Şimdi Ara

Hangisine İlk Başlayayım Fizik mi Biyoloji mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm Öğrencisiyim İlk Fiziğe mi Biyolojiye mi başlayayım.NEDEN ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balyos -- 8 Eylül 2012; 16:11:33 >

• Kimya.Neden? Çünkü en basit yapabileceğin konular orda(YGS için konuşuyorum,10 günde 10 net yapabilecek kıvama gelebilirsin).Biyoloji ve fizikte bolca yorum var çok soru çözmen gerek ki TM olduğun için buna zamanın kalmayabilir.

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Kimya.Neden? Çünkü en basit yapabileceğin konular orda(YGS için konuşuyorum,10 günde 10 net yapabilecek kıvama gelebilirsin).Biyoloji ve fizikte bolca yorum var çok soru çözmen gerek ki TM olduğun için buna zamanın kalmayabilir.

hocam kimyayı zaten özet bitti artık soru çözmeye başladım :D
  • Onu belirtmemişsin de o yüzden yazdım O zaman fizik çalış derim.Biyolojide çok fazla ayrıntıya inmen gerekecek.Ama ben olsam fizik mi biyoloji mi diye sormazdım.İkisindende çok basit konular var basit konuları her 2 derstende bitirirdim.Fizikten vektörler,biyolojiden canlıların sınıflandırılması gibi.Mesela biyolojiden hücre bölünmesini çalışmazdım çünkü çok detaya iniyor.Fiziktende adam bir kaldırma kuvveti sorar neye uğradığını şaşırırsın

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Onu belirtmemişsin de o yüzden yazdım O zaman fizik çalış derim.Biyolojide çok fazla ayrıntıya inmen gerekecek.Ama ben olsam fizik mi biyoloji mi diye sormazdım.İkisindende çok basit konular var basit konuları her 2 derstende bitirirdim.Fizikten vektörler,biyolojiden canlıların sınıflandırılması gibi.Mesela biyolojiden hücre bölünmesini çalışmazdım çünkü çok detaya iniyor.Fiziktende adam bir kaldırma kuvveti sorar neye uğradığını şaşırırsın

Umarım yardımcı olmuşumdur.

basit konuları ikisininde yazarmısın kardeş en çok soru çıkanları felan öreneğin: kimyada en zevkli konu atom yapısı ve periyodik tablo en çok soru getiren bölümde burası. bunlar gibi yazarmısın zzahmet olmassa

• Şöyle diyeyim;mesela fizikten bir yada iki soru mutlaka elektrik ünitesinden çıkar.Elektriği iyi bir şekilde öğrenirsen 1-2 netin garanti olacaktır(bütün senelerin YGS sorularına bak,illaki elektrik sorularını göreceksin.Örneğin 2012 YGS'de 3 soru vardı).Diğer yandan gene fizikten,moment,ağırlık merkezi,madde ve özelliklerini bitirebilirsin.Biyolojide senin yerinde olsam canlıların sınıflandırılması,hücre,nükleik asitler,evrim ve ekoloji konularını bitirirdim hemen(ekolojiden en basit konudur ve mutlaka ve mutlaka soru gelir).

NOT:Şundan soru çıkar bundan soru çıkar dedim ama,kesinliği yoktur.Önceki seneleri baz alarak konuştum.Fizik çalışırken konuyu tamamen anla ve çok fazla soru çöz.Mantığını anlarsan gerisi gelecektir.

Kolay gelsin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.