< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hangi suv Anket ???

Hangi suv Anket ???
(En Son Oy Tarihi: 24.12.2024)
-
-
Yeni Renault Duster 4x4
Bu arabayı çok beğendim kaldı ki normalde Renault sevmem
-
Fiyat performans olarak CHERY
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle Chery
Nissan qashqai e-power. tüketimini net bilmiyorum, benzinli model ile aynı yaksa bile kabulüm ama çok basınca bile 10.5 litreyi geçmedi.
Çok yakıyor dendiği için Toyota hybridlerine daha yakındım ben ama test aracı kullanınca iş değişti. harika net bir gaz tepkimesi ve ara hızlanma performansı var. ilk kalkışta ufak durağan hal dışında hiç bir gecikme yok. anası emisyon kısıtından ağlamış, bayık downsized turbo araçlardan sonra çölde vaha gibi. ve gerçekten elektrikli araçtan neredeyse farksız, jeneratör motoru bile çok çok yumuşak çalışıyor, 4 silindir toyotalar kesinlikle daha gürültülü ve titreşimli motor açıkken.. koy benzini menzil derdi olmadan gez.
eski Qashqai'deki 19 jantlardaki patada kütede çaat çut konforsuzluktan eser yok. gayet dolgun, sert ama tok bir süspansiyon ve yalıtım güzel. zaten bir aktarma, şanzıman falan da olmadığı için yağ gibi akıyor araç. artı içerde Vw modelleri gibi saçma sapan gereksiz ekrana konmuş haptik maptik kaydırmalı saçmalığı falan hiç bir şey yok. gereken şeyler düğmeli, gereken şeyler ekranda, her şey anlaşılır ve sade.
hiç ummadığım kadar çok beğendim. keşke daha küçük, daha hafif bir hatchback modelini de çıkarsalar.
-
Qashqai sahibi olarak Sportage diyorum.
-
Sportage
-
Qashqai kullanıcısı olarak QQ diyorum
Vag grubu kazandı 🏆
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sportage güzel ama seneye makyaj geliyor
230 Hp Kia Sportage 1.6 T-GDI Hibrit Prestige Smart kullanan kendi aracından soğur.
Tam bir Premium SUV araç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code140 -- 25 Ekim 2024; 15:54:4 > -
Nissan qq geride kaldı, geri kalan kafa kafaya
Belli mi ne zaman geleceği?
Yakında tanıtırlar
2025in son çeyreğinde de gelir diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Qashqai sahibi olarak Sportage diyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X