Şimdi Ara

HANGİSİNİ SEÇMELİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler.Öncelikle benim amacım profesyonel olmak.Gideceğim lisede takım antrenmanlarına katılıyorum.Takım arkadaşları falan iyi ama koç benimle hiç ilgilenmyior.Adımı bile bilmiyor.Ama antremanlar çok sıkı.Beyler sizin anlayacağınız aklımda 4 şık var .A)Takımı bırakıp yeni takım bulmak. B)Takımı bırakıp tek başıma kendimi geliştirmeye çalışmak .C)Düşünmesi bile acı veriyor ama basketbolu bırakmak .D)Takımda kalmak .Lütfen beyler kendinizi benim yerime koyun cevaplarınızı bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rose 15 -- 8 Ağustos 2012; 1:06:37 >

• Peki sence takımda biraz daha kalmalı myım ?
    Zayıflamak isteyenlere kendi tecrübelerimden yola çıkarak yardım etmeye çalışıyorum.
    http://zayiflamaasistani.blogspot.com/
  • eğer koç seninle ilgilenmiyorsa direk bırak o takımı derim.Eğer işi profesyonel olarak düşünüyorsan öncelik koçunun bunu bilmesi gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım ACİLL !!
    12 ay önce açıldı
    Hangisini kurmalıyım
    6 yıl önce açıldı
    Hangisini Almalıyım? :/
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.