Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.404
Cevap
48
Favori
605.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MarmaraPimapen kullanıcısına yanıt
    Hatalarını kabul ediyorlardı ama artık insiyatifimizi onların lehine kullandık.
    Evde değiştirmişler dün.Açılıp kapanmada sorun gözükmüyordu.Umarım ileride özellikle kışın problem çıkarmaz.
    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Merabalar arkadaşlar,eni 6.40 yüksekliğide 1.90 şeklinde sürgülü pimapen ile balkonu içeri aldık,fakat inanılmaz ısı kaybı oluyor kışın,rüzgar ve su alıyor...buna nasıl bir çözüm önerirsiniz,komple yenilemekmi gerekir,önüne sürgülü panjurmu yapılır,kanatlıyada dönmek istemiyoruz kullanım kolaylığından dolayı...fotosu aşağıda mevut;
  • 3,3 x 2,15 boyutlarındaki penceremi 3 göze böldüm.

    1,3 x2,15 + 0,7 x 2,15 + 1,3 x 2,15

    eski pvc yi söktürdüm ki 3 aylıktı ses ve rüzgar alıyordu.

    winsa dorado gold 76 serisi 4+ 16 + 4 cam yaptırım,

    içte pervaz, dışta mastik üzeri 4 köşe çıta yaptırdım,

    kollar ve ispanyolet si aubi,

    işçiliği özel ustaya yaptırdım, ne ses ne rüzgar var.
    usta 1. sınıf malzemeyi rezilde ediyor vezirde.
  • Merhaba,

    Salonumuzdaki camı değiştirmeyi düşünüyoruz, ortdan sağa ve sola açılan 2 kanat var sağ ve solda da 2 sabit camlı 4 parçalık bir cam.

    Kullanım kolaylığı olması ve salonda atıl alan kalmaması için 2 cam ve teki hareketli volkswagen sürme yapmak istiyoruz. Isıcam kullanmamız gerekiyor.

    Ölçümüz 315 cm ye 220 cm. Maliyet ne kadar olur acaba,
  • forum dışı fiyat bulursan burdan yine yazıver bi zahmet !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arel.gr

    forum dışı fiyat bulursan burdan yine yazıver bi zahmet !

    Telefonla winsa bayisinden fiyat aldım

    Tahmini 2500 dediler
  • yardımcı olan yok.. sorumu sildim.. konu sahibini değiştirin.. sorulra zamanında cevap veren adam gibi birine verin konuyu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathrider13 -- 11 Temmuz 2017; 22:5:8 >
  • Arkadaşlar Adana için tavsiye edebileceğiniz yer var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar ben de 1 ay önce 2 kapı ve tüm pencerelerimi değiştirdim.Pimapen Nirvana Isıcam sinerji yaptırdık.Bu camların arasında ki boşluğun ısı yalıtımına katkısı nedir.Bizim camlar 4+16+4 şeklinde.Bazı yerlerde bu boşluk ne kadar fazla olursa o kadar iyi gibisinden şeyler yazmışlar.Yaptırdığımız firmaya sorduk "Pek katkısı olmaz ancak %1-2 oynar " dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Overkahan

    Selam arkadaşlar ben de 1 ay önce 2 kapı ve tüm pencerelerimi değiştirdim.Pimapen Nirvana Isıcam sinerji yaptırdık.Bu camların arasında ki boşluğun ısı yalıtımına katkısı nedir.Bizim camlar 4+16+4 şeklinde.Bazı yerlerde bu boşluk ne kadar fazla olursa o kadar iyi gibisinden şeyler yazmışlar.Yaptırdığımız firmaya sorduk "Pek katkısı olmaz ancak %1-2 oynar " dedi.

    Up yok mu yardımcı olacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 4+16+4 kombini şişecam tarafından önerilen optimum kombindir. Araboşluk arttıkça yalıtıma az da olsa faydası olur elbet ama optimum bunu öneriyorlar.

    Aslolan ürün niteliğini arttırmaktır. 4+16+4+16+4 Isıcam Sinerji 3+ Üçlü camda kullanılabiliyor nirvana seri profile ve daha iyi oluyor. 4+16+4 Sinerji Isı geçirgenlik katsayısı 1,1 dir, 4+16+4+16+4 ile 0,9 oluyor. %18 kadar ekstra termal yalıtım oluyor haliyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbgelen

    Merhabalar, 4+16+4 kombini şişecam tarafından önerilen optimum kombindir. Araboşluk arttıkça yalıtıma az da olsa faydası olur elbet ama optimum bunu öneriyorlar.

