Bildirim
Hani 2018e kadar izleyebilecektik ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Evet aynı mesaj bana da geldi. Az önce bir mesaj daha geldi Videoton-TS mçını izleyebilirsiniz diye ama FB maçı ile ilgili bir yazı yok. Aradım 11 saniye şarkı dinlettiler sonra ses kesildi.
Dsmartonline işlemlere ulaşmaya çalıştım e-mail adresime aktivasyo gönderilmedi.
Öğrenci evimde Digiturk(Lig TV), ailemin evinde D-Smart var. Şahsen D-Smart'ın, Digiturk'ten öğrenmesi gereken çok şey var._____________________________ -
İlk alırken ne güzel bütün kanallar açıktı şimdi karasal yayınlar hariç bir şey izleyemiyoruz.
2008 üyesiyiz.
_____________________________ -
Sene 2012 dh futbolda hala edit yok.quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
Evet aynı mesaj bana da geldi. Az önce bir mesaj daha geldi Videoton-TS mçını izleyebilirsiniz diye ama FB maçı ile ilgili bir yazı yok. Aradım 11 dakika şarkı dinlettiler sonra ses kesildi.
Dsmartonline işlemlere ulaşmaya çalıştım e-mail adresime aktivasyo gönderilmedi.
Öğrenci evimde Digiturk(Lig TV), ailemin evinde D-Smart var. Şahsen D-Smart'ın, Digiturk'ten öğrenmesi gereken çok şey var.
quote:
Evet aynı mesaj bana da geldi. Az önce bir mesaj daha geldi Videoton-TS mçını izleyebilirsiniz diye ama FB maçı ile ilgili bir yazı yok. Aradım 11 dakika şarkı dinlettiler sonra ses kesildi.
Öğrenci evimde Digiturk(Lig TV), ailemin evinde D-Smart var. Şahsen D-Smart'ın, Digiturk'ten öğrenmesi gereken çok şey var.
herhangi paketiniz var mı_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
quote:
herhangi paketiniz var mı
Hiç bir paketim yok. 2007 ve ya 2008 yılında uefa maçları bedava şu bedava bu bedava denilen yalanlara uyarak aldık._____________________________
-
Hocam avatar ve imza aynı. 
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
quote:
herhangi paketiniz var mı
Hiç bir paketim yok. 2007 ve ya 2008 yılında uefa maçları bedava şu bedava bu bedava denilen yalanlara uyarak aldık.
O yalanlar olmasa alan olmazdı sanırım.
İnanmasaydık keşke bizde.
Bizim de kapalı ilk üyelerdeniz halbuki :S. off _____________________________ Heroes of Newerth : Mitokondri Steam : LoRDGenerAL_ BattleTAG : GenerAL -
Babam hergün sövüyor ! Not : GalataSaray'lıyız ailecek
. D-Smart'a aşırı uyuz oluyo
_____________________________ YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZPlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhanDonanım TercihlerimSony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB -
aradık açtılar
ilk yarı kaçtı ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kalahamari
aradık açtılar
ilk yarı kaçtı ama
ücret veya paket üyeliği talep etmeden ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
Hocam avatar ve imza aynı.
tesadüfün bu kadarı
yoo söyledim tmm burdan işlem yapıyorum dedi açıldı hiçbir ücret talep etmediler sadece reciever a güncelleme istediler
Valla kardeş burada bir sürü konu açıldı. O kadar tartışma yaşandı. D-smartı savunanlar yok sözleşme var elimizde , hiçbir ücret isteyemezler falan filan diyordu. O kadar anlattık d-smart almayın diye ama dinleyen olmadı. Maçların yarısını star tv - yarısını idman tv den izleyebilirdiniz. Bu d-smart yeterli satışı yapamasaydı mecburen kaldıracaktı bu makineleri. Çünkü reytinglerde düşçekti. En azından reytingten kazanayım diye stardan maçları vermek zorunda olacaktı. _____________________________
Galatasaray
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler