu rahatça taşır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.J

    10 maç böyle oyna 8'ini zaten kazanırsın. Smurf kasıyorum düşük level şu an skorları görsen ağlarsın her maç 30 32 kill ama hepsi bozgun Yani olur böyle vakalar üzülme, zamanında Tracy McGrady 40 sayı ortalamayla oynuyordu Orlando Magic'te ama Orlando playoffa bile kalamamıştı. Bu T-Mac'i loser mı yapar, kötü basketçi mi yapar? Hayır.

    Loser yapmaz dane yapar? Houston zamanlarını da biliyoruz.kuzeni gibi o da loser.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Senin hatan TF da takim arkadaslarina yardim etmemek. Bu yuzden Bronze 2 desin ve yukselemiyorsun. Bu oyunda 1 kisi oyunu kazandirmaz ama 1 kisi yuzunden oyun kaybedilir ve sende kaybetme sebepleri olmusun. Oyunda Kill ile bir yere varmaya calisiyorsan yaniliyorsun. Bence gercekten iyi bir oyunun kill den cok asisti olmalidir. Oyunda hep kendine calisip belliki assasin gibi girip,kill alip cikmisin fightlardan ama takima TF larda destek oldugun veya push yaptigini bu skorla soylemek cok zor.

    Hocam tf felan kalmıyordu ortada çünkü 4 kişide banshee vardı diyorum bansheeleri indirmemiz lazım bansheesi açık adamı çekmeye çalışıyor blitz sonra niye gelmedi diyor bizim lee adamlara uçtu tf fln başlattı try 2 kere vurdu öldü biraz geri çıkmaya başladık 2 nexus kulesinin altındaydık thresh girdi ulti fln açtı aramızda ben hemen base ulti attım canı fulledim kırmızı mavi potlardan aldım geldim ancak yapıcak cidden hiçbirşey yok rengar boş bir anımı bekliyor try boş bir anımı bekliyor hemen brandi 1 komboyla aradan çıkarttım sonra luciye daldım ancak 1 komboda gitmedi 1-2 kere düz vurdum öldü tam ölcektim seraphla kurtuldum bizde bi blitz birde olaf yaşıyordu olaf trya daldı try bunu ezdi geçti yani yapıcak cidden hiçbirşey yok latede tryı durdurmam zaten imkansız lucian zaten baya kastı rengar zaten hiç acımadı oyun boyunca her lane gank attı her gankde kill aldırttı yada aldı bizim lee mavi doğduktan 6 dakika sonra blueyu pingledi lee sin sonra gittik baktık rengar onuda almış yani ben elimden geleni yaptım bütün killeri toplamadım dra ulti at dedim canını 100 bıraktım adamın dra ultiyle killi fln aldı olafa çok yardım ettim en çok full topa roam attım çünkü brand 0/6 oynuyor öldürsemde gold almıyacağım midide ittirdim farmımda iyi midde kalmanın manası yok dedim full roama başladım bir topa bir bota vs gittim olafa 3-4 kill aldırdım lee ile birlikte topda trya daldık rengar hemen counter gank attı lee öldü sonra birşey farkettim toptaki 3 çalıdan 2.sinin tam ortasında olaf afk kalmış bekleyin annem çağırıyor yazdı zaten oyunun başında belliydi konuşma yerinde takdir teşekkür alan var mı dedi takdir aldım ov yeah 7.sınıf opi yazdı dodge atcaktım ama zaten çıktığım için 30 dakika bekleyemezdim geç saatdi zaten keşke dodgelasaydım

    Not= Kalbimi kırdın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 13 Haziran 2014; 10:28:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Senin hatan TF da takim arkadaslarina yardim etmemek. Bu yuzden Bronze 2 desin ve yukselemiyorsun. Bu oyunda 1 kisi oyunu kazandirmaz ama 1 kisi yuzunden oyun kaybedilir ve sende kaybetme sebepleri olmusun. Oyunda Kill ile bir yere varmaya calisiyorsan yaniliyorsun. Bence gercekten iyi bir oyunun kill den cok asisti olmalidir. Oyunda hep kendine calisip belliki assasin gibi girip,kill alip cikmisin fightlardan ama takima TF larda destek oldugun veya push yaptigini bu skorla soylemek cok zor.

