Şimdi Ara

Hangi Led ampülü önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

Hangi Led ampülü önerirsiniz?

(En Son Oy Tarihi: 1.1.0001)
Giriş

Megane 4 2020 model aracımın mevcut halojen farları çok kötü olduğu için led far taktırmak istiyorum en kötü muayenede eskisini takıp öyle idare edeceğim çünkü gece görüşü yok gibi kısa farlarda özellikle.

Piyasadaki Femex, photon gibi markaları mı önerirsiniz yoksa Osram Philips gibi markaları mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiOzl -- 30 Ekim 2025; 9:30:27 >

Merceğimiz var iyi niyetlerinizi size direk geri iade ediyorum tez zamanda gerçekleşmesi dileğiyle.

• hocam taliant kullanıyorum h7 sizinki gibi benimde 1 sene photon ultimate serisi led far taktım inanılmaz gözünü alıyor karşıdakilerin, sonrasında söküp osram h7 güçlendirilmiş halojen (%150 benimki) aldım gayet memnunum yol görünüyor sıkıntı olmuyor. Bulabiliyorsanız orijinal led bulun Megane için yoksa osram öneririm

• Merceğin olsa bile led far ayarını düzgün yapamazsan direk karşıdaki aracın şöförü sana iyi dileklerini iletir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osram, Philips gibi markalardan alırsanız ve far ayarına dikkat ederseniz mercekli farla çok fazla göz almazsınız diye düşünüyorum. Bu konuda sorumlu davranmanız lazım far ayarı bozuldukça yaptırın.

Çanak far yuvasına aliexpressten aldığı biri yere biri uzaya bakan farlarla milleti kör edenleri Allah kahretsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sizin farlar mercekli mi hocam?

• ZekiOzl kullanıcısına yanıt

Hayır değil, ancak far yapısı halojen ile uyumlu olduğu için ledler gibi göz yormuyor

• Sonradan ekleme led far yasaklandı diye biliyorum. Vizeden tak-sök ile geçersiniz ama polis çevirirse sıkıntı yaşarsınız. Şimdi hangi polis bilecek diyebilirsiniz ama emin olun ceza yazmak için model ezberleyen polis mevcuttur.

ilk çıktığında polis spoiler kanattan dolayı subaru evo 7 lere paso ceza yazıyordu, sonra millet yanında fabrika teknik bilgi kataloğunu taşımaya başlamıştı...

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • ZekiOzl kullanıcısına yanıt

sonuç ne oldu ne yaptınız ne taktınz? Ben de arayıştayım?

AktüelBilgiyoutube
    5 Mayıs 2025 tarihi itibariyle "çizgisel odak özelliği olmayan ve far ayarı düzgün olmayan LED farlar" karşıdan gelen şoförlerin gözlerini aldığı gerekçesiyle "Ağır Kusurlu" olarak sayıldı! Peki hangi LED farlar bu özelliğe sahip? Detaylar videomuzda...
    https://www.youtube.com/watch?v=Yb3lZHq1BX4

Paul LEDyoutube
    Led Far Ampülü Yasak Değil Muayeneden nasıl sorunsuz geçerimi Anlatıyoruz 05314540646 iletişim
    https://www.youtube.com/watch?v=45riqqapFns&t=103s

Bu videonun 10 dk sından sonra izleyin. düzgün ledlerin bile neden geçemediği belli oldu.

Arabanmı var derdin varyoutube
    Far ayarı ve muayanede far ayarına yazılan hafif kusur ile ilgili detaylı bir video çektim. İyi seyirler
    https://www.youtube.com/watch?v=S3NusgEZf-U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 21 Aralık 2025; 1:0:47 >

• TiSKE kullanıcısına yanıt

Hocam durum şöyle;

Led farlar ile geçende var geçmeyen de var bu tamamen led farın düzgün takılması ve muayene istasyonundaki teknisyene bağlı bir durum.

Karşı tarafın gözünü alma mevzusu mercekli olduğu zaman ledin önünde kocaman bir mercek bulunuyor bu şekilde karşı tarafın gözünü almıyor.

En mantıklı durum eğer otomobil ise araç 2 yılda bir muayene öncesi sök tak yapmak elin alışıksa 10 dk lık iş.

Benim gözlerimde olan sorundan dolayı gece görüşüm halojen ampuller ile zayıf olduğu için yapmak zorunda kaldım. Böyle bir sorununuz yoksa görüşünüz de iyi ise bence gerek bile yok.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.