Şimdi Ara

Hangi MSI modelini almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, mimarlık öğrencisiyim. iki üç aydır laptop bakıyorum. Başta monsterlara bakıyordum ancak ips panel+ssd ile 3600 liraya dayanıyordu. biraz daha koyup msi almanın mantıklı olabileceğine karar verdim kasa kalitesi ve prestij açısından. laptoptam beklediğim özellikler i7 4700 ya da 5700 işlemci 860m, 950m, 960m ve üstü grafik kartı ve de en önemlisi ssd. ancak gördüğüm bazı incelemelerde ge60 gibi modellerde gelen standart 128gb ssdlerin düşük performanslı olduğunu gördüm. bu nedenle garanti gitmeden dışardan ssd takılabiliyorsa msata, m2sata portu olan bir model de öneribilirsiniz. ekran kalitesi de belli bir seviye üzerinde olmalı.

gel gelelim incelediğim modellere.

öncelikle 850mli gs60 bakıyordum ancak vatanda stok geçen hafta bitmiş. üst düzey gs60lar da çok uçuk fiyatlarda.
    ge60`a ise kasası 3kg olmasından dolayı sıcak yaklaşmıyorum nerdeyse bir 17.3 laptop ağırlığında.
    ge62 varmış bu model ortalama ağırlıkta ve 960m i7 5700li modeli 4200 tl civarı. 2.7 kg ağırlık ile mantıklı bir seçenek gibi duruyor(şu an için almayı düşündüğüm model bu gibi)
    pe60 diye prestij modeli çıktı yakın zamanda msi`da ancak yabancı forumlarda ürünün premium hissini tam yansıtamayıp ucuz bir görünüm çizdiğinden bahsedilmiş kasası ile.(aslında 16 gb ram 5700hq,960m li model 2.3kg olması ve 4000 küsür liralık tutarla alınası ama bilgisayar hiç bir yerde teşhirde yok)

özetle yukarıdaki modeller ekseninde karşılaştırma ve farklı tavsiyeler yaparsanız sevinirim. genelde fiyatlara ebrar bilgisayardan bakıyorum ama daha ucuza alabileceğim güvenilir sitelere de açığım.

• Pe70 için bakınıyorum ben de ama bi iki inceleme dışında bilgi sahibi olamadım. En ucuz nova bilgisayarda denk gelmiştim. O olmazsa msi düşünmüyorum pek sonuçta kullanmayacağım üst seviye bi klavyeye fazladan para ödemek istemem. Monster + ssd daha cazip geliyor diğer türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam az önce İstanbul airport avm de pe70 in i7 4. Nesil olan modelini gördüm kasası hoşuma gitti tuşlar da iyi sessiz. Touchpad biraz tıkırtılı. Yalnız pc yi açmıyorlar o yüzden onun hakkında yorum yapamayacağım. Acer v17 teşhir boşta dururken bile sıcaktı mesela onun için merak ettim ama açmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

Hocam az önce İstanbul airport avm de pe70 in i7 4. Nesil olan modelini gördüm kasası hoşuma gitti tuşlar da iyi sessiz. Touchpad biraz tıkırtılı. Yalnız pc yi açmıyorlar o yüzden onun hakkında yorum yapamayacağım. Acer v17 teşhir boşta dururken bile sıcaktı mesela onun için merak ettim ama açmıyorlar

hocam hangi dükkan burası? ve başka msi modeli var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbruce

quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

Hocam az önce İstanbul airport avm de pe70 in i7 4. Nesil olan modelini gördüm kasası hoşuma gitti tuşlar da iyi sessiz. Touchpad biraz tıkırtılı. Yalnız pc yi açmıyorlar o yüzden onun hakkında yorum yapamayacağım. Acer v17 teşhir boşta dururken bile sıcaktı mesela onun için merak ettim ama açmıyorlar

hocam hangi dükkan burası? ve başka msi modeli var mı?

Yenibosna-Airport AVM İstanbul Bilişimde hocam. Başka msi modeli görmedim orda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.