    biz vuruyozda bari sen vurma
  • Yok öyle bişiy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki hiç feedlediğiniz oyunda takımınız taşımadı sizi, öyle konular açıyorsunuz ki sanki her oyun taşıyorsunuz da her oyunda 2-3 feeder engel oluyor size. Eminim herkesin karşı takımda kasan tek kişiye karşı akıllıca hamleler yapıp kazandığı oyun olmuştur. Yeri gelir goldda lig düşer aynı adam yeri gelir diamond da undefeated bir şekilde lig atlar. Bazen oluyor şanssız oyunlar ama bu demek değil ki her oyun aynı. Yeterince oyun oynarsanız hak ettiğiniz yerin neresi olduğunu fark edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Very very squishy team.Ayrıca keşiftaşı tamamlamayan supportlar minecraft felan oynasın.
  • Yine bronzelar basmış konuyu. Eğer takımda 4 tane beyinsiz varsa ve bütün killer sendeyse oyun gittiği kadar taşırsın. Ama eğer takımdaki killer split olduysa diğer adamlara, o zaman daha kötü. O 4 tane aptalın oyunun içine sıçmasını izlersin. Westte dia 2 yim, trde silver gold olupta insanları aptal aptal yönlendirmeyin şurada. hele tr serverı = carry or lose.
  • Ne diyelim, saglik olsun o zaman :) Onumuzdeki maclara bakacagiz artik :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Ne diyelim, saglik olsun o zaman :) Onumuzdeki maclara bakacagiz artik :)

    Teşekkürler hocam aynen yapıcak birşey yok önümüzdeki maçlara bakacağız
  • Kardeşim duoluk yapabilirim ID:Darkness Marien sende uygun görürsen tabii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanbey1

    Tamamen hak veriyorum onu diyen kişilere



    Şimdi profilde 5 win 5 lose görsem. Kaybettiğin oyunlarda 0/6, 2/9 gibi skorlar görsem derdim ki tamam 26/4 oynarken platı hakediyorsun da 0/6 oynarken hangi ligi hakediyorsun?

    Öyle bir durum da yok. (Bütün maçları sen oynadıysan tabi.)

    Son 10 maçta 9 win yapmışsın sadece bunu kaybetmişsin. Twitchde bronze to challenger streamlerini izlersen onların bile kaybettiği maçlar oluyor bu liglerde. Her maçı alacan diye bir şey yok sonuçta.

    Böyle oynarsan zaten çıkarsın. Onu geçtim 8/2 7/3 gibi oranlarda da çıkarsın zaten. Neyi dert ediyorsun ki?
  • İyi bir ormancı bulup onla gir işe yarayacaktır en azından 1 adam garanti olur.
  • Plata gelin kim hakkettigi yerdeymis görun çilingiler sizi hakkettigi ligdeymis .s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cast Away kullanıcısına yanıt
    Senle burada 7 8 yıl öncesinin NBA mevzularını mı tartışalım şimdi. Büyük oyuncular büyük winnerlar olmasalar ne kuzenini ne kendisini hatırlamazdık. Evet en iyi değillerdi ama döneminin muhteşem 2 basketbolcusuydu. Herhangi bir adam çıkıp da 2 günde 1 defa olacak şekilde 30 35 sayı atabilir mi herhangi bir NBA maçında? Çıksan atabilecek misin de adama loser diyorsun Madem o kadar loser neden yapabildiklerini yapan sayısı bu kadar sınırlı? Loser bir adamın ne işi var dünyanın en büyük liginin All Star maçında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.