Şimdi Ara

Hangi Köpek Maması? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
5
Favori
227.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben bonocibo kullanıyorum o fiyata daha iyisi yok diyebilirim
  • bu haftasonu 3 yaşında bir samoyed husky kırması sahipleneceğiz. 30-45 gün arasında 15 kglık kuru mama yiyormuş. ancak malesef her ay 15 kglık üst seviye mama almamız mümkün değil. bu nedenle daha uygun fiyatlı ve iyi bir mama arayışındayız. ne önerirsiniz? kimi temizmamadan alın demiş çok övmüş, kimi de çok yermiş. kafam karıştı açıkçası. temizmamanın hangi maması ayrıca onu da bilemedim.
    yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vvovovv

    bu haftasonu 3 yaşında bir samoyed husky kırması sahipleneceğiz. 30-45 gün arasında 15 kglık kuru mama yiyormuş. ancak malesef her ay 15 kglık üst seviye mama almamız mümkün değil. bu nedenle daha uygun fiyatlı ve iyi bir mama arayışındayız. ne önerirsiniz? kimi temizmamadan alın demiş çok övmüş, kimi de çok yermiş. kafam karıştı açıkçası. temizmamanın hangi maması ayrıca onu da bilemedim.
    yardımcı olabilir misiniz?

    Merhaba, aylık ödeyebileceğiniz bütçe nedir ? Köpeğin kilosu hakkında bilginiz var mı ? Şöyle bir kıyaslama örneği vereceğim size kaliteli ve kalitesiz mama arasında hemen hemen fiyat arasında fark olmaz, çünkü kalitesiz ucuz diye tabir ettiğiniz mamanı günlük enerji ihtiyacını 300-400 gr bir miktarla karşılarken, besin değeri yüksek kaliteli bir mama da bu oran 200-250 gr civarında olabilir. Kendi köpeğimden örnek vereyim; 20 kg ağırlığında ve ayda 6 kg mama tüketiyor. Aynı enerjiyi kalitesiz bir mamanın 10-12 kg ile ancak karşılayabilirim. Size önerim internet sitelerinin indirimlerini takip etmeniz ve mümkünse tahıllı değilse az tahıllı (glisemik indeksi düşük) mamalar ile beslemeniz. N&d az tahıllı serinin 12 kg paketleri 190-210 TL arasına satın alınabiliyor. Benzer değerlere sahip bir çok mama bulabilirsiniz.




  • Mısır unu ile kepekli buday unu karıştırılarak yapılan ev yalı hem ekonomik hem sağlıklı , içinde ne olduğunu bilmediğim mamayı köpeğime vermem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sayfada iyi açıklamışlar;
    https://dikkatkopekvar.org/mama-incelemeri/

    Mama almadan önce incelemeni öneririm.
  • tugbadenizatalay kullanıcısına yanıt
    tuğba hanım öneriniz için teşekkürler ben besin değlerine bakarak ürün satın alıyorum siteden adrese bakarak yerlerinden aldım teşekkürler.
  • Sitemize girerek en kaliteli mamaları en uygun fiyatlara bulma şansına sahipsiniz. Birçok markanın en uygun fiyatlı mamaları sitemizde mevcuttur.www.ekonomikmama.com




