Şimdi Ara

Hangisi bizi daha iyi anlıyor? 'iOS mu Android mi?' video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    4s var telefon olarak sağ olsun apple io8 ile 4s'i bildiğin göçertti bende update etmedim öyle olunca. Malesef iosta deneyemedim bu özelliği sadece google chromeda deneme şansı buldum çok iyi çalışıyor. Baya bir şey denedim google aranacak tarzdan hepsini anladı.
  • cortana da olsaydı iyiydi daha bilgilendirici olurdu.

  • Bu tarz incelemer bir şeyler katıyor siteye, kuru telefon incelemelerinden daha yararlı bunlar. Dizüstü ekranı değiştirmek ve bunun gibi vidyoların çoğalması dileğiyle, teşekkürler.
  • Android fanları hemen savunmalara geçmiş :D

  • Nexus 4 kullanıyorum ve benim google now biraz daha iyi çalışıyor diyebilirim..Yalnız google'ın bazı özel ingilizce kelimeleri anlayamamasından sıkıntı yaşıyorum..Açıkçası ben bu sesi anlamadan ziyade şu her telefonda olan aptal arayüzden kurtulmalarını istiyorum...Ara yüz dediğin zevkine göre, hayal gücüne göre her şeyini değiştire bildiğin, akıllı telefon dediğinde senin asistanın ve arkadaşın gibi hayatını düzenleyen bir cihaz beklerken herkesin elinde (benimde) aptal bilgisayardan devşirme işlemleri yapabilen bir cihazzz....Biride çıkıp dese telefon kelimesinin manasını değiştirecek bir cihaz yaptık... İşletim sistemi sizin danışmanınız gibi günün her anında yanınızda size yardımcı olan biri arkadaş yaptık...

  • iOS şuan önde.
  • Aaaa DonanımHaber ofisinde 5S varmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 23 Eylül 2014; 17:17:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona bakarak kendimi ''seni seviyorum'' diyerek hayal ettim de çok içler acısı yahu : D ahahahah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srcncc

    iphone 6 geldikten sonra nfc yi de yarıştırırsınız,hangisi daha kullanışlı diye :)

    Apple'daki NFC'nin sadece ödemelerde kullanılabileceğini biliyor muydun :)
  • Benim Android xbox'ı iksbaks diye yazıyor O bir yana, ikisinin de Türkçe konusunda alması gereken çok yol var.

  • muvaffakiyetsizleştiricileştirilemeyebileceklerimizdenmişsiniz
    çekoslovakyalaştırılamadıklarımızdanmısınız
    iki kelimeyi de nexus 5 ile yazdım

  • euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim



    Cıdden Android düzgün yazıyo lan vay anasını

  • ikiside bir işe yaramıyor

  • Araba kullanırken bazen mesaj cevaplamam gerekiyor. O zamanlar çok işime yaradı iOS 8 beta 5 ten beri kullanıyorum. Bunun dışında hiç kullanmadım.

  • Abi niye bir Nexus cihazı ile denemiyorsun...Android'in kendi yazılımları Nexus cihazlarına göre geliştirilir ve diğer firmalar isterlerse havada takla atsınlar yinede nexus cihazlarındaki gibi akıcı ve stabil olmaz...Sizin Apple ın karşına koyacağınız cihaz Nexus 5 olmalıydı ki sizde bu sesli yazma özelliğini nexus cihazlarında kullandığında farkı anlayacaksınız...!!!!

  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    oda birşeymi "muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine" bile yazıyor mesela bunu şimdi sesli yazma ile yazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gopc@

    ios adam gibi yazana kadar çaba sarf etmeye ne gerek var. Ben yıllardır bu özelliği kullanıyorum hatta word açıp kitabı okuyorum o yazıyor. Hiçte bu videodaki gibi öyle saçma sapan kelimeler çıkmıyor gayet net ve güzel. Google bu işin erbabı bunu herkes kabullenmeli. İleride belki iosta iyi olabilir ama günümüzde androidi kötülemek için çabalara gerek yok.

    Zaten bunu apple ve google etkinliklerinin sitede canlı verilmesi ile sitenin hangi platformdan daha fazla para aldığı ve övdüğü açıkça belli oluyor.

    Siz gidin kendiniz test edebebiliyorsanız edin. Edemiyorsanız elinizdeki cihazlar ile bunu yapmaya çalışın... Anlamıyorum Android ve ios çok farklı platformalar ama halen DH bile bu iki platformu karşılaştırmaya çalışıyor. Off offf Editörlerin teknoloji bilgisi bence yeniden sınanmalı.

    Platform farklı olsa da işlevlerde fark yok. İkisi de konuşmanızı yazıya aktarmaya çalışıyor; karşılaştırma gayet yerinde.

    Genel sonuç ise şu, işlevin amacı güzel, daha gelişmesi gerekiyor, "onun yerine telefon açıp görüşürüm" diye bir yorum getirmek çok mantıklı değil, sonuçta elimizin meşgul olup bir şekilde cevap vermemiz gereken şeyler olabilir, en basitinden bulaşık yıkarken ıslak ellerle telefona tutmam, basarım ses kaydına, diyeceğimi bitirdim vakit kurularım bir parmağımı basar gönderirim.

    "DH ofisinde 5S varmış" demiş bir arkadaş, vallaha benim bildiğim bir yerde 5S olması günah değil :D İncelemesini yapmıyorlar, öyle bir karar alınmış, tepkidir şudur budur ayrı dava, Apple ürünlerini ille de DH'de görmek mecburiyetinde değilsiniz, değiliz; gideriz iPhonedo kardeşimizin kapısını tıklatırız, güle oynaya anlatır :)




  • Samimi mesut çevik

  • donanimhaber siteyi platform kavgalariyla goturmeye o kadar alismiski. ama eskisi kadar cekici gelmiyor acikcasi. tipki maclerin windows pc lerle direk kafa kafaya karsilastirilmadigi gibi gibi. artik elma ile armutu karsilastirmak gibi geliyor.

  • İki sistem de bir halta yaramıyor bu konuda, fanboyluğa lüzum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.