Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.751
Cevap
51
Favori
510.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet biraz önce baktım maillere yine yazmıslar yok uyarmak bizim görevimiz sizin siparişinizi işleme koyduk o ürünü de satışa kapattık falan diye bende aynen bu işte bişey olduğunu düşünüyorum ondan dedim bakalım ne olacal diye.hele bi ürün temiz bi şekilde ulaşssın elime de ondan sonra yine bilgilendiririm sizleri.
  • Yukarıda belirttiğim Remington modelleri ile ilgili bilgisi, tecrübesi olan yok mudur?
    Herkes Panasonic diyor ama malum onların fiyatları da biraz tuzlu.
  • Dostum, senin yukarıda bahsettiğin modellerde zaten 100-150 arasında. Sen bu aralıkta hiç riske etmeden rahatlıkla bir Panasonic ER508 alabilirsin, veya üzerine biraz daha ekleyip ER146/147 lerden birini de alabilirsin. Çok ta harika bir seçim olur. Dolayısıyla, her fiyatta ürün var, ne ile neyi mukayese ettiğin önemli.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nemzatse

    Yukarıda belirttiğim Remington modelleri ile ilgili bilgisi, tecrübesi olan yok mudur?
    Herkes Panasonic diyor ama malum onların fiyatları da biraz tuzlu.
  • ben 8aydir Sinbonun profesyonel makinasi var onu kullaniyorum
    22ytl aldim
    cok memnunum, guzel guclu bir makina tikanma vs yapmiyor 2numara kesiyorum icinden aksesuarlarda cikiyor kablo su cok uzun olmasi guzel
    parasini coktan cikardi

    tek eksi yonu makina pro mak. lar kadar buyuk ve guclu buyuzden isini cok uzatirsan bilegini yoruyor cok sayilmasada
    fazla para vermeyip arada kesim yapmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim

    yanliz basit modelleri degilde prof. yazan modeli daha guclu motora sahip(13w) onu secin bu markadan alacaksaniz...
    sarjli degilde kablolu model tercih edin cunku sac kesmek icin makinanin guclu olmasi lazim herzaman sarjli modeller tatmin etmeyecektir

    alet bu:http://www.hepsiburada.com/sinbo-shc-4325-profesyonel-sac-kesme-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgdepashc4325#tablnk




  • ilk verdiğim sipariş gelmedği için er 147 yi hepsiburada dan aldım dün kullandım makina gerçekten süper kesiyor fakat makinayı kullanmadan önce kitapçığında yazdığı gibi 4 saat şarj ettim fakat şarjı 15 dk anca gitti acaba bataryasında bi arıza mı var kullanıldığı için iade de almazlar bilmiyorum bu baya bi canımı sıktı.bugün yine şarja taktım dolsun bidaha deneyeceğim umarım ilk şarj olmasından kaynaklanmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhycbr -- 13 Ocak 2009; 10:41:40 >
  • Dostum, ilk şarj ederken daima çok uzun süre şarj et ki biçindeki bataryalar aktif hale gelsin. Tavsiyem 1 gün kadar şarj et ilk şarj için. 4 saat dediğin normal şarj süresi, yani sonraki şarjlar için. Ayrıca, unutma direkt elektrikli olarak ta kullanılabiliyor.
    Her saç tıraşından önce de bıçağına 1 damla yağ damlat. Benim 4. senem olacak bu sene

    Orjinalden alıntı: yhycbr
  • ewt ama ben şundan korktum kitapçığında hiç kullanmasanız bile 6 ayda bir engeç şarj edin yoksa bataryanız ölür diyor ayrıca 4 saatlik şarj sonrasında şarjı 10dk da biterse pil olmüş degiştirmeniz lazım diyor bende bu ürünün rafta çok uzun süre bekleyerek bataryasının ölmüş olabileceğini düşünüyorum ama şans işte yapacak bişey yok sanırım kablolu kulllanacağız
  • 508'in kullanım kılavuzunda 12 saat şarj edin diyor diye aklımda kalmış. 12 saatlik şarj ile 30 dakika kullanabilirsin diyordu.
  • Merhaba, acaba PANASONIC PROFESYONEL ER-147 ile ER-1420 arasında ne fark var.1420 almaya değermi?Teşekkürler
  • Ben Phılıps in 5070 modelini kullanıyorum.Kendi kendini bileme özelliği var.Oldukça kullanışlı bir makine.
  • quote:

    Orjinalden alıntı:


    Arkadaşlar bu konudaki bir ticari aldatmacayı sizlerle paylaşmak istiyorum;