  • 1 yaşında Golden cinsi köpeğim var. Her hafta 4 - 5 kg kasaptan kanadın butun artık kısımlarını alır suda haşlar yemeğine katarım.İçine de fırından aldığım bayat ekmekleri ıslatıp atarım.Biraz ısıtıp veririm.
    Gayette yiyor.
  • 45 günlük 3 tane kırma kangalımız var kuru mama yemiyor yaş olanlarda gramla satılıyor öneriye ihtiyacım var uygun fiyatlı yaşına girene kadar kullanabileceğimiz yaş mama arayışındayım şu an arpa ezmesi tavuk suyu bildiğiniz yal veriyoruz yavrulara şu an için sorun yok ama daha kaliteli beslenmeleri için arayıştayım yardımcı olacak varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar. 3 yaşında amerikan kukır köpeğim var. 3 ay kadar önce sahiplendik. çok akıllı bir köpek kaliteli diye 350 TL ye proplan somonlu mama aldım ( 15 kg) ama beğenmedi kokusu gerçekten ağır. Bu günlerde migrosta köpek mamalarında indirim var Bonnie dana etli aldım . Ama bir arkadaşım bonnie markanın çok kötü olduğunu ve köpeğimin bu mama yüzünden saç kıran olabileceğini söyledi. Korkudan mamayı açamadım . Bonnie dana etli kullanan arkadaşlar veya bilenler fikrini yazarsa sevinirim. henüz açmadım geri verebilirim.
  • bercalan21 B kullanıcısına yanıt
    Bugun ben de gordum ama zaten indirimsiz normal fiyatlari bile cok uygun o markanin, kalitesi supheli diye dusunuyorum. Proplan vb. kaliteli markalarin kuzu etli mamalarini deneyebilirsiniz, memnun kalacaginizi dusunuyorum. Daha ekonomik bir cozum icin temizmama.com'da bonacibo kuzu etli var. Gerci onun fiyati da son 2 ayda once 80'den 110'a sonra da 130 civarina cikti...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bercalan21 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mama konusunda tavsiyem öncelikle kullanacağınız mamanın içeriğine bakmanız. Köpeklerde beslenme diye aratırsanız bu konuda bir çok bilgi barındıran bloglar karşınıza çıkar. Market mamalarının hemen hepsi kalitesiz içeriğe sahiptir. Artan kur nedeniyle kaliteli ve sağlıklı mamalar (Nd, wildfield, taste of the wild, acana, orijen) 300-800 bandında gidiyor. Yıl başından sonra maalesef daha da artacaktır. Bu markaların yanında bahsettiğiniz proplan, royal canin, hills vs mama sayılmaz. İçeriği kaliteli et kaynağı ile başlayan, düşük tahıl ve minimum yan ürün içeren mamaları tercih ediniz. Mama fiyatından kısılan bütçe karşınıza sağlıksız bir beden, kalitesiz bir yaşam olarak çıkıyor.
  • 2 aylık olarak aldığüımız malties terriyerimize önce la-vital ile beslemeye başladık.
    Somon, tavuk kuzu derken geçen sene tatile giderken mama almadığımızı fark ettik.
    Pet shop a uğrayıp marka modeli bulamadık. Dükkan sahibi bize denememiz için 500gr farklı bir mamayı hediye etti, yerse gelin, devamı için ücret alırım diyerek bizi uğurladı.

    Bizim kız o gün bugün 1 yılı geçtik, halen o mama yı keyifle yiyor. Birde üstüne üstük YERLİ üretim.
    Bence, 1 kere firmanın ürününü denemekte fayda var, hatta belki ilgilisine mail atsanız, denemeniz için mama bile yollayabilirler.

    http://liderpet.com.tr/

    Reflex, spectrum benim aklımda kalan markaları. Fiyatları da ithal ürünler gibi pahalı değil..
    Umarım işinize yarar..




  • Paw ln love diye bir marka var kuzu etli migrosta satılıyor nasıl bir marka bilgisi olan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada güzel bir kampanya var, mamaların üretim ve son kullanma tarihlerini sordum, uygun olmasi halinde almayi dusunuyorum, 2,5-3 ay idare eder temiz.

    https://www.mamaci.com.tr/urun/los-canis-fisher-energy-15-kg-kopek-mamasi/

    Üretim Temmuz 2018, SKT Mayıs 2020 şeklinde cevap geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 27 Mart 2019; 0:5:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi günler,

    Sitemize ziyaret ederek yada telefon ile fiyat alabilirsiniz.
    www.nemopetshop.com

    Destek Hattı (0544) 247 09 57 (0216) 540 22 23. İstanbul 02165402223 Çamlık Mahallesi, İkbal Cd No:163/B, 34774 Ümraniye/İstanbul ...
  • Köpekler için proplan markasını tavsiye ederim " proplan köpek maması " sayfasında da güzel ürünler var ama şuan stokları bitmiş sanırım dilerseniz farklı firma da tercih edilebilir ama proplan tavsiye ederim
  • Konuyu tekrardan canlandıralım mı? Bu çok önemli ve maalesef internet ortamında oldukça kafa karıştıran bilgiyle dolu bir konu.
  • N&D kullanıyorum. Memnunuz. Dolar artmasa daha iyi olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felicia, Reflex, Spectrum, Bonacibo, BritCare, Acana, Orijen, LaVital, N&D, Proplan şu zamana kullandığım mamalar ve hepsi de iyiydi.

    Royal canin markasını hiç denemedim, etrafımdaki kimse de bu markayı tavsiye etmedi. Halbuki pahalı bi mama

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.