Şimdi Ara

hangi pitbull

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iki pitbull arasında kaldım yardımcı olursanız cok sevinirim
    ilk olarak su var:
     hangi pitbull
    babasıda su :
     hangi pitbull
    (sagdaki)

ikinci secenek:
     hangi pitbull
    babasıda su :
     hangi pitbull
    iki yavruyada kısa bacak koca kafa dediler ilkinin fiyatı gönderim dahil 450 ikincisi gönderim dahil 550 siz olsanız hangisini secersiniz
    ?

not : konu petarkadastada vardır o konunun sahibide benim

• 2. Kopek olu onu alma derim turkiyede bulabilirsen bully yada pocket bully almani oneririm. Ama sanirim yok, getirtmene yardimci olabilirim. Bu pitbull larin hicbiri safkan degil hepsi kirma bunuda zihnine kazi :) turkiyede safkan pitbull besliyorum diyen beri gelsin. Hatta senin yerinde olsam pitbull gibi bir.kopekten vazgecer amstaff alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 2. fotoğraf bütün nette var mübarek herkesi mikiyor galiba ?? o foto yalandır tahminimce.
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

2.seçenek iyi aga hem tiger rengi iyidir daha dövüşken olur

Köpek dövüşlerinin yasak olduğunu bilmiyorsun sanırım!...

Gözünle görmediğin köpeği alma arkadaşım, yoksa süprizlere açık ol...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

2.seçenek iyi aga hem tiger rengi iyidir daha dövüşken olur

Köpek dövüşlerinin yasak olduğunu bilmiyorsun sanırım!...

Gözünle görmediğin köpeği alma arkadaşım, yoksa süprizlere açık ol...

kim dövüştürücem dedi ki sadece daha dövüşken olur dedim sonuçta bu köpekler guarddog tur
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

• quote:

Orijinalden alıntı: cali4nication

2. Kopek olu onu alma derim turkiyede bulabilirsen bully yada pocket bully almani oneririm. Ama sanirim yok, getirtmene yardimci olabilirim. Bu pitbull larin hicbiri safkan degil hepsi kirma bunuda zihnine kazi :) turkiyede safkan pitbull besliyorum diyen beri gelsin. Hatta senin yerinde olsam pitbull gibi bir.kopekten vazgecer amstaff alirdim.

usta yaz sonuna bi american bully ayarlarsan kaç para istersin? ve ayarlıyabilirmisin?

• quote:

2. Kopek olu onu alma derim turkiyede bulabilirsen bully yada pocket bully almani oneririm. Ama sanirim yok, getirtmene yardimci olabilirim. Bu pitbull larin hicbiri safkan degil hepsi kirma bunuda zihnine kazi :) turkiyede safkan pitbull besliyorum diyen beri gelsin. Hatta senin yerinde olsam pitbull gibi bir.kopekten vazgecer amstaff alirdim.

Tr de yaşamadığın için burda ki pit bulllar hakkında hiç bir bilgin yok belli ki, emin ol bu ırka gönül vermiş ve hatırı sayılır paralara getirtilen Game dog ( Damızlık veya yavrusu ) var...malum, pit bullların kullanım alanının genelede neresi olduğunu bildiğini düşünüyorum. konuyu american bullya getirmek istiyorum yıllar önce türkiye ye getirtilen bir çift american bully vardı tahminen 5 yıl olmuştur geldikleri ( Ankara )...fakat sonrasında köpeklere ne oldu bilmiyorum. ama türkiye ye getirilmesi oldukça maliyetli köpekler. ilgilenenler için bir link atayım...

http://americanbullyturkey.com/iletisim.html

• Bir köpek hastası olarak üzülerek söylüyorum ki, çirkin lan bu hayvanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

quote:

Tr de yaşamadığın için burda ki pit bulllar hakkında hiç bir bilgin yok belli ki, emin ol bu ırka gönül vermiş ve hatırı sayılır paralara getirtilen Game dog ( Damızlık veya yavrusu ) var...malum, pit bullların kullanım alanının genelede neresi olduğunu bildiğini düşünüyorum. konuyu american bullya getirmek istiyorum yıllar önce türkiye ye getirtilen bir çift american bully vardı tahminen 5 yıl olmuştur geldikleri ( Ankara )...fakat sonrasında köpeklere ne oldu bilmiyorum. ama türkiye ye getirilmesi oldukça maliyetli köpekler. ilgilenenler için bir link atayım...

http://americanbullyturkey.com/iletisim.html

yok ben profesyonel olarak bu köpeklerin üretimi eğitimi ve pansiyonu işini yapıyorum :) pitbull , american staffordshire terrier, american staffordshire bullterier, bully, pocket bully, sarplaninac vs bütün köpeklerin ırklarını kanlarını iyi bilirim haliyle, bu işi alaylı değil okullu olarak yaptığım içinde bir köpeğin tırnağından anlarım kanını. o yüzden o ırka gönül vermiş ve hatrı sayılır paralara fci sertifikasız getirenlere acıyorum. ben fci sertifikalı getiriyorum çünkü :) sokakta iki tane köpek görüp buna dayanarak ben köpekten anlarım aga bu köpek pitbull dur diyenlerede karnım tok, çok duydum bunları. forumdanda talep eden birkaç arkadaşımız oldu gerekli bilgilendirmeyi yaptık, köpeklerimizin resmini cismini avrupa birinciliklerini gösterdik. onlar anladı safkan köpekle kırmanın farkını :) saygılar...

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.