    Aslolan ürün niteliğini arttırmaktır. 4+16+4+16+4 Isıcam Sinerji 3+ Üçlü camda kullanılabiliyor nirvana seri profile ve daha iyi oluyor. 4+16+4 Sinerji Isı geçirgenlik katsayısı 1,1 dir, 4+16+4+16+4 ile 0,9 oluyor. %18 kadar ekstra termal yalıtım oluyor haliyle.

    Anladım, çok teşekkürler...
  • Merhaba arkadaşlar,

    İnşaattan daire almıştım. Dairemizin penleride takılmış iki gün önce ama pen işi yapan bir arkadaşım kanatlara sac konmadığını söyledi. Bir kaç dairenin pvc lerinde sac yok. Şimdi ise müteahhit beni ikna etmeye çalışıyor. Pvc ler firatpen sağlam sac olmasa da sıkıntı olmaz vb ifadelerle ikna etmeye çalışıyor. Henüz pencerelerde takılmadı. Burda nasıl bir yol izlemeliyim diye sizlere danışmak istedim. Fıratpen müşteri hizmetlerini arayıp şikayetmi etmeliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    Fırat genel olarak ekonomik segment olduğu için bazı sıkıntılar olabiliyor. Ama Bütün fıratçılar kanada saç koymuyor demek yanlış olur. Bunu ancak kanadın içini açarak yada zaman içerisinde(kanatlarda sarkma olursa) anlayabilirsiniz. Fırat'a iletseniz bile tam bir tespit olmadan birşey çıkmayabilir.
  • pvc profillerde destek sacının köşelerde kaynaklı olmamaları kocaman bir tereddüt iken kanada destek sacının konmamasını ve her yıl artan yaz sıcaklarıyla sonucu siz düşünün, imalatçının umrunda değil.

    profile hasar vermeden sac olup olmadığını, kaliteli, kanala sığabilecek, ince bir mıknatıs ile (neodymium olmayabilirde) profil sacının olması gereken kanallarına dokundurarak tespit edilebilir.




    konu olmuşken köşelerde iç destek sacına kaynak veya bir şekilde bağlantı imkanında son durum nedir, çözüm sunan marka varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 20 Temmuz 2017; 17:32:28 >




  • kk35 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar fikir vermesi adına, Sitede üstlenici firmanın kendi yaptırdığı sistem çok ağır ve kullanışsız olduğu için, salondan balkona açılan kapıyı, Hebeschiebe sürgülü sistem kapı olarak değiştirdim,ilk izlenim olarak gayet kullanışlı ve hafif,tek el ile de açabiliyorsunuz.Yaptırmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    yaptırdığım firma, forumdan tanışıp iletişim kurduğumuz Pimapen bayii, Bülent Bey(bbgelen) arkadaşımız.Gösterdiği ilgi,alaka, yaptığı işin kalitesi,işçilik olarak Bülent beye teşekkür ederim.Sözleşme de yer alan tarihte gelip,yapılan antlaşma doğrultusunda montajı yaptılar.
  • ccopur C kullanıcısına yanıt
    Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. İhtiyaç ve taleplerinize en uygun olanı düzgün bir şekilde yapmaya çalıştık. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

    saygılar.
  • Herkese selam. Tanidik vasitasiyla pimapen marka pvc yaptirdim. Usta ile akustik lamine cam icin sozlestik ama cam takilirken ben yoktum. Is bitti fakat cami kapattigimda hala ambulans sesi motorsiklet sesi filan gelmekte. Hatta tam karsimizda cami var ezan sesinde degisiklik yok gibi hala evden cok net duyuluyor. Camin akustik lamine olup olmadigini nasil kontrol edebilirim acaba? Bilgi verirseniz cok sevinirim.

    Sayın bbgelen ile dün whastapp ile yazışıp sorularıma cevap aldım. Çok teşekkür ederim kendisine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iandi -- 8 Ağustos 2017; 19:39:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbgelen kullanıcısına yanıt
    Bulent Bey sizde soruma cevap yazarsaniz cok sevinirim. Iyi gunler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pencerelere fiyat alabilirmiyim.

    Tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 16 Ağustos 2017; 14:1:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.