    Piyasada son zamanlarda "self-sharpening" (kendi kendini bileyleyen) bıçak sistemine sahip olduğu öne sürülen cihazlar var. Lütfen şunu bilin ki bu fiziksel olarak mümkün değil; üstüste gelen ve sürekli sürtünme halindeki iki cisim birbirini zamanla biraz aşındırır, ancak kesim işini gerçekleştiren ise, bıçakların birbiriyle temas halindeki geniş yüzeyleri değil uç kısmıdır. dolayyısyla bıçakların bu iç kısımları bu süreçten pek nasibini alamazlar. Kaldı ki, aşınma bileyleme değildir. Aynı şekilde bıçak malzemesinin seramik olması bu süreci değiştirmez. Dolayısıyla, en iyi kesim performansı için bıçakları kesim öncesi 1 damla yağ ile yağlamayı ihmal etmeyin
    Kullanılan malzeme sadece mukavemet açısından bıçağın ömrünü belirler.

    Sadece bu konuya dikkatinizi çekmek istedim.




  • Sac kesme makinasinin üzerine Wella xpert modelinden baska makina tanimam..

    her kim ki benim makinem en iyisi diyorsa .. gitsin birde wella xpert alsin .. 200 YTL nin üzerinde para verdim ama alet cok iyi ..

    selamlar
    kiladam
  • bende panasonic er154 var tarakları kırıldı...kaç aydır bulamıorum taraklarını...kullanamıyorum aleti...nereden bulabilirim taraklarını???
  • Dostum, benimde ER147 için benzer bir ihtiyacım olmuştu. istanbul eminönündeki servisten temin ettim. Sana da telefon numaralarını vereyim: 5275012
    Onlarda tüm parçalar mevcuttur.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Dr.Ali

    bende panasonic er154 var tarakları kırıldı...kaç aydır bulamıorum taraklarını...kullanamıyorum aleti...nereden bulabilirim taraklarını???
  • Evet, Wella xpert fena bir makine değil, piyasadaki vasat birçok üründen iyidir. birebir kullanıp saç kesme şansım oldu, fakat fiyat/performans oranı iyi değil. 200 YTL nin üzerinde bir fiyat, ancak biraz fazla üzerinde 400-450 YTL gibi bir fiyatı hak etmiyor bence. Hele ki Panasonic ER1510/1610 gibi dehşet bir cihazları kullandıktan sonra Wella yı unutman 1 saniye sürüyor.
    Saygılar,

    quote:

    Orjinalden alıntı: kiladam

    Sac kesme makinasinin üzerine Wella xpert modelinden baska makina tanimam..

    her kim ki benim makinem en iyisi diyorsa .. gitsin birde wella xpert alsin .. 200 YTL nin üzerinde para verdim ama alet cok iyi ..

    selamlar
    kiladam




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MACH25

    Dostum, benimde ER147 için benzer bir ihtiyacım olmuştu. istanbul eminönündeki servisten temin ettim. Sana da telefon numaralarını vereyim: 5275012
    Onlarda tüm parçalar mevcuttur.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Dr.Ali

    bende panasonic er154 var tarakları kırıldı...kaç aydır bulamıorum taraklarını...kullanamıyorum aleti...nereden bulabilirim taraklarını???




    sağol kardeş...
  • merabalar.bende saç kesme makinesi alacağım.önceden sıradanbi makine kullanıyodum.bir senede körlendi adeta.artık kaliteye geçmek istiyom.ancak onca parayı vermişken şöyle bi özellik olsun istiyom.saçları 30mm uzunlukta kesecek bir makine yani o aralıklarda aparatları olan bir makine bakıyorum.gördüğüm en yüksek aralık 18mm.en az 25mm olsun istiyom.mümkünse 30mm ye kadar çıksın kademeli olarak.varmıdır bu tür aparatlara sahip bir saç kesme makinesi.(yanında sakal ve bıyık işinide çıkarırsa tam olur)yoksa fazlamı olur?
    saygılar...
  • birde forumda bahsedilen panasonicleri ebay da göremedim.
  • Benim aldığım Panasonic 508 modelinde 4 tane başlık var.

    Bunlardan biri: 3-6mm kesim yapabiliyor. İkincisi: 9-12 mm. Üçüncüsü: Kademeli olarak 3mm den başlıyor 40 mm.ye kadar kesime imkan veriyor. Dördüncüsü: Tam bilmiyorum. Üzerinde yazmıyor ama oldukça kısa kesiyor.

    Benim saçlarım oldukça kısa olduğundan ve uzamadan sık sık kestiğimden üçüncü başlığı denemedim. Ama üzerindeki rakamlara bakarsak senin işine yarayacak gibi gözüküyor.
  • sağol hocam.bunu duyduğuma sevindim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.