Şimdi Ara

Hangi üyelikleri almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yeni xbox one s aldım. Öyle çoklu oyun değil ama kaliteli oyunları oynamak için hangi üyelikleri almam gerek?



  • multiplayer oynayabilmek için Gold üyelik şart...

    kaliteli oyun konusunda Game Pass güzel bir alternatif ama ben oyunları indirimde takip edip aldığım için gamepass kütüphanesindekilerin %70ine sahibin zaten... yani alıp almamak biraz kişisel zevk...

    EA Access fiyat performans olarak çok güzel bir noktada... evet son zamanlarda EA'de bir garipleşme, herşeyi lootbox'a koyma olayı var ama yine de güzel şeyler yapıyor... Dragon Age ve mass effect serisi için bile değer bence :) ayrıca çıkışlarından bir süre sonra bütün spor oyunlarını da vermeleri hoş...

    kısacası benim durumumda Gold + Access var... Game Pass güzel ama benim için gereksiz :)
  • Dostum yorum için teşekkür ederim. Game pass ta çok güzel oyunlar YÖK. Crysis 3 , araba dövüş falan tarzı oynayacağımı. Online olmasa da olur. Bu oyunlara mümkün olduğu kadar az para harcayacağım üyelik game pass mı live gold mu?



    Bir de live gold üyeliğini global versiyon mu Türkiye olanı almak lazım. Satan sitelerden hangisi var mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: notjustness

    Dostum yorum için teşekkür ederim. Game pass ta çok güzel oyunlar YÖK. Crysis 3 , araba dövüş falan tarzı oynayacağımı. Online olmasa da olur. Bu oyunlara mümkün olduğu kadar az para harcayacağım üyelik game pass mı live gold mu?



    Bir de live gold üyeliğini global versiyon mu Türkiye olanı almak lazım. Satan sitelerden hangisi var mesela

    Game Pass'de güzel oyun yok olarak görüyorsan Xbox kararını gözden geçir derim :) ayrıca crysis 3 bildiğim kadarıyla PS3/X360 oyunu...

    ama konsol bağımsız şöyle bir durum var, FPS ve yarış seviyorsan yarış için GT/Forza serisi çok güzeldir ve uygun fiyatlara direkt satınalabilirsin üyelik filan kasmadan :) FPS konusundaysa Destiny 2 gibi birşey alıp 300-400saat oynayabilirsin ama destiny için de Gold/PS+ gerekli :)

    yani özetle: üyelikle kaliteli oyun garantisi Game Pass dışında yok ama game pass yerine de direkt istediğin oyunu alabilirsin :) diğer taraftan Gold ile PS+ neredeyse aynı fiyatta olduğu için ekonomik kısıtlamaların çok kötü durumdaysa çok daha ince hesap yapman gerekir...




  • ustad live ayri gold ayri ea pass ayri dimi bu oyunda. ea pass alirsam mesela fifa 18 oynama sansim var mi. ea games artik her oyununu buraya koymuyor mu. yukarda ona benzer bisey okudum.



    gold uyelik alirsam eski tum oyunlara erisme sansim var mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Hocam GOLD dediğimiz şey zaten LIVE'ın premium hali mantıken aynı şeyler ama GOLD'un artıları var. Her ay 2-3 oyun veriyor ve oyunlarda çok oyunculu oynama hakkına sahip oluyorsun, birde GOLD üyeler için oyunlarda özel indirimler oluyor.

    EA Access ise EA yapımı altında olan "bazı" oyunların bulunduğu aylık yada yıllık olarak alabileceğin paralı servis. EA Access'te EA yapımı olan oyunlarda biraz indirim yapıyor. EA Access alırsan FIFA 18 oynama şansın büyük ihtimalle 2018 Nisan ayında olur. Çünkü yeni oyunları hemen EA Access kütüphanesine eklemiyorlar. Üzerinden biraz zaman geçtikten sonra ekliyorlar.

    Game Pass ise XBOX'ın seçtiği 100 den fazla oyunu oynama şansı veriyor. Genellikle eski oyunlar ya da XBOX One ve 360 Exclusive oyunlar bulunuyor içinde.
  • ea access yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.