Şimdi Ara

Hangi psikolojik sorunlardan yakınıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçten bir konu olmasını dilerim. Açık yüreklilikle rahat olabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Takinti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Ne tür şeyleri yakıntı haline getiriyorsunuz

• kdirrx kullanıcısına yanıt
    Yaptigim hobileri veya ne bilim biseyi sahiplenme

Kaybetme korkusu

Insanlarin soylediklerini bazen

Mesela yurt disindan ceket aldim o ceketi giyersem basklarida gorur onlarda almaya calisir diye giymiyorum😁 zamanla olustu
    7 8 9 tane ceketim var hollanda almanya belcika abd alip alip evde uyuyorlar🤣

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Okurken yoruldum

• Yardım aşmam lazım ama kimse bilmemeli

• En sevdiğim şey uyumak. uyuyamıyorum uyusam da yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaygı..

• gorgeousboy G kullanıcısına yanıt
    Neyin kaygısını yaşıyorsunuz

• Teşhisim yok ama depresyondayım ayaklar artık hiç bir yere gitmiyor işi falan da bırakacağım sırf bu sebepten.

• kdirrx kullanıcısına yanıt
    Kpss gelecek Türkiye şartları

• Dünya üzerindeki hiç kimsenin bana bir şans vermeden ölüp gitmekten korkuyorum diyebilirim.

Ne anlatmak istiyorum hemen anlatayım.

Mesleğimi tecrübem olmadığı için yapamıyorum ortaokul mezunu kişiler ile (küçümsemiyorum) aynı işi yapıyorum. Herkes bana tecrüben olmadığı için bu işi sana veremeyiz diyorlar. Belki sen o işi bana versen arkana bile bakmayacaksın gözün kapalı güveneceksin evet belki yavaş öğreneceğim bilmiyorum hızlıda öğrenirim belki ama denemiyorlar. Ha belki yapamam o işi belki boşa sıkıyorum ama denemiyorlar işte. Yapamazsam alın beni o işten eyvallah sesim çıkmaz ama yapıp yapamayacağımı bana gösterin bana şans verin.

Aşk hayatımda neredeyse hiçkimse bana şans vermedi. Bir çay içmeyi bir buluşmayı bile artık bana çok görüyorlar. Kimse benle mutlu olabileceğini düşünmüyor yani kısacası bana şans vermiyorlar.

Ben 7.sınıfta okurken yıl sonu müsameresi gibi birşey vardı. O yıllarda ortodontik tedavi görüyorum ve dişlerimde tel var. Bir cesaret öğretmenimin yanına gidip öğretmenim bana da bir rol verir misiniz dediğimde sen konuşamazsın deyip göndermişti. Ne olurdu yani bana ufak bir rol vereydin ölür müydün ?

Kısacası hayatımda hep keşkeler var. Keşkeler var ama iyikiler asla yok. Asla ve katiyen kendi aldığım bir kararın bana bir fayda sağladığına hayatım boyunca rastlamadım ve rastlayacağımada inanmıyorum.

İnsanları gözetliyorum hep şunun sayesinde veya girdiği bir ortamda kısacası güzel tesasüfler sayesinde ya eşlerini buluyorlar yada işlerini buluyorlar. Bense hayatımda tek başıma aldığım hiçbir kararın faydasını göremiyorum. Bende bundan çok yoruldum. Verdiğim her karar doğru olacak diye birşey yok elbette ama arada bir doğru karar vermiş olmalıyım bence. Bense bu kadar mücadele etmeye hazırken hiç kimse ama hiçkimse bana mücadele etme fırsatı vermedi vermiyor ve muhtemelende artık vermeyecek.

Uzun oldu belki özür dilerim ama içimden geçenleri sizinle paylaşmak istedim. Herkese iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi materindişleri -- 27 Mayıs 2025; 15:2:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• materindişleri kullanıcısına yanıt

şansın sadece çok çalışmayla olduguna inanan biriyim. gerekli çalışmayı yapmadıgını, veya gerekli değişiklikleri yapmadıgını düşşünüyorum

• Atipik psikoz

Atipik depresyon

• Filistinli çocuklara çok üzülüyorum. Halkıyla birlikte İsrail askerinin kadın, çocuk, yaşlı ayrımı yapmadan bütün Filistin halkına soykırım uygulaması beni de çok etkiliyor. Elimden bir şey gelmemesine rağmen bu kadar üzüntü beni psikolojik olarak çok etkiliyor. Galiba artık antisemitistim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.