Şimdi Ara

hangi planı alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • itemlerin neredeyse hepsi çöp çıktığından(en azından bana öyle geliyor) eritip duruyorum. haliyle elde bir sürü malzeme oluyor. bunları artık kullanmam gerektiği düşünüyorum. ah dan plan alacağım ama ne alsam bilemedim. şimdilik ucuz birşey almak istiyorum. max 150 k yeter diye düşünüyorum. esas kullandığım karakter wizard, ikincisi monk. 6 özellikli bir şey almak lazım herhalde.

• 150 k ya alacağın plandan iyi bir sonuç elde edeceğini sanmıyorum. Daha pahalı ve kullanışlı olan itemların planlarını tercih etmelisin. Zira craft yaparken de bir sürü oyun parası gidiyor. Kötü itemlar için boşuna para harcamış olursun.

Ayrıca craft konusunda daha tecrübeli olanlar hangi planı alırsan işe yarayacağını söylerler umarım.
  • Helm al derim. MF/GF + soket çıktı mı para ediyor.
  • 150k ya plan almayı düşündüğüne göre paran kısıtlı olsa gerek. Ki zaten o paraya işe yarar 6 özellikli plan alamazsın. Craft yaparken de her craft için 80-90k para vereceğini de unutma. Yeri geliyo 100 tane basıyosun hiç bi halt çıkmıyo. Şuanki ah piyasasında da craft ettiğin itemin perfecte yakın olması lazım ki para etsin. Hevesini kırmak istemem ama bence hiç girme bu saatten sonra o işlere. Farmına devam et belki işe yarar bişey düşerse diye. Zaten artık legendary hariç pek bişey satılmıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: murtyd

150k ya plan almayı düşündüğüne göre paran kısıtlı olsa gerek. Ki zaten o paraya işe yarar 6 özellikli plan alamazsın. Craft yaparken de her craft için 80-90k para vereceğini de unutma. Yeri geliyo 100 tane basıyosun hiç bi halt çıkmıyo. Şuanki ah piyasasında da craft ettiğin itemin perfecte yakın olması lazım ki para etsin. Hevesini kırmak istemem ama bence hiç girme bu saatten sonra o işlere. Farmına devam et belki işe yarar bişey düşerse diye. Zaten artık legendary hariç pek bişey satılmıyo.

farmdan da şimdiye kadar 1.7m eden bir bot dışında düzgün hiçbir şey çıkmadı. ondan sonra en pahalıya sattığım item 100 küsür. bende bu şans olduktan sonra craft işine hiç bulaşmayayım o zaman. peki eldeki craft materyalleri ne yapayım?

• Bu saatten sonra helede rare craft işi yaş. Farmda yaş aslında ama mf fulleyip act 1-2-3 hangisini yapabiliyorsan yap. Çok uğraşınca oluyor ama genede şu an en iyi para kazanma yöntemi al-sat. Bazı itemların piyasasına hakim olursan günde en az 5 m kazanman iş değil.
    30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ ARABAYI ALAYIM DEV ANKET?
    2 yıl önce açıldı
    Sizce doğru kararı mı verdim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Aranızda gem satan var mı? Gem gold getiriyor mu?

Ancak düşen gemler ile craftlarsan cüzi bir kar elde edebilirsin.

People will do anything, no matter how absurd, in order to avoid facing their own soul. One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.
    Carl Gustav Jung

Steam: Lautréamont
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.