Şimdi Ara

Hangi Multiplayer Oyununu Satın Almalıyım ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, kısaca şöyle belirteyim. Son günlerde bir Multiplayer oyun satın alıp oynamayı kafama koydum. Ancak şu an için Tom Clancy's The Division 2, ve Battlefield V arasında kalmış durumdayım, ancak bu gibi ücretli Multiplayer oyunlarda önceden çok fazla bilgim olmadığı için, sizlerden fikir almak istedim. Alacağım oyunun grafik anlamında ağır olup olmadığı benim için hiç fark etmez çünkü cidden güçlü bir sisteme sahibim. Ancak oynayış bakımından doğru yere para verdiğimden emin olmak için bu gönderiyi oluşturuyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.



    PC SİSTEMİM:

    CPU: AMD Ryzen 5 2600X 3.6
    GRAPHIC: MSI GeForce RTX 2080 8GB
    RAM: 16GB DDR4
    M.BOARD: MSI B450M PRO-VDH PLUS
    STORAGE: 500GB SSD



  • 4 euroya 1 aylık Origin Access üyeliği yaptır. Division 2 yok ama BF5 dahil tonla oyun var. Oyunlara bakarsın beğendiğini alırsın sonra.
  • Türler çok farklı. Ucuza origin access basic alarak tüm battlefield serisini oynayabilirsin. 3 eylülde uplay+ ile division 2 oynayabilirsin. Xbox gamepass for pc ile gears 5 oynayabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division 2 ile Battlefield V bambaşka oyunlar.

    The Division 2 : TPS ile omuz kamerası arasında bir açıdan oynanan, RPG içerikleri bulunduran, görev sistemi olan daha çok CO-OP denebilecek harika bir oyun.

    Battlefield V : FPS türünde, her iki takımın da oyuna eşit şartlarda başladığı, klasik savaş oyunu. Ama bu işin alanında en iyisi.

    Bu ikisinden hangisi sizin kafanıza yatıyorsa onu tercih etmeniz lazım.

    Ama bir öneri de benden gelsin. Eğer hardcore FPS oyunlardan hoşlanıyorsanız, Escape From Tarkov'a da bir bakmanızı tavsiye ederim. Bu ikisinin dışında kalan, tamamen olabilecek gerçekçiliğin sınırlarını zorlayan bir oyundur. Daha doğrusu neredeyse simulasyon kıvamında bir yapım demek gerekir. Ancak aynı zamanda bir o kadar da alışması zor ve ilk zamanlarda fazlasıyla karmaşık bir oyundur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 2 Eylül 2019; 8:33:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.