Şimdi Ara

Hangi Marka Çakmak Şarjı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirtildiği gibi bu konuda sorun yaşamaktayım.
    İki üç tane çakmak şarjı değiştim sorun şu: bu çakmak şarjlarının tamamı iphone 5 sorunsuz şarj ediyor. Ama iphone 6plus veya 6s plus bağladığımda şarj sürekli durup yeniden başlıyor.
    Onlarca kablo var elimde hepsiyle denedim sorun aynı. Problemi çakmak şarjının kalitesine bağlamaktayım artık.
    Bu sorunu kökten çözmek adına hangi marka almalıyım sizce? Sağlam kaliteli bişey olsun uzun zaman kullanayım istiyorum zira çok can sıkıyor bu haliyle.

• çakmak çıkışını usb çıkışına çeviren aparatlar var ,oto aksesuarcılarda bulursun. Yıllardır kullanırım ,her çeşit telefonla da uyumlu oluyor telefon kendi orjinal kablosunu kullandığından ,sorunsuz :) Bu şekil bir yol tavsiye ederim ;)

¯\_(ツ)_/¯
  • Apple Store birkaç model satıyor veya Amazon Basics'in iki çıkışlı bir modeli var
  • Belkin ya da ttec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MacBook Air M2 Space Gray
    Xbox Series S
    AirPods, AirPods 3
  • ttec kullandım, orjinal apple lisanslı sorusuz tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 57 ₺ ya Teknosa gibi bir yerden aldım. onu da hatırlamıyorum gerçi :) yalnız yerimi bilmiyorum ama batarya döngüsü veren bir program indirdim Robert Tkotzyk: Battery Life: check internal battery statistics
    https://appsto.re/tr/zeBBab.i 4 aylık telefon 170 kere şarj olmuş %5 zayıflama gösteriyor pilde, arabada şarj yaptıgım donem olduğunu düşünüyorum . cakmakliga takılan adaptör kısımları genelde iyi oturmuyor şarj ederken arada bir kontrol ederek kullanmıştım hatta bir ara kagit filan sıkıştırıyordum adaptör ve cakmaklik arasına oynamasın diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    asus prime H410M-D LGA 1200 /i5 10400 /corsair vengeance LPX 2x8 Gb 3000Mhz / RX sapphire pulse 5600xt / FSP HV Pro 550w 80 Plus / Sandisk SSD Plus 120 Gb / WD 1 Tb HDD Blue /Dark X Force kasa /AOC 27G2U/BK 144Hz monitör / Logi K330 /Logi M590
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.