Şimdi Ara

Hangi Pin Girişine Sahip Güç Kaynağına İhtiyacım Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir sistem topladım sadece güç kaynağı kaldı. ve güç kaynağının arkasındaki pin girişleri vs. kafamı karıştırıyor. sistemim;

    ryzen 5 1600 12nm
    evga ssc gtx 1060 (amerikadan alındı)
    Asus Prime A320M-F

    bu parçalar için kullanmam gereken psu da hangi girişler olmalıdır? modüler ve modüler olmayan psu arasındaki farklar nelerdir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Sisteminize kaliteli bir 500W güç kaynağı yeterli olur ama ileride yükseltme yaparım derseniz 600-650W güç kaynaklarına da bakılabilir.

    Ekran kartınızda 1 adet 8 pin pci-e güç girişi mevcut. (Anakartınızda 1 adet 4 pin eps ve 24 pin güç girişi mevcut (bunlar güncel güç kaynaklarında mevcut).

    Modüler güç kaynaklarında pci-e, sata, molex gibi kablolar tak çıkar şeklinde olur. Kimisi full modüler diye geçer, onlarda ise anakart üzerindeki 24 pin, 4, 8 pin gibi güç girişleri de tak çıkar şeklinde olur. Modüler değil ise bütün kablolar sabit olur, tak çıkar yapamazsınız.

    Psu için bütçe belirtirseniz ona göre tavsiye verebiliriz.
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    hocam bütçem hiç yok desem yeridir yani ihtiyacımı karşılayacak en ucuza bulabilceğim güç kaynağını almak istiyorum (en az 550W ve 80+ sertifikası) belki ikinci elde alabilirim. yani anladığım kadarıyla modüler olup olmaması benim sistemim için bir şey ifade etmiyor. ve alacağım güç kaynağında 8 pin pci-e, 4 pin eps ve 24 pin girişleri olması gerekecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.