Şimdi Ara

Hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız mutlu olurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TD-W8961ND model modemimizi 5 yıldan fazladır kullanmaktaydık son 5-6 aydır kablosuz bağlantısı durduk yerde kopma problemleri çıktı gün geçtikçe arttı ve modem bugün son nefesini verdi.

    Acilen bir modem almam lazım bütçem 100-200₺ arası iki tane modem kafama yattı fakat samimi olmam gerekirse bu konuda bilgim yüzeysel ve ihtiyaçlarım doğrultusunda hangisini almam daha doğru olur bilemedim aynı fiyatta farklı ne sunuyorlar yada biraz ucuz biraz pahallıya başka bir öneriniz varsa ona da açığım.

    Paketimiz 16mbps. Evimiz 120m2. Ev dikdörtgen biçimde ve modemin bulunduğu salon en uçta diğer odalarda vagon gibi yan yana dizili. Benim odam salona en uzak oda. İhtiyacım arasında oyun yok. Bilgisayarımın wifi özelliği yok ethernet kablosuyla bağlı ve çok kullanılmıyor. Evde 4 kişi telefondan aktif olarak internet kullanıyor. İsteğimiz evde herkes bağlanırken kopma donma problemi olmasın ve kapsama alanı geniş olsun.

    Araştırdığıma göre MIMO özellikli bir modem son yazdığım için gerekli bir özellik ve tp-link in modelinde varmış fakat MIMO da Single User MIMO ve Multi User MIMO olaraktan ayrılıyormuş tp-link in modelinde sadece MIMO yazıyor Single mı Multi midir bilmiyorum. Tenda da o özellik varmı onuda bulamadım. İkisininde sunduğu farklı özellikler var hangisini almam gerektiğini bilemedim ihtiyacım doğrultusunda yardımcı olursanız yada başka modem önerirseniz mutlu olurum.

    Tenda D305 300 mbps

    Hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız mutlu olurum

    Tp-Link WR940N 450 mbps


    Hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız mutlu olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Modem mi alacaksınız yoksa ag genişletici sinyal tekrarlayıcı v.b. mi?
    Yukarıdaki ürünler modem görevi görüyor mu iyice baktınız mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capslocksmith -- 18 Şubat 2018; 1:7:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirttiğin cihazları alırken iyi araştırmanı tavsiye ederim çünkü belirttiğin cihazlar modem değil. Ancak bir modem yardımı ile kullanılabilen cihazlar. Bu konuda dikkatli ol yoksa mağaza ile başın ağrıyabilir. Belirttiğin fiyat aralığında mımo özellikli cihaz bulmak zordur. Tenda mı tp link mi dersen bence tp link. Akrabanın cihazı td-w9970 yaklaşık 3,5 yıl sonunda arıza verdi servise gönderdi servis sıfır cihaz gönderdi. Bu yüzden tp link almanı tavsiye edebilirim. Cihaz yanlış hatırlamıyorsam 180 civarı bir fiyattı ve vdsl desteği de vardı sanırsam. Bakmanı öneririm.
  • Linklediğin 2 cihazda sadece Tenda D305 ADSL modem router'ken tp-link WR940N sadece router yani ADSL modem özelliği yok, bu durumda 2 sinden birini alacaksan'ki sende mevcut olan TD-W8961ND bir ADSL modem router haliyle Tenda D305'i alman gerekir ve şu anki mevcut modemine bakarsak Tenda işini'de fazlasıyla görecektir.
  • Merhaba,

    Tenda D305 modem özellikleri ve kurulum adımlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
    http://www.zorluteknoloji.com/tenda-d305-modem-kurulumu/
  • Yeni konu açmaya gerek görmedim, bu modemde snr margin ayarlama özelliği avr mı?
    Tıpkı Asus modemlerde oldugu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.