Şimdi Ara

Hangisini seçmeliyim. (Anakart)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar mevcut Xeon e 5450 8 GB DDR3 1333 MHz ram gigabayt g 41 conbo anakart artık yetersiz geldiği için yeni bir sistem toplamak istiyorum anakart konusunda biraz araştırma yaptım Asus un b450 tüf ve MSI b450 bazoka anakarti arasında seçim yapmakta zorlanıyorum ram olarak 8 GB Kingston 3000 mhzlik Rami alacağım işlemciyi ikinci elden 1500x dusunuyirum ilerde değiştireceğim. Sizce hangi anakarti seçmeliyim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • fiyatı ucuz olanı alın ikisi de üzmez.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam hangisi daha sağlam ve uzun ömürlü olur. Asus tuf bu konuda daha iyi gibime geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: favorimps4

    Peki hocam hangisi daha sağlam ve uzun ömürlü olur. Asus tuf bu konuda daha iyi gibime geliyor.
    sanırım asus alman daha iyi.

    https://linustechtips.com/main/topic/954699-msi-bazooka-b450m-vs-asus-tuf-b450m/
  • Garanti süresi uzun olana bakabilirsin.

    TUF vs. olması çok önemli değil geçmiş sistemlerimde bir çok üst seviye Asus anakart iade etmek zorunda kaldım, bunlardan biri de TUF serisi idi, elektronikte şansın iyi ise sorunsuz kullanırsın aldığın parçayı...
  • Asuslarda genelde bios sorunu olmaz, güncellemesi falan kolaydır, bileşenleri kalitelidir önceleri hep asus kullandım hiç bi sorun yaşamadım ama elektronik işi biraz şans işi tabiki. Sistemi amd yaparken asus Tufta b450 seçeneklerim arasındaydı, bazookada tuftan daha çok usb girişi ve daha kaliteli ses yongası olduğu için birde aldığım zaman fiyatı uygun diye tercih ettim ama asus tufta da ön ses çıkışından daha yüksek kaliteli ses alınıyo diye hatırlıyorum önceki anakartımda öyleydi birde oc. falan yapacaksan tufun bileşenleri daha müsait olabilir bunu da araştırmak lazım ben oc. yapmadığım oc. avantajı sağlayan diğer özelliklerine fazla bakmadım, zaten oc. için daha üst seviye bileşen almak lazım. Ben msi'ı ilk aldığımda bi süre bios ve windows driver sorunları yaşadım bios güncellemesi ve daha güncel windows yükleyip sorunu hallettim ram'i de baya bi araştırıp aldım piyasadaki ramlerin çoğu sitesindeki ram destek listesinde yoktu şuan bi sorun yok ramler 3200 çalışıyor oc. falan yapmıyorum zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 20 Aralık 2018; 4:52:59 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.