Şimdi Ara

Hangi Mage ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su 3 mage arasinda level 59 ardream icin hangisini tavsiye edersiniz :

1- Hell blood +7 ve Flame Ring Crimson set +7 görev takisi

2- Hell Blood +7 ve dual ROM Crimson set +7 görev takisi

3- Garp +7 ve dual shio tears Crimson set +7 görev takisi

• 1. Solo
    3. Party
  • Hell blood ve Garp +72 için ideal stafftır ardream için bence +7 woe(ge) veya +8 elixir yapmaya bak
  • Ardreamde int flame olup ne yapacaksın . Zaten Hell blood çok yanlış bir seçim .

4 - +7 Chaotic , Dual imir .
  • Baska yorumlar
  • hell bld, garp, elysium +72 staffıdır. arkadaşlarında dediği gibi party ile takılıcaksan ice ol tek takılıcaksan çok sağlam item yapıp paper olman lazım ki ardream mage olmak çok saçma. +75 mage ol mage clana gir +7 elixir görev takıları shell +7 setle adamlar sana damage atmadan nova town yap pusu yap savaş kapı önü pusu yap vs. vs.
  • ardreamda hell blood, garp, elsiyum kullanan zihniyeti anlamıyorum... arakdaşlar 42 staffı ile ne yaparsanız yapın adam gibi vs yapamazsını ardreamda... ardream için tavsiyem eronion stafftır

sana tavsiyem +7 woe, dual flame ring, crimson set(tabiki dd +7 mutlaka edin).. emin ol çok güzel dmg ler vereceksin. ve solo takılmak için uygundur.
    ama ice olacaksan glacier eronion tavsiye ederim.. verdiği bonuslar çok iyidir. tam party magesi olursun. dual shio olursa süper olur
  • Ardream mage gibi zevkli bir karakter yoktur. Hele bir de serverinde mage clanı varsa.. herkes bir 54 atıyor adam ölüyor falan mükemmel birşey.. Priest çok olunca inferno town yapıyosun falan.. +7 ya da +8 woe uzaktan damage verirsen iyi mesela 54 51 57 falan.. Eğer staffla göçertmek istiyorsan +8 ya da +7 Schorning iyidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

ardreamda hell blood, garp, elsiyum kullanan zihniyeti anlamıyorum... arakdaşlar 42 staffı ile ne yaparsanız yapın adam gibi vs yapamazsını ardreamda... ardream için tavsiyem eronion stafftır

sana tavsiyem +7 woe, dual flame ring, crimson set(tabiki dd +7 mutlaka edin).. emin ol çok güzel dmg ler vereceksin. ve solo takılmak için uygundur.
    ama ice olacaksan glacier eronion tavsiye ederim.. verdiği bonuslar çok iyidir. tam party magesi olursun. dual shio olursa süper olur

dostum alakasi yok 160 int verdiginde woe dedigin staff +7 elixir kadar dmg zor verir..
    Oncelik Dmg vermek için staff tekli skiller hepsi dahil oncelik staff ap sidir.Ap i shio fr imir gibi itemlerle desteklemek gerekir

Ha 112 int verirsin woe takarsin fr ni takarsin dicek bişey yok

staff seciminide sole yapaiblirsin

+7 fulitol > +8 scorching > +8elixir=+7hell blood

• Diyorum sana . Lighting ol . 1-2 Hafta sonra partiye girmen için Pmler gelicek . Oynamayı biliyorsan çok yararlı oluyorsun partiye .
  • quote:

Orjinalden alıntı: StillOfTheNight

Ardreamde int flame olup ne yapacaksın . Zaten Hell blood çok yanlış bir seçim .

4 - +7 Chaotic , Dual imir .

katılıyorum light ol kitleyemediin adam olmaz
  • Ya beyler simdi düsünsek 160 INT ye verecegimi o zaman WOE nin ne yarari olur ki anlamadim :S ??? Onun yerine Elixir+7 almam daha mantikli degilmi ???
  • Dostum Woe takıcaksan az int verip semipaper olursun . Yok ben Crimson giyicem diyorsan zaten dmg.düşecek bayaa . +7 Chaotic alıp Lighting olursun ki bu da en ideal ardream magedir .
  • 1
  • adam gibi takılacak arkadasların varsa lighting olup chaotic al ama takılcak arkın fln fazla yoksa 1. kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Su 3 mage arasinda level 59 ardream icin hangisini tavsiye edersiniz :

1- Hell blood +7 ve Flame Ring Crimson set +7 görev takisi

2- Hell Blood +7 ve dual ROM Crimson set +7 görev takisi

3- Garp +7 ve dual shio tears Crimson set +7 görev takisi

3 Silah Seçimide ardream için yanlış..
  • bence image
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertq_asdfg

Hell blood ve Garp +72 için ideal stafftır ardream için bence +7 woe(ge) veya +8 elixir yapmaya bak

Çok doğru söylüyor ki ben 69 lvl mageye kullanıorm Woe yi.. bence Sen arkadaşın dediği gibi yarı paper silahı bak..
  • +7 Schorching Alıp Yarı Paper Yapmak Mantıklı.
  • ardreamda o magelerin hiç biriyle oynayamassın townda pusu yatmış koxperlara np kaynağı olursun o kadar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.